sâmbătă, 8 martie 2014

Cum să arăţi de milioane - ANDREA POMERANTZ LUSTIG- Editura Litera

Editura Litera ne aduce in exclusivitate o carte in care inveti ce inseamna eleganţă şi bun-gust fără cheltuieli exorbitante.
``Andrea Pomerantz Lustig e cunoscută în redacția revistei Glamour drept „detectivul de frumusețe“, grație rubricii ei cu sfaturi de frumusețe și articolelor pe care le-a scris pentru revistă în ultimii zece ani și care se bucură de o popularitate ieșită din comun, precum și pentru faptul că telefonul ei BlackBerry e plin ochi cu date de contact ale celor mai căutați profesioniști din industria frumuseții. Ea a pus bazele blogului de frumusețe de pe site-ul Glamour.com și e îndrăgită de cititoarele Glamour pentru trucurile, ideile și soluțiile ei de înfrumusețare, care sunt mereu originale și inovatoare. Înainte de a deveni editor-colaborator la Glamour a fost primul redactor-șef al site-ului Sephora.com, iar înainte de a ajunge acolo și-a petrecut zece ani ca director de frumusețe și fitness la Cosmopolitan. Apare cu regularitate în mass-media din SUA, la emisiuni precum The Early Show, Good Morning America, Today, Oprah și Entertainment Tonight. Trucurile ei de frumusețe se regăsesc în publicații ca Glamour, The New York Times, Women’s Wear Daily, Allure, iar bloggerii le împărtășesc cu regularitate cititorilor care îi urmăresc. Absolventă a Universității din Pennsylvania, locuiește în New York alături de soțul ei și de cei trei copii. ``

Cum sa arăți de milioane” este o carte motivațională care ne învață sa fim elegante fără cheltuieli majore si investiții in produse de înfrumusețare.
Îmi place sa spun ca poate fi ușor, material didactic pentru orice Blogger pasionat de frumusețe si o carte de pus in biblioteca pentru orice femeie pasionata de frumusețe si îngrijire.
Sunt conștientă de faptul ca trăim într-o lume superficiala in care multe femei sunt obsedate de frumusețe, o frumusețe care nu neapărat reflecta si eleganta ci mai degrabă reflecta o dorința de a fi plăcută de ceilalți cu orice preț si din asta se pot naște greșeli.
Exista femei care aleg sa cheltuie sume exorbitante pe produse cosmetice, tratamente mai mult sau mai putin invazive, extensii de par si gene false., unghii false toate puse la grămadă ca într-un pom de Crăciun... Fiecare își alege cum sa traiască si cum sa își etaleze frumusețea, fiecare femeie este libera sa evalueze ce este bine pentru ea si ce nu este.
Eu militez pentru frumusețea naturala îmbunătățită si evidențiată de produse chic alese cu grija.
Trucurile de frumusețe ale scriitoarei Andrea Pomerantz Lustig au fost deseori preluate de mari publicații ex: The New York Times si Allure, iar ea apare cu regularitate la emisiuni precum The Early Show, Oprah, Good Morning America sau Today.
Andrea Lustig Pomerantz, editoare de frumusețe pentru ediția americana a revistei Glamour.
Ea vorbește despre cum îți poți întreține frumusețea naturala, din cap pana in picioare, o frumusețe care se poate întreține cu un buget rezonabil, nu exagerează, nu instiga la folosirea produselor in exces ci mai degrabă este orientata catre conceptul clasic de frumusețe `less is more``. Ne recomanda cu eleganta ce produse sa folosim, ce machiaj este potrivit cum sa ne îngrijim parul si corpul...ce sa mai este un adevarat manual de instruire. Capitol după capitol, descoperi lucruri noi si sfaturi realiste, recomandări din partea experților din toate domeniile de frumusețe hair styling, make-up, estetica, cosmetica, liste clare de produse, aranjate pe 3 niveluri de buget, exemple clare din care am învățat extrem de multe lucruri folositoare.

Va recomand sa o citiți, o puteți găsi la Editura Litera la preț promoțional.

2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger