duminică, 4 ianuarie 2015

Alege un look de vedetă fără a compromite sănătatea firului de păr cu gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului de la Philips!Femeia modernă trăieşte în viteză, îşi împarte timpul între familie, job şi prieteni, jonglează cu deadline-urile şi nu uită niciodată datele aniversărilor celor dragi. Cu toate acestea, femeia, cochetă prin natura sa, îşi doreşte să aibă mereu un look bine pus la punct, completat de o coafură impecabilă.
Indiferent dacă preferi o coafură lejeră sau sofisticată, cu gama profesională de îngrijire a părului de la Philips - uscatorul profesional Philips HPS920 şi placa de păr profesională HPS930 - obţii rapid, în propriul cămin, stilul dorit, fără a compromite sănătatea firelor de păr. 
Uscătorul profesional de păr Philips HPS920 a fost creat special pentru o putere mare de uscare, în timp ce protejează părul împotriva supraîncălzirii, iar placa profesională de păr Philips HPS930 te ajută să îţi îndrepţi părul mai repede şi mai uşor, având plăci acoperite cu titan, extrem de rezistente, care transferă rapid căldura şi scad riscul de deteriorare a podoabei capilare.


Coafură de vedetă, fără să apelezi la hair stylist! 

Gama profesională pentru îngrijirea părului de la Philips este preferata Laurei Cosoi, cunoscută pentru faptul că obişnuieşte să îşi aranjeze singură părul, fiind admirată pentru rezultatele obţinute. „Folosesc în ritualul meu de aranjare a părului produsele din gama profesională Philips deoarece îmi acoperă toate nevoile în materie de styling. Atât uscătorul de păr cât si placa pentru îndreptat mă ajută să obţin orice coafură doresc, într-un timp foarte scurt şi îmi protejează totodată firul de păr. Aspectul îngrijit şi sănătos al părului este esenţial pentru imaginea mea”, spune artista.

Foloseşte gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului de la Philips, iar podoaba ta capilară va avea un aspect neted şi lucios, ca la salon!


Bucle elegante şi delicate, ca de catifea

Dacă îţi doreşti să obţii bucle şi onduleuri perfecte, ca ale Laurei Cosoi, ondulatorul conic Philips ProCare HP8619 este instrumentul pentru coafare de care ai nevoie. Acesta protejează părul în cel mai delicat mod, lăsându-l strălucitor şi sănătos. Mai mult, ondulatorul beneficiază de o alertă sonoră care te anunţă atunci când bucla este gata. Indicatorul unic CurlReady nu permite parului tău să se supraîncălzească. Butonul se apasă manual după ce ai rulat șuvița. Depinzând de temperatura setată și de cât de strânsă vrei să  fie bucla, poți apăsa o dată sau de două ori butonul indicator, iar ondulatorul selectează automat durata de coafare, de la 5 la 10 secunde pentru fiecare șuviță de păr. Astfel eviți să ții bucla inutil la temperatură înaltă.  

Tamburul ondulatorului Philips este conic, având dimensiuni de la 13mm (vârful) la 25mm (baza) și te va ajuta să dai buclelor tale un aspect natural.

Mai mult, timpul de încălzire de 45 de secunde, cablul de alimentare cu articulaţie, suportul integrat pentru aşezare, oprirea automată dupa 60 de minute, toate aceste caracteristici fac din noul ondulator conic Philips ProCare un produs remarcabil, uşor de folosit şi extrem de sigur!

O poţi urmări aici pe Laura pentru a învăţa cum să-ţi faci singură onduleuri de vedetă.
Pret recomandat:  Ondulatorul de par Philips ProCare HP8619: 214,76 leiDacă după uscare preferi însă, părul întins, cu placa profesională de păr Philips HPS930 poţi obţine rezultate impecabile în doar 10 secunde.

Încălzitorul său de înaltă performanţă şi transferul rapid de căldură îţi oferă o îndreptare mai rapidă, cu minimum de efort. Placa Philips HPS930 îţi oferă un plus de îngrijire cu ajutorul tratamentului cu ioni negativi care elimină electricitatea statică şi netezeşte cuticulele părului pentru a-i intensifica strălucirea.

Plăcile cu invelis din din titan ale produsului Philips HPS930, cu o lungime de 110 mm, ajută la reducerea frecării, părul tău fiind astfel protejat împotriva deteriorării.


Urmăreşte-o aici pe Laura pentru a învăţa cum poţi obţine un look de vedetă folosind uscătorul şi placa profesională de păr Philips HPS930.
Pret recomandat: Placă profesională de păr Philips HPS930: 357,92 lei


Uscătorul profesional de păr Philips HPS920 vine cu o putere mai mare de uscare, dar şi cu o componentă inovatoare pentru protecţie, constând în duza Style & Protect care împiedică supraîncălzirea părului, fără a diminua capacitatea de a obţine o coafare impecabilă. În momentul coafării sau al uscării, duza se apropie de obicei foarte mult de păr. Duza Style&Protect forțează deschiderea clapetei când părul se încălzește prea mult, dizolvând căldura excesivă, astfel încât părul să fie protejat şi să nu se deterioreze prin supraîncălzire.

Caracteristicile care fac dintr-un uscător de păr unul profesional sunt motoarele AC (curent alternativ), de lungă durată, mai puternice, dar și mai grele; cablul lung de alimentare de 3 m; suflu de aer rece, care fixază coafura; duzele subțiri sunt tipice pentru un styling și periere ușoară. Totodată, uscătorul profesional de păr preîntâmpină electrizarea părului gratie tratamentului cu ioni.

 Preţ recomandat: Uscător profesional de păr Philips HPS920: 397 lei

Despre Royal Philips
Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor. Philips oferă produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Cu sediul în Olanda, Philips are vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012 şi aproximativ 114.000 de angajaţi în peste 100 de ţări.
Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More