sâmbătă, 1 februarie 2014

Oferte Speciale de produse cu discount la ShopOrganic.ro

Shop Organic este un magazin Online care are în portofoliu o gama larga de produse Organice, de la produse pentru ten pana la detergenți si accesorii. Produse care respecta natura si sănătatea , nu implica radiații, pesticide, îngrășăminte chimice sau modificare genetica. Organic nu înseamnă natural, ci mai mult decât atât. Principala diferență intre natural si organic consta în faptul ca, pentru produsele naturale nu exista un regulament strict, în timp ce pentru cele organice trebuie sa se respecte o legislație foarte exacta.
ShopOrganic.ro are in acest moment Oferte Speciale de produse cu discount pentru clienții săi.
Metoda de a achiziționa mai multe produse împreună cu un preț mai bun. Mai multe detalii despre ofertele speciale puteți găsi pe site-ul ShopOrganic.ro.



Unt de cacao Trio Verde 1+1 gratis
Untul de cacao este bogat in fitosteroli (sunt agenți protectori care ajuta la cicatrizarea si la repararea pielii) si polifenoli (antioxidanți puternici care ne ajuta in lupta cu radicalii liberi si încetinește îmbătrânirea cutanata).
Prin urmare untul de cacao este ideal pentru pielea matura si uscata deoarece previne degradarea pielii, vindeca eczemele si iritațiilerevitalizează buzele crăpate.


Ulei de Caise Trio Verde 1 + 1 Gratis (50 ml)
Uleiul extras din samburele caisei este folosit pe scara larga in produsele de ingrijire a frumusetii. In timpul procesului de extragere a uleiului, sâmburele este de obicei presat la rece, astfel încât acesta își păstrează toate proprietățile nutritive. Calitățile sale emoliente si hidratante împreună cu textura fina, fac ca acest ulei sa fie folosit ca baza pentru aproape toate produsele de îngrijire a copiilor. 
Este recunoscut pentru continutul sau ridicat de vitamina E si vitamina A. Are propritatea de a penetra pielea fara a lasa o senzatie uleioasa. 


Ulei de Caise Trio Verde 1 + 1 Gratis (100 ml)

Uleiul extras din samburele caisei este folosit pe scara larga in produsele de ingrijire a frumusetii. In timpul procesului de extragere a uleiului, sâmburele este de obicei presat la rece, astfel încât acesta își păstrează toate proprietățile nutritive. Calitățile sale emoliente si hidratante împreună cu textura fina, fac ca acest ulei sa fie folosit ca baza pentru aproape toate produsele de îngrijire a copiilor. 
Este recunoscut pentru conținutul sau ridicat de vitamina E si vitamina A. Are propritatea de a penetra pielea fără a lasă o senzație uleioasa.


3 Uleiuri naturale (Avocado - Migdale Dulci - Macadamia)- Setul contine 3 uleiuri naturale TRIO VERDE:

1. Ulei de Migdale Dulci (50 ml)
Este utilizat atat pentru fata si corp, cat si pentru ingrijirea parului. Recomandat pentru hidratarea tenului si a pielii, diminuarea cearcanelor si a ridurilor,ingrijirea pielii gravidelor si bebelisilor, hidratarea si hranirea parului vopsit, uscat, casant, prevenirea caderii parului, reducerea iritatiilor. Poate fi folosit ca un demachiant natural.

2. Ulei de Avocado Crud (50 ml)
Recomandat pentru regenerarea parului uscat si deteriorat, prevenirea caderii parului, hidratarea tenului si a pielii, tratarea cicatricilor si a micilor imperfectiuni ale pielii, ingrijirea zonei ochilor, prevenirea si tratarea vergeturilor,

3. Ulei de Macadamia (50 ml)
Recomandat pentru hidratarea si regenerarea pielii, demachiere, reechilibrarea tenului gras, imbunatatirea circulatiei, atenuarea cicatricilor, prevenirea vergeturilor, tratarea cuperozei, cicatricilor, protectia parului, refacerea parului uscat, intarirea unghiilor. Ideal pentru pielea sensibila, fragila.
Aceste uleiuri naturale tratează cele mai întâlnite probleme ale tenului, pielii corpului si ale parului. Cu acest set vei beneficia de o îngrijire naturala cu efecte imediate din cap pana in picioare.


Trio Verde - Ulei de Argan + Unt de Shea Cadou
Pachetul contine:

1. Ulei de Argan TRIO VERDE 100 ml 
este un adevarat elixir al tineretii; hraneste si hidrateaza intens pielea, estompeaza ridurile fine sinetezeste ridurile adinci. - See more at: http://www.shoporganic.ro/corp/produse-pentru-corp/ulei-de-argan-trio-verde-trio06.html#sthash.nOE22a9R.dpuf
Este un adevarat elixir al tineretii; hraneste si hidrateaza intens pielea, estompeaza ridurile fine si netezeste ridurile adinci. Trateaza cicatrici, vergeturi, vinatai, arsuri si chiar eczeme. Hidrateaza si regenereaza parul.

2. Unt de Shea Nerafinat TRIO VERDE 100 gr.

Are rol benefic in diminuarea ridurilor, hidratarea pielii, reinnoirea celulelor si stimularea circulatiei. Mentine elasticitatea pielii. Protejeaza pielea impotriva razelor UV. Untul de shea este benefic si pentru tratarea psoriazisului, dermatitelor, eczemelor, acneii, arsurilor solare, ranilor mici de pe piele. Este recomandat in cazul parului degradat, deteriorat, pentru a preveni ruperea, caderea si subtierea parului. Ideal si pentru bebelusi si copii. 

3 Uleiuri naturale (Migdale Dulci - Avocado - Caise)
Setul contine 3 uleiuri naturale TRIO VERDE:

1. Ulei de Migdale Dulci (50 ml)
Uleiul de migdale dulci este utilizat:
Atat pentru fata si corp, cat si pentru ingrijirea parului.
Masajul scalpului cu ulei de migdale, de doua ori pe saptamana are un efect remarcabil, previne caderea parului iar acesta va creste mai rapid si va fi mai sanatos.
Uleiul de migdale dulci poate fi folosit ca un demachiant natural, avand totodata efecte de hidratare asupra tenului. - See more at: http://www.shoporganic.ro/corp/produse-pentru-corp/ulei-de-migdale-dulci-trio-verde-trio10.html#sthash.urfdsYqH.dpuf
Este utilizat atat pentru fata si corp, cat si pentru ingrijirea parului. Recomandat pentru: hidratarea tenului si a pielii, demachiere, diminuarea cearcanelor si a ridurilor,ingrijirea pielii gravidelor si bebelisilor, hidratarea si hranirea parului vopsit, uscat, casant, prevenirea caderii parului si stimularea cresterii parului, reducerea iritatiilor.

2. Ulei Avocado Crud (50 ml)
Recomandat pentru : regenerarea parului uscat si deteriorat, prevenirea caderii parului, hidratarea tenului si a pielii, tratarea cicatricilor si a micilor imperfectiuni ale pielii, ingrijirea zonei ochilor, prevenirea si tratarea vergeturilor.


3. Ulei de Caise virgin (50 ml)
Hidrateaza pielea si nu lasa un aspect gras. Ideal si pentru pielea sensibila a bebelusilor. Lupta impotriva imbatranirii pielii, uscarii si iritarii acesteia. Poate calma durerea si preveni o usoara infectie. Ideal pentru masaj; chiar si pentru copii si sugari,deoarece nu este iritant.
 Pachet Anti-acnee LAVERAAcest pachet promo de cosmetice bio Lavera este creat special pentru persoanele cu tenul gras si cu tendinta acneica.

Acesta cuprinde:

1.  Fluid hidratant Bio anti-acnee LAVERA - regleaza productia de sebum, ofera tenului o senzatie de reenergizare si are proprietati antimicrobiene. Efect vizibil de matifiere a tenului, de uniformizare a culorii.

2. Masca Bio de ten anti-acnee LAVERA - cotine si minerale argiloase ce absorb usor exces de grasime si lasa tenul curat si radiind de sanatate. Reduce luciu tenului gras.
Alege un tratament natural pentru tenul tau,  alege o alternativa sanatoasa la cosmeticele conventionale.

Produse bio care nu contin parabeni si alte ingrediente sintetici ce afecteaza in timp tenul.

Cautai tratamente naturale pentru cosuri? Ai ajuns unde trebuia! Acest pachet de cosmetice te ajuta sa iti tratezi cosurile in mod natural. 

Pachet promo cosmetice bio Lavera pentru ten uscatUn pachet de cosmetice bio Lavera special creat pentru ingrijirea intensiva a tenului uscat: Crema bio hidratanta 24 H WILD ROSE + Masca ten uscat GRATUIT.

Gama de creme bio WILD ROSE Lavera este special conceputa pentru a asigura o hidratare si o hranire intensiva a tenului. 

Un mix unic de ingrediente organice pretioase asigura tenului aportul de de vitamine si regleaza nivelul hidrolipidic al pielii.

Mixul de vitamine A, E si C sprijinind in mod activ procesul natural de regenerare al pielii.Tenul isi primeste portia binemeritata de energie si vitamine.

Extractului pretios de trandafir i se adauga acidul hialuronic, uleiul de jojoba si untul de cacao. 

Untul de shea, uleiul de migdale, uleiul organic de macadamia si uleiul de masline completeaza mixul de ingrediente naturale. Acidul hialuronic natural hidrateaza in profunzime si restabilește fermitatea si elasticitatea pielii.

Untul de shea este apreciat in intreaga lume pentru proprietatile deosebite de hidratare si revitalizare a pielii obosite. Alaturi de efectele calmante si regenerante untul de shea este antiinflamator, filtru de protectie UV si actioneaza ca un cicatrizant ce contribuie la vindecarea ranilor si a iritatiilor si previne formarea ridurilor.

Uleiul de macadamia bio este un hidratant intensiv si un regenerant.

Rezultatul: Tenul uscat este hidratat in profunzime si liniile finie si ridurile sunt diminuate.

Alaturi de aceasta crema bio MUST HAVE pentru tenul uscat, nu trebuie sa lipseasca masca hidratanta si nutritiva care completeaza acest pachet promotional de cosmetice bio. 

Uleiul de macadamia si cel de avocado din aceasta masca bio confera tenului o ingrijire si o hidratare in profunzime. Efect vizibil dupa utilizare!  Tips: aplicati masca seara si dormiti cu ea. Clatiti dimineața.

Ce va tentează?

2 comentarii:

  1. wow, dar ce de produse organice!!!ca ma tenteaza cam toate, ca vad ca au multiple beneficii si mai ales ca nu am folosit nici unul dintre produse pana acum! Mai ales, le-as alege pe cele care vizeaza sanatatea si vitalitatea parului, dar si produsele care pot fi folosite pentru ingijirea copiilor <3

    RăspundețiȘtergere
  2. in prezent detin si eu ceva in coltul meu de cosmetice de la Lavera:)
    in schimb, uleiuri nu am avut niciodata, nu prea ma incanta ideea de a folosi ulei pe corp, am eu fixul meu :D

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger