joi, 26 februarie 2015

BURBERRY PREZEINTA O NOUA AROMA FEMININA BRIT RHYTHM FOR WOMEN–APA DE TOALETA FLORALA

Burberry ne prezinta noul membru al familiei Brit Rhythm de dama.Lansarea produsului - Februarie 2015, Burberry Brit Rhythm For Woman–Apa de Toaleta Florala este inspirata din muzica si o are ca si imagine a campaniei de promovare pe celebra actrita si fotomodel britanic Suki Waterhouse. Noua aroma urmeaza lansarea lui Burberry Brit RhythmForWomen in Ianuarie 2014.

AROMA
In timp ceBrit Rhythm for Women combina feminitatea puternica si o latura rock and roll intr-o aroma pudrat florala, Apa de Toaleta Florala este senzuala, florala cu o intorsatura fructata neasteptata. Note proaspete de top de fructe delicioase, lamaie siciliana si portocala se deschid pentru o nota de mijloc intoxicanta de iasomie egipteana, floare de lotus si liliac inrourat. Notele de baza de lemn ambrat, lemn uscat si mosc confera un final arzator.

FLACONUL
Prezentata in clasicul flacon rectangular de sticla Brit Rhythm, Apa de toaleta Florala are culoarea in tonuri de roz delicat cu lichidul roz si un ambalaj de un roz metalic delicat. Flaconul evidentiaza texturi contrastante atat netede cat si gravate care oglindesc neasteptatul miros.

SURSA DE INSPIRATIE - MUZICA
Colectia Brit Rhythm este inspirata de energia si anticiparea muzicii live. Muzica sta la baza tuturor activitatilor globale Burberry –de la defilari, evenimente si coloana sonora a platformei brandului dedicata talentelor debutante, Burberry Acoustic.

CAMPANIA
Filmata la Londra, sub atenta coordonare a lui Christopher Bailey,Chief Creative si Chief Executive Officer, lui Suki Waterhousei se alatura muzicianul britanic George Barnettpentru a doua oara, amandoi purtand o geaca iconica de piele din colectia Burberry Brit. In culise, arzator si intim, campania se formeaza pe legatura intensa, energia si adrenalina, ce vine dupa finalul unui concert de muzica live. 

BEAUTY LOOK
Creat deConsultantul Artistic de Burberry Make-up Wendy Rowe, look-ul de beauty aduce sub lumina reflectoarelor ochii care sunt bine definiti cu ajutorul BurberryEffortless Liquid Eyelinersi Burberry Effortless Eyebrow Definer; pielea radiaza si are tonuri calde datorita unei straluciri subtile date de Burberry Fresh Glow BB Cream; buzele raman nude cu lips are kept nude si minimaliste cu o atingere de  Burberry Lip Mist in Trench Kiss No.211.

GAMA
·         Brit Rhythm For Women – Floral Eau De Toilette 90ml
·         Brit Rhythm For Women – Floral Eau De Toilette 50ml




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger