joi, 10 iulie 2014

Vitality Wellness Club - Ramada Plaza Bucuresti


Vitality Wellness Club, cel mai nou club de sănătate din Nordul Bucureștiului si-a deschis porțile. 
Clubul însumează mai mult de 3000 mp. Facilitățile si serviciile locației (incluse in abonament) sunt urmatoarele: piscina interioara semi-olimpica, zonă de fitness, aerobic si spining de peste 700 mp, baie de aburi, saună uscată, frigidarium, piscină în aer liber şi jacuzzi all seasons, vestiare separate, produse de îngrijire corporală, servicii de ceai şi apă gratuite, parcare gratuită.
< Am decis realizarea acestui proiect pentru a adauga valoare complexului Ramada Plaza si Ramada Parc. Vitaliy Wellness Club este o investiție importanta, de 4 milioane de Euro, prin care ne-am dorit sa venim in întâmpinarea dorințelor clienților noștri si sa le oferim o gama larga de extra-servicii
In același timp, ne dorim sa venim in întâmpinarea clienților corporate si sa promovam un stil de viata sănătos.>, declara Dl Ben Yehuda, Directorul General al complexului hotelier Ramada Plaza si Ramada Parc.
Vitality Welness Club deservește atât clienții celor 2 hoteluri ( accesul la club fiind inclus in cazare pentru clientii Hotel Ramada Plaza, si contra-cost pentru clienții Hotel Ramada Parc), cât si persoanele care locuiesc in Nordul Bucureștiului sau clienții corporate, care lucrează in aceasta zona.
Vitality Welness Club ofera cadrul perfect pentru regăsirea echilibrului interior si obținerea unui corp sănătos si frumos. 
Personalul clubului ofera sesiuni de orientare in sala de fitness, antrenament personal , masaj, cursuri de inot precum si o gama variata de cursuri de aerobic.
Managerul clubului estimeaza ca pana la finalul anului se vor incheia in jur de 800 de abonamente. Costul variaza de la 110 euro /luna day time pana la 1090 euro/an full time.

 Detalii club si echipa instructori:
Piscina interioara semi-olimpica este luminata natural in timpul zilei, iar seara cu lumini arhitecturale. Beneficiaza de fantani de apa si jeturi de vibromasaj si este tratata cu clor Bio, obtinut din sare.
Este deservita de o zona de bar, unde clientii pot servicii sucuri naturale, cocktailuri etc.
Incepand cu 15 iulie, clientii clubului vor beneficia si de piscina exterioara, care va detine o zona amenajata de relaxare cu 80 sezlonguri, loc de joaca pentru copii, terasa si va fi dotata cu All Seasons Jacuzzi.
Sala de fitness detine cea mai noua si mai moderna aparatura de la TechnoGym: 15 aparate pentru exerciții cardio si 30 aparate pentru exerciţii clu greutăţi libere.
Sala de spining este dotata cu 18 biciclete de spinning.
Clubul beneficiaza de 2 tipuri de saunasaună uscată la 90 °C si sauna umeda -baie de aburi la 55 ° C.
In cadrul clubului, clientii vor beneficia de sesiuni de masaj de la masaj suedez, masaj sportiv, reflexoterapie, la masaj cu pietre fierbinti precum si de sesiuni speciale pentru viitoarele mamici.
La Vitality Wellness Club se organizeaza clase de aerobic: Aquagym, SpinningZumbaYogalates, Total Body Workout, Step&ButtsThai Chi.


 Clientii Vitality Wellness Club vor beneficia aici de expertiza unor specialisti de marca, dintre care amintim:
Mina Dima, antrenor spining si aerobic, deține I.C.E International Diploma in Spinning , endorsed by REPs, Bucuresti 2010 si a absolvit cursul <Aqua Fitness - module 1 European Aquatic Academy, in Italia in 2009
Georgian Oprescu , antrenor fitness - locul I la Campinatul național de Culturism si Fitness la juniori
Laura Cristache, antrenor Zumba si aerobic: Campioana Mondiala Juniori la Sofia in 2004 la gimnastica aerobica, Dubla campioana europeana juniori 2005 la gimnastica aerobica, Multipla campioana nationala la probele de trio si grup gimnastica aerobica, Vicecampioana europeana in anul 2011 in gimnastica aerobica si Vice campioana mondiala in anul 2012 in gimnastica aerobica.
Marius Gingainstructor sportiv (ramura fitness-culturism), acreditat de catre Federatia Romana de Culturism si Fitness cu experiență de peste 25 de ani in sport
Liviu Petrescu, instructor sportiv(ramura fitness-culturism), acreditat de catre Federatia Romana de Culturism si Fitness care a creat programe unice de predare teoretica (nutriție, anatomie, fiziologie, motivație, metode naturale si terapeutice de refacere, metode si principii de antrenament), in cadrul cursului de Instructori Fitness, acreditat de catre C.N.F.P.A.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger