vineri, 21 februarie 2014

EAU DE LACOSTE SENSUELLE NOUL PARFUM PENTRU EA


Dupa lansarea EAU DE LACOSTE POUR FEMME din 2012, Lacoste a introdus, in 2013, partenerul perfect pentru seara, special creat pentru a dezvălui latura ta senzuala - EAU DE LACOSTE SENSUELLE. 
Modern și simplu, EAU DE LACOSTE a fost conceput pentru a recrea sentimentul pe care bumbacul alb il lasă pe piele într-o zi frumoasa de vara.
Ce se întâmplă însă când o zi se transforma in noapte? 
Feminin si senzual Eau de Lacoste Sensuelle recreează senzația de evoluție de la o zi însorită la o seara răcoroasă și reconfortanta - spiritul LACOSTE, jucăuș și senzual, transformat într-o sticla - perfect pentru seara ce va urma.
Creata de designerul Christophe Pillet, sticla EAU DE LACOSTE SENSUELLE exprima simplitatea
si eleganta parfumului. 
Nuanțele de indigo si albastru închis amintesc de culoarea cerului pe inserat, in timp ce textura capacului este similara unui tricou polo. Continuând nota eleganta, un fir mătăsos accesorizat cu logo-ul Lacoste îmbracă partea de sus a flaconului. 
Forma rotunda a acestuia exprima feminitatea in cea mai pura forma.
EAU DE LACOSTE SENSUELLE accentuează o apariție eleganta, dar casual, ce te duce cu gândul  
la o seara plina de bucurie. Începând cu senzația răcoritoare ce amintește de briza nopții,
parfumul se dezvăluie apoi cu note spumoase, vibrante de piper roz in contrast cu aroma de
tarta de coacăze negre.
Pe măsură ce soarele apune, EAU DE LACOSTE SENSUELLE evoluează si
atmosfera se schimba: eleganta pura a trandafirului turcesc se combina cu aroma noua si unica a gladiolei. Dupa apusul soarelui, se poate simți intensitatea nopții si tot ceea ce are de oferit. 
Senzualitatea suava data de susanul caramelizat se întrepătrunde cu confortul oferit de ambra, pregătind scena pentru întreaga noapte.




Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger