marți, 6 mai 2014

Diana Ionescu make-up artist Maybelline NY

Diana Ionescu make-up artist Maybelline NY

Ea va deveni astfel vocea brandului in fata consumatorilor, a presei si influencerilor din industria de beauty.
“Sunt incantat ca vom lucra cu Diana ca makeup artist pentru Maybelline NY. Plina de energie si pasiune, ea ne va ajuta sa dam curs seriei proiectelor “Do it yourself by Maybelline NY”. Am convingerea ca experienta si instinctul Dianei ne vor aduce mai aproape de consumatorii noștri” spune Mathieu Legoupil, Director
General al Diviziei Produselor de Retail din L’Oréal Romania. 
“Sunt onorata sa am ocazia sa lucrez cu un brand care trasează trendurile in machiaj”, spune Diana. “Prin propunerile mele vreau sa inspir cât mai multe femei sa descopere adevărată putere a machiajului folosit zilnic. Consider machiajul un boost fizic si psihic de care noi, femeile, nu profitam indeajuns. Cu produsele si trucurile potrivite cred ca oricare dintre noi isi poate evidenția trăsăturile si personalitatea. E nevoie doar de inspirație si de câteva sfaturi practice pe care eu le pot oferi”.
Aflata in spatele multor ședințe foto pentru cele mai importante reviste, videoclipuri, reclame sau defileuri de moda, Diana este recunoscuta pentru creativitatea ei, având o amprenta distincta. Ca make-up artist Maybelline NY, Diana va avea ocazia sa isi exprime inventivitatea si viziunea artistica in noi editoriale si testimoniale. Adepta curentului “do it yourself”, Diana a început ca autodidact in domeniile machiajului si fotografiei, specializările care au urmat făcând parte dintr-un proces de învățare permanent.
La toate acestea se adauga talent si o pasiune enorma care au transformat-o in make-up trainerul de astazi. O personalitate complexa, pe care odată ce o descoperi o iubești si o urmezi.


Despre Maybelline New York
Maybelline New York este brandul cosmetic numarul 1 in lume, disponibil in peste 100 de tari. Prin combinatia dintre formule avansate din punct de vedere tehnologic si faptul ca este stiut ca New York-ul este locul unde se nasc tendintele, misiunea Maybelline New York este sa ofere fiecarei femei produse cosmetice inovative, accesibile si usor de aplicat. Maybelline NY este in acest moment make-up artist oficial al Saptamanii Modei Mercedes-Benz de la New York si in cadrul altor 11 festivaluri de moda din lume.
Pentru mai multe informatii, acceseaza www.maybelline.ro.
Asa e oare ea? Sau poate e Maybelline?
Tanara, dinamica, talentata, Diana a reusit sa convinga in nenumarate randuri primind recunoasterea bine meritata prin premii si distinctii.
Creativitatea a slefuit-o la Facultatea de Arhitectura, absolvita in 2011, pasiunea pentru culoare si textura le-a exersat in cadrul Scolii de makeup din Londra – Illamasqua School, iar ambitia pentru a obtine unghiul perfect al fiecarei viziuni le-a dobandit in cursul de fotografie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger