marți, 12 august 2014

Clarins Sun care oil spray SPF 30

Clarins mi-a oferit protecție intensa la plaja si a avut grija sa am o vacanta fantastica.
Am început sa il iubesc de la prima pulverizare, mi-a lasat pielea sidefata, catifelata, radianta, strălucind a sănătate, a oferit frumusețe pielii mele si mi-a complimentat cu atingerile sale delicate fiecare părticică a pielii expusa la soare.
Parul strălucea si s-a bucurat de fiecare picătură de ulei, il divinizez si il folosesc si acum chiar dacă am ajuns înapoi la birou in lumea tastaturii si a întâlnirilor serioase, il pulverizez pe par la ieșirea din casa si indiferent de coafura parul strălucește si prinde viata.
Ce poate fi mai frumos decât sa mergi la plaja împreună cu Clarins??? :)


O inovație Clarins:
Protecție Multi‑Celulară SPF‑ul unui produs depinde de cantitatea de filtre pe care produsul le conţine şi măsoară nivelul de protecţie pe care acesta îl oferă împotriva arsurilor solare. Cu cât este mai mare SPF‑ul, cu atât este mai ridicată protecția. Această protecţie de suprafaţă este esenţială, dar departe de a fi suficientă: nu ajută la prevenirea semnelor premature de îmbatrânire a pielii sau la protejarea pe termen lung
împotriva modificărilor celulare.
Acesta este motivul pentru care Clarins combină filtrele solare cu Phyto‑Sunactyl 2, un complex de protecţie a celulelor pe bază de extracte de plante (Senna, platan, ulei de măsline, baobab şi mazăre), care are, de asemenea, o capacitate excepţională de a rezista la stresul cauzat de soare. „Gardianul” frumuseții pielii ajută la prevenirea formării de radicali liberi şi la protejarea tuturor celulelor pielii. Baobab Bogat în flavonoizi, anti‑radicali liberi, extractul de frunză de baobab ajută la protejarea pielii împotriva stresului cauzat de UV.
• STR ĂLUCITOARE
Extractele hidratante de plante promovează o piele mai frumoasă.
• REZULTATE MAI UNIFORME
Texturile ușoare se întind uniform pe piele și acoperă perfect întreaga suprafață a corpului.
• PROTECȚIE ÎMPOTRIVA ARSURILOR SOLARE
mulțumită filtrelor UVA‑UVB.
• PROTECȚIE I DEAL Ă A PI ELII
Complexul Phyto‑Sunactyl 2 precum și filtrele solare ajută la protejarea tuturor celulelor epidermei. de la îmbătrânirea prematură la eventuale modificări la nivelul pielii.
Protecție ideală Bronz perfect
Veți obține un bronz mai intens, cu o mai mică expunere la soare.
Sun Care
Produsele Clarins Sun Care vă oferă o protecție adecvată pentru un bronz perfect. Un bronz Clarins sporeşte frumuseţea pielii tale, oferind în acelaşi timp o protecţie optimă.
Complexul Clarins Phyto‑Sunactyl 2 ajută nu numai la prevenirea arsurilor solare, dar și protejează toate celulele din epidermă. Veți obține un bronz mai intens, cu o mai mică expunere la soare.

Sun Care Radiant Oil Spray UVA/UVB 30

Un ulei‑spray pentru protecție solară.
Lasă pielea fină și satinată, intensificând frumusețea bronzului. De asemenea, protejează părul de efectul de uscare cauzat de razele solare.

INGREDIENTE CHEIE
O combinaţie de extract de vanilie tahitiană şi vitamina E: protejează pielea şi părul.
Complex multi‑filtru de înaltă performanță: asigură o protecție solară desăvârșită. Ulei de floarea soarelui: hrăneşte, catifelează şi calmează.


Disponibil la 150 ml valabilitate 12 luni de la prima folosire.

Voi ce spuneți, l-ați testa?

2 comentarii:

  1. Prețul nu il mai știu exact dar este in jur de 150 de lei. Dar merita fiecare picătură de ulei! Este un produs pe care il ador si l-am iubit de la prima picătură pana la ultima! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger