duminică, 30 noiembrie 2014

Nuit d`Issey



Scufundat in inima noptii.
In noapte.
O noua experienta.
Nuit d’Issey.


Pentru lansarea noii sale arome masculine, Issey Miyake, in colaborare cu artistul si fotograful Ryan Hopkinson, ne poarta in inima misterioasei nopti.In inima unui peisaj nemarginit unde lumina lunii stralucitoare subliniaza relieful unei naturi grafice maiestuoase.

O calatorie initiatoare sub umbra prietenoasa si protectoare a maretei luni, care este ghidul barbatului care paseste singur, absorbind forta elementelor nocturne pentru a strange energie noua.

Pe timpul noptii, emotiile sunt amplificate si marite; senzatiile sunt intensificate.Peisajele se pierd intr-o scufundare captivanta spre descoperirea unei lumi noi.

Indraznet, liber si semet, barbatul Nuit d’Issey impune admiratie.Prgatit pentru orice experienta, accepta mereu provocarile, se scufunda. Dupa scurta sa evadare, iese din nou la suprafata, incarcat cu o putere naturala de atractie... mesagerul noii sale arome.


Ancorat in noapte.

O noapte neagra cu luna plina, intr-o lume in care sticla maiestuoasa pluteste si sepliaza pe elemente.
Magia atractiei lunii.
Fascinatia Nuit d’Issey.

O varianta clasica a aromelor barbatesti Issey Miyake, sticla este imbracata pentru a celebra noaptea. Lucrata in asa fel incat sa amestece umbra si lumina, sticla se schimba de la o gradatie fumurie la o nuanta de negru cu dungi, un alb-negru abstract gravat in materialul in sine. In nuanta neagra a sticlei descoperim reflectia lunii si aura sa de lumina pe suprafata apei. Odihnindu-se elegant desaupra sticlei, capacul negrul opac si profund aduce un efect mat. 
Reverie nocturna.Ambalajul transmite si el contrastul, variatia celor doua tonuri de negru care impodobesc sticla, separate de o linie orizontala simbolica.

Dincolo de culoare, absenta oricarei culori, non-culoare…negrul este mister.







Noapte parfumata.
Nuit d’Issey

Directa, clara si misterioasa, aroma este o oda adusa lemnului. O efervescenta de ingrediente bogate, amestecate cu opulenta si potenta.

Notele de top ne prezinta acorduri citrate asemeni unei muscaturi dint-un fruc citric zemoas si suculent. Rafinata, eleganta, masculina bergamota si tandrul grapefruit cu vivacitate spumoasa.
In notele de mijloc, aroma urmeaza o urma misterioasa unde un acord de piele rasare, sporit de mirodenii si piper negru, si incarcat de lemn si vetiver.

La notele de baza, potenta prinde contur. Atractia acordurilor bogat texturate –lemn  “negru”, patchouli si tamaie – se extinde in rafinata dulceata suava a boabelor de tonka.

Conform celor spuse de Dominique Ropion si Loc Dong, cei doi parfumieri, Nuit d'Issey a fost creat plecand de la o baza de piele inconjurata de note de lemn si condimente. Compozitia a fost creata pentru a transmite ideea de “aducere a luminii in noapte”.

Puterea lemnului si potenta notelor senzuale de piele subliniaza caracterul intentionat foarte masculin al lui Nuit d'Issey, o aroma condimentata, lemnoasa cu accente de piele.

Noapte magnetica.
Noapte hipnotica.

O noapte unde orice este posibil pentru un erou cu charisma triumfatoare.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger