marți, 23 septembrie 2014

YVES ROCHER - NOUTATI DE TOAMNA 2014


PARFUM -  Pentru a rescrie trăirile femeii îndrăgostite, marca Yves Rocher a creat un parfum de excepție, unic și modern, definit prin îmbrățișarea romantică și senzuală a notelor florale și lemnoase.

SENZUALITATEA ȘI PASIUNEA  UNEI ÎNTÂLNIRI ROMANTICE

O femeie îndrăgostita se lasă purtată de emoții și dorințe pe care numai iubirea le poate trezi în sufletul său...
Pentru a rescrie trăirile femeii îndrăgostite, Marca Yves Rocher a creat un parfum de excepție, unic și modern.
Apa de parfum Quelques Notes d’Amour: întâlnirea excepțională a Trandafirului Damascena cu esența lemnoasă de Gaiac, asociate cu senzualitatea extractului de Smirnă.

LANSARE OCTOMBRIE 2014


SECRETELE CREAȚIEI

Ideea creatorului de parfumuri Français Domitille Bertier: un acord original, definit prin îmbrățișarea romantică și senzuală a notelor florale și lemnoase.
« Gândindu-mă la sentimentul Iubirii, am ales imediat Trandafirul, simbolul feminității și romantismului. Am dorit să asociez esența sa cu notele misterioase, senzuale, fumé ale lemnului de Gaïac, cu un caracter intens. Adăugând extractul de Smirnă, cu notele sale delicate, calde, ce creează dependență, am dorit să ofer parfumului o perspectivă mai senzuală și mai captivantă.
Asocierea acestor materii prime de excepție evidențiază două fațete primordiale ale Iubirii: romantismul și senzualitatea. »
Domitille Bertier , Creator de Parfumuri la IFF



ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Program expert anti-mătreață – sampon și loțiune tratament cu extract din coajă de Rodie, cu triplă acțiune anti-mătreață, purificatoare și de protecție





NGRIJIREA TENULUI

Mască pentru hidratare intensă – o textură gel revigorantă, ce hidratează tenul intens și durabil, oferindu-i catifelare și luminozitate.
Hidratează tenul intens și durabil. O textură gel revigorantă, ce oferă tenului hidratare, catifelare, luminozitate.

 INOVAȚIE COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®

SEVELE VEGETALE CARE CAPTEAZĂ APA
Cercetarea Cosmétique Végétale® Yves Rocher a selecționat Seva Vegetală de Arțar, pentru capacitatea sa excepțională de captare a apei.
În asociere cu Betaina Vegetală, brevetată, ele creează un veritabil rezervor de apă în inima pielii, care:
•oferă pielii o sursă de hidratare pe termen lung (test in vitro)
•se absoarbe în diferite straturi ale epidermei, chiar și cele mai deshidratate, pentru a garanta o hidratare în profunzime (test in vivo realizat prin spectroscopie RAMAN).
Tenul este intens hidratat pentru mai mult timp, este plin de vitalitate și strălucește de frumusețe!
MACHIAJ – Rimel Volum Elixir, pe bază de peptide de hibiscus, pentru a oferi volum și rezistență genelor, dar și truse de 4 farduri în nuanțe de efect, pentru o infinitate de combinații cromatice










NGRIJIREA MÂINILOR
MÂINI CATIFELATE ȘI IREZISTIBILE ÎNTR-UN MINUT! NOUTATE!  INOVAȚIE

Ulei exfoliant pentru mâini – exfoliază pielea cu delicatețe, grație particulelor sale 100% naturale, oferind mâinilor catifelare și senzualitate.
ULEI EXFOLIANT PENTRU MÂINI
Acest ulei exfoliază perfect mâinile, grație particulelor sale 100% naturale. Mâinile își regăasesc instantaneu frumusețea și senzualitatea. Într-un minut, ele devin incredibil de catifelate.
Se aplică pe mâinile uscate, se masează, apoi se clătește cu apă caldă. Se utilizează de 1-2 ori pe săptămână.

Pentru protejarea speciei rare Arnica Montana, Cercetarea Cosmétique Végétale® Yves Rocher a
selecționat Arnica Chamissonis pentru proprietățile sale ce protejează pielea împotriva agresiunilor exterioare. Cultivată în satul La Gacilly, Arnica Chamissonis provine din Agricultura Biologică.
Mici semințe prezente la suprafața fructului, Achenele de Căpșuni permit o exfoliere 100% naturală.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger