miercuri, 5 februarie 2014

E fashion sa faci detox la Synergy Spa

Water Detox

E fashion sa faci detox. E de actualitate sa te ocupi de tine si de purificarea organismului tăuînsă e si mai bine sa te decizi sa întreprinzi o astfel de acțiune pentru trupul si sufletul tău.
Fii onesta cu tine însăți si treci in revista cum te simți si cum te vezi in mod real in oglinda. 
Te plângi des de dureri de cap? De alergii, constipație si metabolism încetinit? Te macină oboseala, celulita si gripa te ataca din ce in ce mai des? Atunci e cazul sa te întorci catre tine si sa iti acorzi o pauza. Mănâncă mai light, fii mai buna, mai senina si vino mai aproape de apa. Apa e un miracol viu.Istoria vindecărilor cu apa e veche, iar purificarea colonului datează de peste 3000 de ani.
Si totuși,faci parte dintre cei care se înfiorează când aud vorbindu-se despre hidrocolonterapie? 
Nu te grăbi sa judeci greșit. Ia doar aminte. La Synergy Day Spa, poți avea parte de cea mai discreta si confortabila ședință de colonhidroterapie. Angle of Water. 
Este cel mai avansat sistem medical pentru o experiență de detoxifiere eficienta.
Vorbim despre o metoda blândă, prin care se curata intreaga suprafata a intestinului gros. Cum? Cu ajutorul infuziei de apa purificata si dezinfectata in colon via rectum, la o temperatura si presiune optime. Daca ai indoieli, mai stai un pic. In cadrul sedintelor de hirocolonterapie de la Synery Day Spa, ai parte de intimidate. Metoda este neasistata si foarte igienica. Instrumentele ce intra in contact cu pacientul sunt de unica folosinta, eliminand orice posibilitate de contaminare.
Daca te hotarasti sa incerci hidrocolonterapia, sa te apropii de Angel of Water, trebuie sa stii ca beneficiezi de consultanta medicala si de o schema de tratament personalizata.

 Synergy Spa, str Jean Monet nr 47. Bucuresti
Pret: 350 lei/ sedinta/
Preturi abonamente
Pachet 3 sedinte - discount 20% = 840 Ron
Pachet 6 sedinte- discount 30%= 1470 Ron
Pachet 9 sedinte+ 1 gratuit - discount40%= 1890 Ron


Colonhidrotera

2 comentarii:

Foarte interesant, cred ca e ceva ce-as vrea sa incerc si eu in viitor.

:) Da si mie mi s-a părut interesant de aceea m-am gândit sa share-uiesc vestea. :)

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More