luni, 30 iunie 2014

Fondul de ten Skin Luminizer si iluminatorul Eye Luminizer Max Factor



La 100 de ani dupa ce Dl. Max Factor a inventat Greasepaint, primul nostru fond de ten inovator, brandul Max Factor continua gandirea vizionara. Fondul de ten Skin Luminizer si iluminatorul Eye Luminizer sunt dovada vie.

Special create pentru femeile care cauta radianta subtila si luminozitate si care vor sa le fie remarcat tenul sanatos si nu incarcat de fond de ten, aceste doua produse confera o acoperire frumoasa si beneficiile produselor de ingrijire a pielii.


Max Factor Skin Luminizer Foundation si Eye Luminizer contin pigmenti perlati ce lumineaza tenul imediat in timp ce elastomerii din skin luminizer creeaza “ferestre” prin care lumina este reflectata inapoi creind un efect luminos si proaspat.

Cercetarile au aratat ca folosirea fondurilor de ten iluminatoare creeaza compromisuri asupra finisarii - unele femei considera ca le mascheaza complet tenul sau ca aspectul pare tern in comparatie cu efectul dorit. Fondul de ten Skin Luminizer are o formula ce confera radianta subtila si acoperire usoara care totusi uniformizeaza nuantele tenului si acopera imperfectiunile.





Special creat pentru zona intunecata de sub ochi, Eye Luminizer este al doilea pas in obtinerea unui aspect luminos datorita formulei usoare cu tonuri de galben ce ilumineaza imediat si neutralizeaza tonurile de mov estompand cu succes cearcanele. Continand acelasi complex de vitamine si de hidratare ca si fondul de ten are efect de lifting asupra zonelor de sub ochi si combate aparitia liniilor fine cu ajutorul unor ingredienti speciali. Make-up artistul Max Factor Liana Moraru recomanda aplicarea Eye Luminizer peste Skin Luminizer pentru un aspect perfect luminous si proaspat: “pentru a acoperi punctele negre sau nuanta rosiatica a pielii, aplicati direct pe zona respectiva cu varful degetelor, tapotati usor si omogenizati cu miscari delicate. Pentru zona intunecata de sub ochi tapotati produsul dispre exterior catre coltul intern al ochilui.”
Acest duo de produse a fost folosit in premiera si exclusiv la New York Fashion Week in prezentarea Victoriei Beckham.

Victoria a dorit ca modelele sa arate natural, foarte aproape de aspectul lor real. Acest lucru implica atentie foarte mare la detalii cum ar fi realizarea luminozitatii pielii. Totul era despre frumusetea naturala atat de moderna si importanta in tendintele actuale.”, spune Pat McGrath.


In culise, Pat McGrath a inceput machiajul masand si hidratand pielea modelelor. Apoi a aplicat fondul de ten cu degetele iar dupa finisare a folosit servetele pentru a indeparta gentil excesul de pe pometi dezvaluind astfel propria stralucire si naturalete a tenului modelelor. Rezultatul a fost un aspect fara cusur, luminous pornit parca din interior.

Noul fond de ten Max Factor Skin Luminizer este disponibil in 5 nuante din luna iulie 2014. Pretul recomandat este de 51,54 lei

Noul illuminator Max Factor Eye Luminizer este disponibil intr-o nuanta din luna iulie 2014. Pretul recomandat este de 29,16 lei



Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger