duminică, 9 februarie 2014

Săptămâna in imagini si cât mai puține cuvinte



Rubrica permanenta Preferatele săptămânii, încerc sa fac o selecție in fiecare săptămână cu lucrurile pe care le-am folosit, pe care încep sa le folosesc si diverse altele..
Săptămâna aceasta a fost mai rece afara si l-am folosit din nou Coco Noir, a fost cu certitudine aroma săptămânii, se transforma atât de bine pe pielea mea si îmi place atât de tare când este frig afara încât l-as purta iar si iar fără încetare. Merita sa il testați, cu siguranță va veți îndrăgosti de el.


Nu vedeți dublu, chiar am folosit intens gama Elseve Color Vive si mi-a plăcut, parul chiar si-a menținut mai mult culoarea si gama a făcut tot ce a promis, puteți citi articolul complet pe Blog.


Nivea harmony time, am găsit o promoție si am profitat, după folosire am realizat ca am făcut o alegere fantastica, crema pentru dus hidrateaza, curata, este parfumata discret si îmi încântă simțurile la fiecare dus.  Recomand oricui este o experiență senzoriala foarte plăcută.


Fara nici o ocazie, jumătatea mea a considerat ca merit... :))


Prea multa fericire de Alice Munro- Editura litera a fost lectura mea de suflet întreaga săptămâna.


Mavala noua mea gama preferata pentru îngrijirea unghiilor, va invit sa-i vizitați pe pagina de Facebook, sunt foarte activi. In curând voi scrie despre toate aceste produse fantastice.


 Colorfix făcut ca oja sa reziste mai mult si am avut strălucire întreaga săptămână, povestim in curând...



 Concursul pregătit împreună cu Amore Mio, sper sa va placa, bijuteriile voastre vor avea o căsuță


Bunătăți de la Shop Organic, povestesc si despre ele tot in curând...
Dulceață de lapte cu cafea yummy o ador.  




Săptămâna mea a avut si un motto   


Săptămâna mea a avut si o linie melodica potrivita Bob Marley-Don't worry be happy... 
Va invit si pe voi sa il reascultați, va va schimba starea cu siguranță!

Săptămâna voastră a fost....?

10 comentarii:

  1. Hm... n-am mancat niciodata dulceata de lapte cu cafea...imi faci pofta;))):*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am mâncat niciodată pana acum si sincer nu ma așteptam sa îmi placa atât de mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre Mavala nu stiu prea multe, tot de pe blogul tau am aflat de ei si sunt curioasa asupra gamei de produse. De la L'Oreal e musai sa incerc gama Fibralogy, sa vad unde o sa o gasesc, in nici un caz in zona unde locuiesc, asa ca trebuie sa fiu pe faza cand vom porni la drum, pe undeva!
    Trandafirii sunt superbi si in mod clar, ii meriti!!! Sa te bucuri de fericire in fiecare zi, sa urmezi motto-ul lui Coehlo, ca stie el ce spune!
    Duminica frumoasa si o saptamana reusita in avans!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Nadia, ești tare dulce, îți mulțumesc tare pentru gândurile tale frumoase!
    Gama Fibralogy am văzut ca a intrat deja in marile lanțuri de magazine: Auchan, Carrefour Kaufland si Billa, doar pe aici le-am văzut eu la mine in oraș dar cu siguranță le găsești si in altele, cât despre preț este unul foarte rezonabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Coco Noir am si eu si recunosc ca e unul dintre parfumurile preferate. Dar te invidiez pentru colectia ta de produse Chanel....:D. Cum e uleiul de caise?

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi place mult uleiul de caise, este soft, are o textura fina, mirosul nu este unul foarte intens si ambalajul este unul extrem de practic, are dispenser si este ușor de dozat(pulverizat) pe piele, voi scrie in curând despre el in detaliu. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Produse pentru par vopsit am folosit si eu, insa fara efect la mine, ori parul meu este dificil de inteles, ori produsele folosite nu au fost eficiente in cazul meu. Din gama Elseve Color Vive recunosc ca nu am folosit..intotdeauna exista tentatia sa folosesti produse noi. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga mea, si eu am mai folosit produse pentru par vopsit de la alte branduri fără rezultate vizibile, însă de data aceasta am monitorizat mai atent, am avut grija sa folosesc conform instrucțiunilor primite de la Brand ( am scris si pe Blog un articol complet despre recomandarea L`oreal), am folosit întreaga gama fără întrerupere si fără sa alternez cu alte produse. Am folosit doar împreună cu uleiul Extraordinar tot de la L`oreal pentru par vopsit si rezultatele au fost optime exact asa cum L`oreal promite. Eu am avut rezultate tocmai pentru ca urmat ``tratamentul`` intocmai. :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi plac tare mult produsele MAVALA! :)
    Dulceata de lapte cu cafea...yammy! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Darlyst ma bucur tare ca îți plac produsele Mavala sunt fantastice! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger