duminică, 21 decembrie 2014

Jean Paul Gaultier Parfums "Le Male"



Oh Capitane, Capitanul meu!



Pentru toamna 2014, “Le Male” Jean Paul Gaultier iese din tipare si devine capitan. Din sticla in forma de torso de un albastru profund, imbracata in tricou de marinar cu dungi aurii, emana atractia puterii – puterea unui lider innascut care este stapan pe senzualitatea sa. Asemeni corabiei sale, pe care o carmuieste cu fermitate si totusi cu gentilete, “Le Male” intrupeaza opusurile; este un explorator cu inima tandra dispus sa sparga orice cod al seductiei pentru a experimenta noi aventuri. Cine ii poate rezista capitanului?


O noua poveste a barbatilor

Profund, intens si magnetic, bleumarinul lacuit al celebrei cutii metalice iti atrage imediat atentia. Prelungeste chemarea marii care defineste refluxul si fluxul lui “Le Male”. Gravat cu litere aurii, numele are aura barbatului care este mai liber ca niciodata si isi carmuieste nava, echipajul si viata exact asa cum isi doreste. Vantul ii proclama experienta si independenta. Nu ii este teama nici de valurile ce se sparg nici de vantul vijelios.

Nimeni nu ii cunoaste adevaratele intentii: graficele nautice schitate pe cutia metalica evoca un loc langa Ecuator. Navigheaza spre mari indepartate? Cand va arunca ancora ? Doar “Le Male” cunoaste raspunsul.

Aroma sa, complice al cuceririi


Cu nava sa, “Le Male” cucerește oceanele. Cu aroma sa, face ca trupurile si inimile sa ii cada prada. Noua sa pozitie nu i-a diminuat însă afecțiunea fata de companionul sau loial care ii este alaturi in ultimii nouăsprezece ani: o aroma fougère care combina prospețimea si senzualitatea in jurul lavandei si care ia amploare datorita mentei si voluptoasei vanilii. “Le Male” își asuma acest mariaj incredibil al pasiunii si senzualității cu panas. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger