joi, 8 mai 2014

Noul parfum DSQUARED Intense He Wood


INTENSE HE WOOD: un parfum intens, rafinat care te transpune în universul minunat al naturii oferindu-ți un sentiment de libertate!

Robust, puternic și rafinat, noul parfum Dsqured INTENSE HE WOOD este parfumul bărbatului contemporan care traiește în oraș, dar care visează sa locuiască în mijlocul naturii.

Noua aromă de la Dsquared2 a fost inspirată de He Wood, primul parfum creat de designerii de origine canadiană. Această interpretare a naturii în toată senzualitatea ei magnifică este subliniată de principalul protagonist al aromei: notele masculine de lemn. Intense He Wood reprezintă simbioză intensă, rafinată
a trei elemente: Aer, Apă și Lemn. Aerul este antrenant și îmbietor. Se regăsește în notele rafinate de mosc
amestecate cu ambră vegetală senzuală și notele elegante de pin argintiu. Apa este revigorantă. În acest parfum este reprezentată de cristale de
tămâie ce vibrează cu un acord transparent-acvatic, flori și frunze de violete.   Lemnul este puternic și senzual și se regăsește în notele profunde, misterioase de lemn de santal și de guaia care accentuează prezența lemnului de cedru și a vetiverului.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More