luni, 10 martie 2014

Concurs Beauty by Coco & Editura Litera Cum sa arati de milioane Andrea Pomerantz Lusting- Concurs Incheiat

Vrei sa fii mereu in pas cu moda? Vrei sa ai un stil propriu care sa reflecte eleganta si rafinament? Atunci cartea Cum sa arăți de milioane te va ajuta sa pătrunzi in tainele frumuseții întreținută cu un buget redus. Puteti citi un articol complet pe Blog despre aceasta carte uimitoare.
Perioada de participare: 10- 23 Martie 2014
Premiu oferit:  Cum sa arăți de milioane Andrea Pomerantz Lusting
Condiții de participare:
  • Sa ne răspunzi la întrebarea: Care sunt trucurile de frumusețe pe care le folosești cel mai des?
  • Like paginii de Facebook Editura Litera Aici
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului te invitam sa ne spui părerea ta despre carte.
Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data 24 Martie 2014.
  • Premiul va fi expediat prin posta romana

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!

Felicitări Mery Radu! 


17 comentarii:

  1. Catalina Dumbrava
    https://www.facebook.com/catalina.dumbrava.96
    Folosesc un lapte demachiant si apoi o crema hidratanta pentru ingrijirea tenului, ptr par folosesc ulei de masline in combinatie cu un ou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai des folosesc masti cu argila pentru a avea un ten curat si luminos iar odata pe saptamana imi exfoliez tenul cu o masca preparata acasa. :)
    FB: https://www.facebook.com/lore.l.lore.10
    nume FB: LoRe LOre
    Sper sa castig, imi doresc mult cartea!
    Ma bucur ca organizati acest concurs!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie neaparat sa particip la acest concurs :)!
    Trucul meu de frumusete atunci cand nu am mult timp la dispozitie, este exfoliantul enzimatic Gerovital H3 de la Farmec deoarece imi face tenul curat si luminos in 15min; imi place sa am mereu o manichiura impecabila, iar pentru ca varfurile parului meu sa fie lucioase si hidratate, apelez foarte des la uleiul extraordinar de la L'Oréal!

    Multumim pentru concurs!

    https://www.facebook.com/georgia.campeanu;
    nume FB: Georgia Boanoro (Campeanu)

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumusetea se invata
    https://www.facebook.com/pages/Frumusetea-se-invata/1441172919431434
    Folosesc multe trucuri de frumusete, dar cel mai des utilizez pe post de blush, dupa o zi luna in care nu am utilizat machiaj, ciupitul usor, pentru o privire odihnita creion de buze sau ochi nude si o data pe saptamana o crema super hidratanta inaintea careia am facut un gomaj din malai si gel demachiant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce carte interesanta :D

    FB link: https://www.facebook.com/macy.mac.796
    FB: Macy Mac
    Ca si trucuri de frumusete folosesc: creme hidratante specifice tenului meu, masti sau scruburi si incerc sa beau apa cam 2 litri pe zi pentru a avea o piele hidratata si frumoasa si de asemenea incerc sa am si un somn odihnitor, desi nu intotdeauna imi iese :D

    RăspundețiȘtergere
  6. nu stiu daca se numesc neaparat trucuri..imi place sa ma ingrijesc pur si simplu ! Poate doar am ajuns sa stiu ce ma avantajeaza ...imi place pielea usor bronzata...ma face mai slaba :-D , Folosesc o masca de la herbalife care parca imi face un lifting instant , asa ca apelez ori de cate ori simt ca nu m-am relaxat suficient , ori la vreun eveniment special...ador machiajul natural mat ...Imi pune in evidenta culoarea naturala a ochilor si ...balsamul de buze ! :-)
    fb: georgiana state
    https://www.facebook.com/georgiana.state
    Sunt f curioasa cum e cartea...dupa titlu, pare ca ar trebui sa fie de capatai ptr toate doamnele si domnisoarele :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Folosesc ca si exfoliant zatul de cafea,iar dupa ma hidratez cu unt de cocos :) , https://www.facebook.com/rodica71 ,Rodica Granpier

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!
    Nume FB: Sofy Ene
    https://www.facebook.com/sofy.ene.104
    Ca si truc de frumusete pentru ten folosesc cat pot de des un unguent natural cu rol hidratant si cicatrizant pe baza de extract de cicoare, sunatoare, menta, ceara de albine, miere si ulei de masline. De asemenea, seara nu sar niciodata peste etapa de demachiere iar dimineata si seara folosesc creme hidratante de zi si noapte. Pentru ridurile de expresie folosesc cam 2 ori pe saptamana un ulei de jojoba. Iar pentru corp incerc sa beau 1.5 litri de apa pe zi si seara inainte de culcare folosesc o lotiune de corp cat mai hidratanta, aproape untoasa pentru ca pielea mea se usuca foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  9. veronica picioroaga11 martie 2014 la 13:15

    fb: veronica picioroaga
    https://www.facebook.com/veronica.picioroaga
    Trucuri de frumusete mai speciale nu stiu daca am...ci mai degraba reguli: nu uit de damachiere , hidratare si o masca pe saptamana , ori gomaj ..apoi, pe cat posibil incerc sa folosesc produse de machiaj de calitate , care sa-mi garanteze ca nu au printre ingrediente prea multe porcarii...in ultima vreme caut si eu produsele bio , cat mai naturale ...mananc sanatos si fac sport ...asta imi garanteaza o doza buna de serotonina care ma face fericita , prin urmare si frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  10. fb bianca roxana anitei
    https://www.facebook.com/bianca.roxana
    Trucul meu de frumusete consta in exfolierea tenului. De cel putin doua ori pe saptamana ii aplic un gomaj, ceea ce ii reda stralucirea si supletea si ma face sa ma simt mai tanara si mai frumoasa. Odata cu aparitia soarelui, care mi-a lipsit cu adevarat in ultimele luni, am luat decizia de a renunta la masina in favoarea unei plimbari de 20 de minute, care imi ajuta tonusul de nu imi vine sa cred.

    RăspundețiȘtergere
  11. Fb: Gabriela FZR Militaru
    https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru
    Ca truc de frumusete, cred ca principalul lucru de care nu uit niciodata este demachierea, iar uneori mai bag masca pentru ochi la frigider si stau cu ea rece, pentru a mai diminua cearcanele si ochii obositi.

    RăspundețiȘtergere
  12. link fb https://www.facebook.com/alina.madalina.121
    nume fb Alina-Madalina Mitu Padureanu
    cel mai des imi fac masti pentru ten si nu uit niciodata sa folosesc sistemul meu de curatare tonifiere si hidratare a fetei.

    RăspundețiȘtergere
  13. De obicei incerc sa am grija de tenul meu, nu ma culc niciodata nemachiata, imi dau intreg corpul cu crema tot in fiecare seara si dimineata hidratez tenul, nu uit crema de protectie si am grija si de parul meu. :)

    https://www.facebook.com/mariana.radu.967?fref=ts Mery Radu

    RăspundețiȘtergere
  14. Fb: Bibi Ioanita
    https://www.facebook.com/i.33886
    Cel mai des folosesc bicarbonatul pentru a-mi curata tenul si o data pe saptamana folosesc malaiul pentru gomajul fetei.

    RăspundețiȘtergere
  15. FB:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/876644215686117?stream_ref=1.Am multe trucuri,insa ma opresc la cateva:masaje cu ulei din samburi de caise pentru ten uscat,ulei de argan pentru par deteriorat si ulei de ricin pentru gene& sprancene..

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.facebook.com/rusu.elenamarinela numele de facebook este Elena Marinela Rusu

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe ultima suta de metri particip si eu.. :)
    FB: Mere Verzi
    Link cont: https://www.facebook.com/merreverzi
    Cel mai des eu folosesc masti pentru tenul meu gras si sensibil.. Cel mai indicat ar fi sa folosesc basti naturale insa nu prea am timp... Apoi pentru corp folosesc scrub cu parfum ametitor sa imi incante simturile, dupa care ma hidratez cu crema/lotiune la fel..placut mirositoare.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger