vineri, 7 februarie 2014

Canon sărbătorește un record industrial de producție: EOS-ul cu numărul 70 de milioane

 Canon anunță astăzi atingerea unei noi performanțe industriale impresionante: producția a peste 70 de milioane de camere foto cu obiective interschimbabile EOS - cu film și digitale. Seria EOS a fost înfățișată pentru prima oară publicului în anul 1987 iar cea mai recentă reușită de producție marchează un record istoric de viteză și volum, la numai un an și patru luni de la depășirea cotei de 60 de milioane de unități – în luna octombrie, 2012.
Printre camerele care au contribuit la atingerea recordului se numără EOS-ul 70D – dotat cu tehnologie inovatoare Dual Pixel CMOS AF - și modelul EOS 100D – o cameră sensibilă și ușoară, cu performanțe excepționale.
Canon este dedicat dezvoltării unui parteneriat pe viață între clienți și produsele aflate sub umbrela brandului și continuă să introducă inovații în domeniul imagisticii, indiferent de nivelul de experiență al utilizatorilor, pentru ca amatorii de fotografie, pasionații și profesioniștii să se bucure deopotrivă de experiența Canon, prin surprinderea unor imagini la cea mai bună calitate.

Despre Canon Europe
Canon Europe este subsidiară regională pentru Canon Inc., reprezentată în 116 ţări şi având peste 16.000 de angajaţi în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Fondată în anul 1937 şi având ca principală ţintă crearea celei mai bune camere foto pentru consumatori, pasiunea Canon pentru puterea imaginii acoperă mai multe segmente de piaţă, la ora actuală, Canon fiind liderul mondial în soluţii de imagine pentru business şi larg consum. Soluţiile oferite includ produse precum camere foto digitale, camere SLR, obiective foto şi maşini portabile de scanare cu raze X, imprimante de producţie şi pentru birou, toate beneficiind de o gamă de servicii cu valoare adăugată.

Canon investeşte masiv în cercetare şi dezvoltare pentru a oferi cele mai inovative produse şi servicii, pentru a rezolva nevoile creative ale clienţilor săi. De la fotografi amatori până la companii de tipar profesional, Canon permite fiecărui client să-şi satisfacă pasiunea pentru imagine.

Filosofia companiei Canon este Kyosei – “Trăim şi lucrăm împreună pentru binele tuturor”. În EMEA, Canon Europe este preocupată de reducerea impactului companiei asupra mediului înconjurător şi antrenează utilizatorii în acest demers prin produsele, soluţiile şi serviciile pe care le oferită. Canon a primit prestigioasa certificare ISO 14001, pentru standarde de talie mondială în management-ul mediului înconjurător.


Mai multe informaţii despre Canon Europe sunt disponibile pe: www.canon-europe.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More