miercuri, 25 februarie 2015

BURBERRY PREZEINTA O NOUA AROMA MASCULINA BRIT RHYTHM FOR MEN–APA DE TOALETA INTENSA


Burberry ne prezinta noul membru al familieiBrit Rhythm.Lansarea produsului - Februarie 2015,Burberry Brit Rhythm For Men–Apa de Toaleta Intensa este cea mai recenta creatie masculina a brandului, Noua aroma urmeaza lansarea lui Burberry Brit Rhythm For Men in 2013.

Inspirata de muzica live, noua campanie continua sa fie reprezentata de muzicianul britanic George Barnett.

 AROMA


O varianta intensificata a lui Brit Rhythm For Men, Apa de Toaleta Intensa are un miros senzual cu un acord masculin de piele.Notele condimentate de pelin, seminte de chimen si ulei de piper se amesteca cu o puternica inima de ambra, piele si patchouli. Notele de baza sunt un amestec de cashmeran, lemn de guaiac si boabe de tonka.

FLACONUL
Prezentata in clasicul flacon rectangular, din sticla, Brit Rhythm. Sticla fumurie lacuita pe interior cu argintiu, evidentiaza texturi contrastante atat netede cat si gravatecare oglindesc neasteptatul miros.Ambalajul are nuante de gri metalic deschis. 

SURSA DE INSPIRATIE - MUZICA

Colectia Brit Rhythm este inspirata de energia si anticiparea oferita de muzica live. Muzica sta la baza tuturor activitatilor globale Burberry –de la defilari, evenimente si coloana sonora a platformei brandului dedicata talentelor debutante, Burberry Acoustic.

CAMPANIA

Filmata la Londra, sub atenta coordonare a lui Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer, lui George Barnetti se alatura modelul si actrita britanica Suki Waterhousepentru noua campanie Brit Rhythm, in care cei doi poarta o geaca iconica de piele din colectia Burberry Brit. In culise, arzator si intim, campania se formeaza pe legatura intensa, energia si adrenalina, ce vine dupa finalul unui concert de muzica live. 


Gama:
·         Brit Rhythm For Men – Eau De Toilette Intense 90ml
·         Brit Rhythm For Men – Eau De Toilette Intense 50ml


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger