luni, 1 decembrie 2014

JEAN PAUL GAULTIER ‘CLASSIQUE’ EAU DE PARFUM INTENSE


O lectie de glamour de la ‘Classique’

Jean Paul Gaultier a transformat corsetul intr-o arma de seductie in masa. Pentru femei– le-a taiat rasuflarea a devenit un obiect de lenjerie fina, purtata cu incredere pe deasupra pentru a flata ceea ce se afla dedesubt. In 1993, si-a gasit inspiratia in intimitatea budoarului si in vaporii de pudra pentru a-si compune prima sa aroma: o semnatura olfactiva in perfecta armonie cu sticluta sa uimitor de curbata.
 O dara vaporoasa, o concentratie trimfatoare de feminitate. Acum o aroma iconica in lumea parfumeriei, ‘Classique’ by Jean Paul Gaultier s-a reinventat intr-o varianta fara precedent, Eau de Parfum Intense.








Aura unei femei fatale

Cu ochii ei negri- conturati, cu buzele scandalos de rosii si tocuri cui stiletto, femeia fatala a anilor 1950 a fost mereu inspiratia lui Jean Paul Gaultier. O creatura magnifica ce radiaza de glamour, A magnetic creature radiating with glamour, o fantezie colectiva,se joaca cu toate codurile seductiei.
 De la dresurile ei de matase pana la modul in care ea isi tine capul, ea radiaza de glamour. 
Este o femeie hotarata care nu esueaza niciodata in a provoca reactii. Frumusetea ei copleseste pe oricine isi arunca privirea asupra ei.

In 2014,Venus a noastra ‘Classique’ intrupeaza un nou rol ‘Classique’ Intense, o interpretare parfumata a femeii fatala atat de draga domnului Gaultier.

Isi afunda talia ei in forma de clepsidra, soldurile parca sculptate si bustul cuceitor intr-un corset auriu care imbina delicat transparenta si opacitate pentru a forma o armura spectaculoasa.  

Celebra cutie metalica este imbracata in metal auriu cu efecte de oglinda si poarta o semnatura de ruj rosu– atingerea glamour finala!

Aceasta noua interpretare olfactiva imprumuta caracteristicile de la
Rianne ten Haken.

In filmul‘On the Docks’ lansat in 2013, Rianne deja intrupa versiunea ‘Classique’ apa de toaleta. In rolul unei vulpite apetisante, ea conduce dansul de la balconul ei pentru a-si chema marinarul de pe prova vaporului sau si a il conduce catre gura ei.

Pentru ‘Classique’ Intense, Rianne apare la balconul sau inca o data, mai senzuala si mai dorita ca oricand. Imbracata pentru a ucide in corsetul ei auriu, isi hipnotizeaza prada cu o privire profunda direct din ochii conturati, parul negru, gura delicioasa.





A fragrance born to vamp
 


Cizelat de Jacques Cavallier in 1993, ‘Classique’ a impus feminitate absoluta in ciuda trendului androgin din parfumerie.

Esenta de trandafir, floarea de portocal, lemnele ambrate si o atingere a vaniliei care creaza dependenta,combinate pentru a crea semnatura olfactiva a femeii ‘Classique’.

Designerul olfactiv Francis Kurkdjian, creator al ‘Le Male’ si partener de incredere al casei de parfumerie, a studiat cu grija orice acord a legendarei urme ‘Classique’ pentru a compune varianta  Intense.
A avut grija sa dezlege fiecare nod al corsetului olfactiv pentru a putea sa descopere fiecare mister. ‘Classique’ Intense nu s-a putut multumii prin a fi o simpla versiune mai intensa. Trebuia sa-si gaseasca propria sa stralucire. Propriul sau ritm. Luminozitatea sa incandescenta.

Din primul moment, aroma da stralucire pielii printr-o explozie de flori de tiare cubarite intr-o supradoza de note gurmande. Ne lasa gura apa, recunostem rodia suculenta si acrisoara. Mai apoi, vaporii florali preiau conducerea. Floarea de portocal, asociata indubitabil cu varianta originala, invaluieste pielea in senzualitate irezistibila. In cele din urma, pentru a spori intensitatea vaniliei, parfumierul a adaugat patchouli pentru a structura compozitia de la nota de top la cea de baza.

Eau de Parfum Intense, o aroma radianta oriental florala. Intensiv de Glamour – Intensiv de Fatal.

Daca vei purta ‘Classique’ Intense vei face zenzatie asemni tocurilor pantofilor stiletto atunci cand lovesc podeaua.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger