sâmbătă, 19 aprilie 2014

Emblem by Montblanc

Semnătura de neclintit a bărbatului etern

Prezentând noul parfum bărbătesc, Montblanc provoacă legile atracției prin puterea povestii lui si prin îndrăzneala de necontestat a sticlei. Noul parfum Montblanc, Emblem este o stâncă, un punct de reper, o identitate.
Se aduce un tribut patrimoniului Montblanc, simbol al celor șase văi glaciare care se învecinează cu cel mai înalt vârf din Europa. Din acesta, Emblem isi ia cele mai nobile dintre valorile sale: sobrietatea, excelenta, precizia. Acest parfum inspira un bărbat care întâlnește marca.
Un om a cărui tenacitate, încredere și calmitate il conduc spre perfecțiune. Infailibil în alegerile sale, încrezător în gusturile lui. Și întotdeauna cu un stil chic relaxat, un gust bun pentru luxul demn , cu ochiul format pentru detaliu.
Un om care iubește liniile stricte, confortul bumbacului egiptean. Un om care are un aer de o eleganta naturala. Un ceas elvetian pe încheietura mâinii lui. Un Meisterstück 149 în buzunarul de la piept. Parfumul său este precum un sigiliu. Emblem: o declarație.

Mirosul
Compoziția este clasica - exigenta, atemporala și niciodată consensuala.

"Acest parfum cere materii prime de cea mai buna calitate," OrPur TM ", cum spunem noi pe piata parfumerie de lux," dezvăluie parfumierul EMBLEM, Sonia Constant.
Emblem emana o eleganta marcata de contrastul dintre scorțișoara senzuala și frunza de violeta.”
Notele de top se deschid cu un miros de grapefruit amar si suculent. Principalul acord este cel dat de combinația dintre cardamom si frunze de salvie, atins de o undă de piper roz si piper negru. Frunzele de violeta intra in contact cu claritatea frunzei de scorțișoară. Patchouli purificat acestUI parfum Montblanc baza sa, învăluită în arome lemnoase si ambroxan.

Sticla

Forma sa fascinează, sfidează timpul și codurile. Un design unic pentru semnătura Casei. Sticla Emblem nu se aseamănă cu nicio alta sticla din lumea parfumurilor. Dimensiunea și conturul sticlei ne duc cu gândul la vârful muntelui acoperit de zăpadă și la cele sase vai glaciare. Încă o dată emblema pentru acest flacon masculin, sobru, cu greutate. Sticla - un bloc sculptat cu linii pure-afirmă aceeași precizie și excelență ca și alte creații Montblanc, de la instrumente de scris la ceasuri inovative. Un obiect de păstrat, un talisman căruia doar un bărbat autoritar ii poate fi custode.

Disponibil la 40ml, 60ml, 100 ml. 




Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger