miercuri, 4 februarie 2015

L`oreal Paris Elseve Extra Oil

Doutzen Elseve Oil
 RITUALUL JAPONEZ

Acest ritual, “multistratificat” este baza ritualului de frumusete japonez.
Pentru femeia japoneza, feminitatea inseamna un par negru foarte matasos, care pentru a fi ingrijit cum trebuie are nevoie de multa disciplina. Acest ritual este unul stravechi si foarte precis practicat de femeile japoneze si care presupune suprapunerea pe straturi a mai multor produse de ingrijire. 
Aceasta metoda ajuta ca la final sa ai o podoaba capilara matasoasa si stralucitoare.
1. Acopera parul cu 3-4 picaturi de ulei, evitand crestetul. Lasa-l pe par atat de mult cat se poate. In traditia indiana se aplica uleiul cu o zi inainte de samponare pentru o mai buna curatare a parului.
2.Clateste delicat excesul de ulei de la varfuri. Pentru ca parul sa fie matasos, apa trebuie sa fie cat mai calda. In India, femeile profita de acest pas ca sa aplice pe par henna. Ele incalzesc henna si apoi tin parul deasupra fumului pentru ca nuanta sa se impregneze in par.
3.Distribuie samponul pe par si maseaza scalpul delicat pana inspre ceafa.
4.Clateste bine samponul cu apa fierbinte si apoi inmoaie parul in ulei. Acest ritual purificator are ca rezultat un par suplu, stralucitor si plin de viata.


Masca

RITUALUL  INDIAN

In India , frumusetea si natura merg mana in mana cu traditia ayurveda.
 Prin urmare, este firesc ca Indienii sa includa focul in ritualurile lor de frumusete pentru par.
 Caldura este un pas extrem de important in ritualul indian pentru ca parul sa fie stralucitor si bine ingrijit. Orice motiv este bun pentru a invalui intregul corp in ulei cald pentru ca dupa aceea sa il rasfeti cu un masaj al parului un dus fierbinte.

Parul indiencelor este lung si negru si reprezinta o inepuizabila sursa de inspiratie.

1.      Acopera parul cu 3-4 picaturi de ulei, evitand crestetul. Lasa-l pe par atat de mult cat se poate. In traditia indiana se aplica uleiul cu o zi inainte de samponare pentru o mai buna curatare a parului.


2.       Clateste delicat excesul de ulei de la varfuri. Pentru ca parul sa fie matasos, apa trebuie sa fie cat mai calda. In India, femeile profita de acest pas ca sa aplice pe par henna. Ele incalzesc henna si apoi tin parul deasupra fumului pentru ca nuanta sa se impregneze in par.


3.      Distribuie samponul pe par si maseaza scalpul delicat pana inspre ceafa.



4.      Clateste bine samponul cu apa fierbinte si apoi inmoaie parul in ulei. Acest ritual purificator are ca rezultat un par suplu, stralucitor si plin de viata. 
 RITUALUL  BRAZILIAN 
In Brazilia, feminitatea si senzualitatea sunt exprimate prin frumusetea parului, care este principala calitate in puterea de seductie a unei femei. Provocarea zilnica a braziliencelor este cum sa isi imblanzeasca parul cret, plin de volum. Pentru asta, ele au un ritual: o presamponare cu ulei.
Departe de a ingreuna parul, ritualul combina gratia fireasca si finisarea perfecta cu o incredibila vitalitate. Pentru un par moale si o stralucire extraordinara, braziliencele au Pastrat foarte bine secretul lor.
1.Incepe acest ritual cu o pre-samponare, unul dintre cele mai bine pastrare secrete braziliene.Pe parul umezit aplica un strat de masca pe intreaga lungime. Las-o cateva minute pentru a hidrata bine parul.
2. Clateste cu apa din abundenta.
3. Aplica sampon si maseaza delicat pana la radacini. Apoi clateste fara sa atingi scalpul Ritualul brazilian spune sa lasi apa sa isi faca treaba in timpul clatirii fara sa actionezi pentru a nu deteriora parul prin frecare.
4. Pune in palme balsam, echivalentul unui grepfrut, sidistribuie-l delicat pe toata lungimea parului.
5. Clateste cu apa rece, dar fara jet puternic. Braziliencele incheie ritualul secret cu un jet foarte fin de apa care permite produsului sa alunece delicat de pe par.


Sampon

Balsam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger