joi, 5 iunie 2014

Răcoreşte-te la soare cu noul NIVEA Sun Protect&Refresh Invisible Spray!

Vară, soare, plajă, mmmm, cât le-am mai aşteptat! E momentul să profiţi de ele din plin şi să-ţi îmbunăţăţeşti starea de spirit. Iar soarele e aliatul tău, aşa că încarcă-te cu energie pozitivă!

Totuşi nu uita de protecţie şi ai grijă de pielea ta în momentele de relaxare de la plajă. Cu noul NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Spray ai scăpat de senzaţia neplăcută de piele uleioasă şi lipicioasă!

Vara asta bucură-te în voie de soare şi transformă aplicarea unui produs cu protecţie solară într-un moment plăcut, răcoritor!

INOVAŢIE: 3 beneficii într-un singur produs - protecţie solară, senzaţie de răcoare şi piele mătăsoasă.

NIVEA Sun Protect & Refresh Invisible Spray combină protecţia imediată şi foarte eficientă UVA/UVB cu un efect de răcorire natural, datorită mentolului din compoziţie. Produsul este rezistent la apă, se aplica foarte uşor, şi este rapid absorbit în piele, fără a lăsa urme.

Preţ SPF 20; 200 ml: 37,41 lei
Preţ SPF 30; 200 ml: 40,81 lei
Preţ SPF 50; 200 ml: 44,22 lei



NIVEA Sun Protect & Refresh Spray Aerosol
Produsul protejează întregul corp, din toate unghiurile! Spray-ul combină protecția foarte eficientă UVA/UVB cu un efect de răcorire a pielii, în mod natural. Se absoarbe rapid în piele şi asigură o protecţie imediată, lăsând pielea mătăsoasă.

Preţ SPF 20: 200 ml , 37,41 lei
Preţ SPF 30: 200 ml, 40,81 lei
Preţ SPF 50: 200 ml, 44,22 lei


                                                  
Mai multe informaţii despre produsele NIVEA Sun găseşti accesând www.NIVEA.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger