marți, 22 aprilie 2014

Hot off the Runway… NOUA colectie Lipfinity Max Factor



Primăvara, soare, culori! Max Factor este pregătit pentru toate acestea! Descoperă noile nuanțe Lipfinity, Mini Nails si Glossfinity.

Lasa-ti buzele sa te reprezinte in acest sezon primăvara/vara 2014 cu NOUA colecție Lipfinity – cel mai bun produs de buze ultra-rezistent de la Max Factor, acum cu 16 nuanțe noi si un nou aplicator.
Un erou din culise
Noua colecție si-a făcut debutul la Victoria Beckham SS14 show, unde Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor, a folosit nuanta Always Delicate pentru a crea un look ultrarafinat. Cea mai naturala si cremoasa nuanța nude a adaugat o adiere de natural sofisticat si perfectiune tinereasca. Pat spune: “Foarte des aud femeile spunand ca nu au gasit nuanta nude potrivita astfel incat sa aibă totuși destulă culoare fara sa para artificiala si care sa reziste pe buze; este o nuanta asa de soft, cremoasa si de actualitate si cu mare rezistenta la transfer.“

Moderna si proaspătănuanța Always Delicate face parte din noua colecție de primăvară/vara a gamei Lipfinity, aleasa personal de Pat McGrath.
Pat recomanda: “In acest sezon primăvară/vara 2014 am văzut si țesături opulente, extravagante si bogate, chiar si pene si coliere sofisticate. Ca sa te joci cu aceste look-uri fără sa atingi nivelul de catewalk poți folosi o nuanță brun roșcată sau maronie. Sunt reprezentative pentru un trend care este expresiv si teatral, deci super-stilat.”






 Cum funcționează?
Spre deosebire de celelalte rujuri ultra rezistente, care devin uscate si terne pe buze, Lipfinity ofera o culoare rezistenta cu aspect catifelat si ușor si care își păstrează strălucirea si intensitatea. Aceasta se datorează in parte noului aplicator care asigura aplicarea unui strat mai subțire si mai uniform. Dr Sarah Vickery, Principal Scientist pentru Max Factor, spune, “un strat de culoare mai subțire si uniform maximizează rezistenta rujului. Pentru ca aplicatorul înmagazinează cantitatea potrivita de culoare pentru un strat mai uniform si consistent, rezultatul este o acoperire uniforma ce rezista mai mult in timp.

Si asta nu este tot. Formula Lipfinity combina culoarea aderenta cu o baza de silicon pentru a asigura non-transferul – ceea ce înseamnă ca veți avea pe buze o culoare ce rezista întreaga zi fără a fi nevoie sa o reaplicați după ce ați mâncat sau băut. 
  1. BAZA: baza foarte pigmentata conține o combinație de polimeri aderenți ce fixează culoarea pe buze si o componenta flexibila ce asigura ca elementul aderent este suficient de moale pentru a nu crapă pe buze.
  1. TOP COAT: top coat-ul hidratant conferă strălucire pentru întreaga zi.
REZULTATUL : o culoare rezistenta neteda si catifelata la atingere ce arata ca proaspat aplicata pana la 24 de ore.
 Puteti găsi mai jos întreaga colecție Lipfinity disponibila in Romania. Nuanțele noi sunt marcate cu NOU.

Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger