duminică, 23 februarie 2014

Coco beauty week



 ``Frumosul este singurul atribut potrivit al lumii, tot asa de nemărginit ca si dansa.`` Ion Luca Caragiale

Locuiesc într-un oraș frumos, o țară frumoasa si spun mereu ca ar trebui sa ne apreciem valorile, sa gândim pozitiv, sa atragem gânduri bune si sa evitam sa comentam doar lucrurile urate. Asa ca iată-l pe Caragiale care așteaptă si el sa se schimbe ceva in atitudinea noastră :) sa fim mai buni, mai calzi si sa iubim locurile in care ne-am născut.



 Untul de cacao   are o textura fina care se topește in contact cu pielea calda, fascinant. 


Pentru ca sunt un Blogger de Beauty caut mereu sa ma perfecționez, sa îmi îmbunătățesc articolele, sa va aduc mereu informații noi si utile, asa ca citesc si cărți in care îmi pot găsi motivația si de ce nu inspirația.
Cum sa arați de milioane de Andrea Pomerantz Lustig in exclusivitate la Editura Litera, va povestesc in curand despre ea. 

Cum să arăţi de milioane - Eleganţă şi bun-gust fără cheltuieli exorbitante

``Andrea Pomerantz Lustig e cunoscută în redacția revistei Glamour drept „detectivul de frumusețe“, grație rubricii ei cu sfaturi de frumusețe și articolelor pe care le-a scris pentru revistă în ultimii zece ani și care se bucură de o popularitate ieșită din comun, precum și pentru faptul că telefonul ei BlackBerry e plin ochi cu date de contact ale celor mai căutați profesioniști din industria frumuseții. Ea a pus bazele blogului de frumusețe de pe site-ul Glamour.com și e îndrăgită de cititoarele Glamour pentru trucurile, ideile și soluțiile ei de înfrumusețare, care sunt mereu originale și inovatoare...``

Eveniment de lansare Garnier Olia, a fost mirobolant love struck un eveniment care...va spun mai multe într-un articol complet cât de curând, cu siguranță voi scrie multe despre asta!








Pentru ca...

  Pentru si mai multa energie si gânduri pozitive va las cu Pharrell Williams - Happy





3 comentarii:

  1. iti doresc o saptamana pe care sa o incepi cu dreptul si sa te bucuri de reusite in fiecare zi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. oh, iar ne ispitesti cu cate ceva...acusi eu sunt tentata si de noua vopsea de la Garnier... :D

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger