duminică, 18 ianuarie 2015

S.O.S! Taieturi, mici arsuri, zgarieturi? Jonzac iti vine in ajutor cat ai zice REPARE!

 Eau Thermale JONZAC. Si pielea ta iti va multumi

Taieturi, mici arsuri, zgarieturi?  Jonzac iti vine in ajutor cat ai zice REPARE!

Nu lăsa micile accidente casnice, arsurile, zgârieturile, tăieturile sau iritaţiile pielii să devină semne de bună-purtare! Ajuta-le să se cicatrizeze frumos, stimulând regenerarea din interior a celulelor pielii.

CUM ?
Laboratoarele Eau Thermale JONZAC au creat împotriva micilor accidente de zi cu zi, special gândite pentru nevoile intregii familii, gama BIO REPARE - disponibila in Romania prin Farmaciile BELLADONNA.
Datorita formulei sale pe bază de apă termală Jonzac (care regenerează celulele) si de acid hialuronic,
dar si a tehnologiei inovatoare (de incapsularea apei termale intr-un gel lamelar fosfolipidic),
gama BIO REpare de la Eau Thermale JONZAC repara cu eficienta pielea afectata de arsuri, taieluri ori zgarieturi.


GAMA REPARE DE LA JONZAC CUPRINDE:
1. CREMA REPARATOARE CU EFECT DE PANSAMENT REPARE, DE LA JONZAC, 40ml, 45 lei in Farmaciile BELLADONNA. Sau 42,75 lei pe baza Cardului de reduceri Belladonna.
Principiile sale active acţionează ideal pentru pielea ranita sau zgariata: apa termala Jonzac 30%, acidul hialuronic si, pentru un plus de eficienta a formulei : sarurile de zinc si cupru, care au o renumita actiune antibacteriana protectoare si calmanta, contribuind la refacerea barierei cutanate.
Un produs util şi eficient, extrem de simplu de folosit de către tine, acasă! Nu trebuie decât să îl aplici de 2 ori pe zi pe pielea afectată, perfect curatata si uscata in prealabil, dar nu direct pe tăietură. Şi să masezi usor, pana la patrunderea completa in piele.

Testul realizat pe consumatori a demonstrat eficienta produsului:
Pe termen scurt, Crema reparatoare cu efect de pansament REpare de la Jonzac a calmat senzatia de disconfort, a protejat pielea si a oferit o alinare a senzaţie neplăcute.
Iar pe termen lung a regenerat pielea, a estompat urmele de cicatrici si a reparat tesuturile.

2.  CREMA REPARATOARE PENRU ARSURI SUPERFICIALE, IRITAŢII ŞI JULITURI REPARE, DE LA JONZAC, 100ml,  61 lei prêt intreg sau 57,95 lei prêt cu cardul BELLADONNA.
Principiile sale active transformă această cremă într-un produs eficient, perfect adaptat pentru ingrijirea arsurilor superficiale si a pielii afectate de arsuri – inclusiv arsuri solare – julituri si iritatii cutanate.
Formula produsului înglobează apa termala Jonzac 30%, acidul hialuronic si glyco-oligo-zaharide. Acestea reprezintă “arma” secreta a formulei, elemental care ajuta pielea sa-si reconstruiasca bariera sa de aparare, stimuland cresterea florei rezidente saprofite din piele in detrimentul florei patogene, nedorite.
Un produs util, eficient şi extrem de simplu de folosit de către tine, acasă: Se aplică de 2-3 ori pe zi, într-un strat gros, pe pielea afectată. Se masează usor pana la patrunderea completa in piele.

Testul realizat pe consumatori a demonstrat eficienta produsului:
Crema reparatoare pentru arsuri superficiale, iritatii sau julituri REpare de la Jonzac creează o senzaţie imediată de confort si calmează roşeaţa.
Pe termen lung, a regenerat pielea, a estompat durerea şi a favorizat cicatrizarea pielii.


3. BALSAM UNIVERSAL REPARE DE LA JONZAC, pentru bebelusi, copii si adulti, 30ml, 21 lei in Farmaciile BELLADONNA. Îl poţi achiziţiona cu doar 19,95 lei pe baza cardului de reduceri Belladonna!
Principiile sale active acţionează eficient şi transformă această cremă într-un produs ideal pentru intreaga familie.
Produsul are o eficacitatea rapidă datorită apei termale Jonzac 30%, duo-acidului hialuronic cu efect hidratant si reparator si brevetulului F.P.D cu efect calmant.
Iar eficienta sa este dublată de ingredientul sau secret: Untul de shea BIO – un excelent reparator si calmant, cu o actiune protectoare impotriva uscarii pielii. In plus, balsamul are un parfum de origine naturala, hipoalergenic, care previne reactiile alergice chiar si pentru o piele afectată sau hipe-sensibilă, precum cea a copiilor.
Balsamul Universal Repare de la Jonzac este ideal pentru intreaga familie!
Un produs util, eficient, de nelipsit din trusa voastră de prim ajutor, se aplică pe pielea afectată ori de câte ori este nevoie, pe parcusul zilei. Si se masează usor pana la patrunderea completa in piele.
Este ideal pentru toate micile accidentari de zi cu zi ale intregii familii: atât pentru calmarea şi repararea pielii iritate de frig, de soare, dupa ras sau epilare, frecarea hainelor, cât şi pentru calmarea mancarimilor, zgarieturilor si julituri.
Textura sa generoasa, densa si bogata, permite o aplicare usoara si blanda. Iti invaluie pielea afectată şi fragilă, ca un film protector, dand senzatia de efect-pansament, ca o a doua piele. In plus, iti hraneste si hidrateaza pielea, oferindu-i confort si calmand disconfortul.

SECRETUL REPARE?
Gama REpare de la Eau Thermale JONZAC repara cu eficienta pielea afectata de arsuri, taieluri ori zgarieturi datorita formulei sale unice: 
- Apa termala Jonzac: numeroase studii clinice confirma actiunea sa la nivel cutanat. Bogata si echilibrata in minerale precum calciu, magneziu, strontiu, litiu, ca si in numeroase elemente sulfurate, apa termala Jonzac stimuleaza celulele sa-si utilizeze propriile resurse si sa-si activeze metabolismul de reinnoire celulara. Zi de zi, celulele se regenereaza, bariera cutanata devine mai puternica, reechilibrand astfel pierderile de apa.
- Acidul hialuronic : moleculele usoare au capacitatea de a patrunde mult mai profund in straturile dermului. Stimuleaza beta-defensinele, peptidele antibacteriene capabile sa inhibe inmultirea bacteriilor patogene, pastrand in acelasi timp flora naturala existenta in straturile pielii.
- Brevet F.P.D. (Brevet FR10/04822) : gama REpare utilizeaza Brevetul F.P.D – incapsularea apei termale Jonzac intr-un gel lamelar fosfolipidic. Eficienta sa este tripla in repararea in profunzime a leziunilor: F de la Formarea unei rezerve de apa la suprafata pielii, pentru a mentine pentru o perioada indelungata o hidratare(1) optimala.
P de la Patrunderea mai profunda in straturile pielii si Pastrarea integritatii apei termale. D de la Difuzare progresiva in straturile cutanate afectate.

2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger