sâmbătă, 24 mai 2014

Dr. MURAD lansează în România tratamentele sale revoluționare anticelulitice!

Murad Bodycare Line

Linia de corp MURAD oferă o abordare revoluționară a problemelor precum celulita,
vergeturi și textură neuniformă a pielii prin gestionarea acestora atât intern, printr-o alimentație
sănătoasă, dar și extern, prin folosirea produselor de îngrijire adecvate.
Produsele MURAD hidratează, conferă fermitate și stimuleaza micro-circulația, astfel pielea devine
mai fermă și mai netedă. Efectele Regimului Anticelulitic Murad (care cuprinde produsele din linia de corp)
sunt dovedite clinic: oferă cu până la 78%* fermitate în 8 săptămâni și reduc celulita cu pana la 69%*.

Gama de corp Murad
Produsele din linia de corp de la Murad oferă o soluție completă pentru a combate celulita, vergeturile si pielea lăsată în timp ce îmbunătățesc aspectul, textura și culoarea pielii. Datorită tratamentelor inovatoare ale Dr. Murad, pielea devine mai frumoasă și mai sănătoasă. Produsele conțin formule dovedite clinic care hrănesc pielea și stimuleaza circulatia oferind fermitate și tonifiere pielii datorită tehnologiei The Science of Cellular Water™.


Prin ce se diferentiază Murad?

Gama de produse de corp Murad oferă o abordare revoluționară a problemelor precum celulita, vergeturi și textură neuniformă a pielii prin gestionarea acestora atât intern, printr-o alimentație sănătoasă, dar și extern, prin folosirea produselor de îngrijire adecvate. Produsele Murad hidratează, conferă fermitate și stimuleaza micro-circulația, astfel pielea devine mai fermă și mai netedă. Efectele Regimului Anticelulitic Murad (care cuprinde produsele din linia de corp) sunt dovedite clinic: oferă cu până la 78%* fermitate în 8 săptămâni și reduc celulita cu pana la 69%*.

Produse:

  • Firm and Tone Serum
Serum concentrat conține lipozomi încapsulați pentru ca substanțele active sa penetreze mai ușor straturile pielii, acestea furnizează pielii ingrediente de înaltă performanță reducând celulita. Studiile clinice arată că aceste produse ascund imperfecțiunile și ajută la reducerea aspectului de celulita cu până la 69% *, în timp ce îmbunătățesc aspectul general al pielii cu până la 80%* prin cresterea fermitatii si elasticității acesteia. Conține extract de Uncaria Tomentosa (Gheara Pisicii – plantă agățătoare din Sudul Americii) care reduce aspectul de coajă de portocală și Piper Cayenne care îmbunătățește circulația ajutând la repararea celulelor deteriorate.

  • Body Firming Cream
O cremă bogată ce îmbunătățește elasticitatea, protejează pielea și combate îmbătrânirea prematură devenind cu 40% mai fermă în doar 15 minute*. Cu un conținut ridicat de Vitamina C care sporește elasticitatea și strălucirea pielii și o formulă patentată, aceasta este bogată în Făină de Soia și extract de Ovăz ingredient ce oferă fermitate și tonifică pielea, iar untul de Shea hidratează intens.

DESPRE MURAD:
Fondată în 1989 de către Dr. Howard Murad - dermatolog certificat, farmacist și initiator al mișcării de îngrijire clinica a pielii - compania Murad, produce o serie de produse inovatoare de ingrijire a pielii, de înaltă performanță certificate științific.
Experiența excepțională, aprofundată și formarea în domeniul farmaceutic a Dr-ului Murad, i-au permis să dezvolte formule inovatoare pentru a ajuta pacientii sa-și rezolve mult mai rapid problemele de piele și l-au inspirat pentru a dezvolta o abordare inovatoare a stilului de viata numită Inclusive Health®, recunoscută ca o instituție care îi ajută pe oameni să se descopere.
Astăzi, Murad este mai mult decat un brand de ingrijire a pielii, este un stil de viata, care îi învață pe oameni cum să arate și cum să se simta mai bine in fiecare zi.



*Rezultatele individuale pot varia





*Murad Bodycare Line este disponibilă exclusiv în magazinele Sephora.

2 comentarii:

  1. Un asemenea produs mi-ar trebui mie, sa scap odata de toate produsele de genul asta pe care le am in casa.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit niciodata produse de genul, dar acum ar cam fi cazul pentru ca o data cu inaintarea in varsta apar destule semne de oboseala a corpului, celulita, vergeturi si altele si sunt inestetice... De-am putea da timpul inapoi,,,,ce bine ar mai fi!!!! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger