joi, 9 iulie 2015

NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE aduce îngrijirea în oraşul tău




Caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE a ajuns la cea de-a patra ediţie și va merge în șase orașe din țară pentru a oferi și în acest an celor interesaţi, consultaţii dermatologice gratuite, dar şi recomandări personalizate de produse şi testare pe loc.
În fiecare vară, NIVEA porneşte la drum în cele mai importante oraşe din ţară pentru a fi alături de cei pentru care îngrijirea pielii este o prioritate, oferind sfaturi personalizate şi răspunsuri la orice întrebare despre produse sau despre modul optim de îngrijire a pielii, începând de la cel mic şi până la cel mai mare.
În cadrul caravanei de anul acesta, participanţii vor avea parte de promoţii atractive, cu surprize la orice produs cumpărat. Mai mult, în timp ce adulţii se vor bucura de mostre gratuite, testare de produse şi oferte speciale, copiii se vor distra în cadrul sesiunilor de face-painting şi vor putea face fotografii alături de simpatica mascotă NIVEA Baby.
Campania anuală NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE îşi propune să educe consumatorul în ceea ce priveşte îngrijirea corectă a pielii şi folosirea celor mai potrivite produse, oferindu-i posibilitatea unei consultaţii gratuite şi recomandări personalizate, în funcţie de nevoile pielii.
În acest an, caravana NIVEA FESTIVAL ÎN FAMILIE va merge în 6 oraşe din ţară, punând la dispoziţie informaţii preţioase şi aducând zâmbete pe feţele întregii familii. Prin această iniţiativă, NIVEA doreşte să aducă mai aproape toate categoriile de vârstă într-un cadru distractiv, educativ şi recreativ.

Caravana NIVEA porneşte la drum pe 4 iulie 2015 şi va ajunge în următoarele șase oraşe: Iaşi, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Craiova, Constanţa, iar activităţile vor avea loc între orele 13:00 şi 21:00.


Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale.
Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger