joi, 19 decembrie 2013

Max Factor Creme Puff Since 1953


Mirosul parca ma poarta într-o parfumerie veche unde se preparau si vindeau parfumuri si creme, un miros intens plăcut care nu rămâne in timp pe piele însă il simți de fiecare data când deschizi capacul. 
Datorita mirosului retro, atipic,devine, pentru mine, un produs prețios, pe care ador sa il folosesc.
Pudra Max Factor Crème Puff  ne ofera avantajele unui fond de ten, asociate cu calitățile unei pudre, este un produs care are efect de acoperire, matifiere si uniformizare, are filtru UV, oferind tenului si protecție la folosire.
Pudra si fond de ten in același produs, o putem folosi pe tenul perfect curat si hidratat, cu burețelul uscat sau cu pensula pe zona T pentru matifiere sau pe toată fata pentru un aspect satinat sau in combinație cu fondul de ten. Acoperă imperfecțiunile, matifiaza si uniformizează.





Pudra se aplica cu mișcări ușoare, circulare, pornind din centru spre extremități, la fel cum ar trebui sa aplicam si fondul de ten. Evitați zona genelor si a sprâncenelor, pentru aplicarea pe pleoapa puteți folosi o pensula de dimensiuni mai mici sau o puteți aplica direct cu burețelul.
Max Factor Crème Puff are o textura lejera si se difuzează fin pe fata, nu încarcă tenul si machiajul la final are un aspect natural.  Exact ce îmi doresc, este produsul potrivit pentru mine.
Are acoperire la un nivel mediu, acoperind imperfecțiunile minore ale tenului, matifiaza ușor dar in același timp ofera un aspect satinat tenului.
Rezista destul de bine si uniformizează frumos tenul, eu folosesc nuanța 50 natural si este Ok pentru nuanta tenului meu.



Formula compacta se aplica cu pensula sau cu burețelul, oferind un aspect impecabil. 
Ambalajul compact, elegant in nuanțe de auriu si negru, are in interior un burețel special, pentru aplicarea produsului, dar eu prefer de cele mai multe ori sa o aplic cu pensula.


Disponibila la 21 grame, valabilitate 12 luni de la prima folosire.

Voua ce fel de pudre va plac, pulbere sau compacte?


11 comentarii:

  1. Si eu am avut aceasta pudra acum vreo 3 ani si mi-a placut mult, acum cu toata campania care s-a facut parca mi s-a facut dor de ea, mai ales ca am nevoie de o pudra :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu anul acesta am aflat de pufosenia de la Max Factor si e pe lista lui mos Craciunel :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu cum este,dar am auzit doar lucruri bune despre ea. Foarte buna descrierea ta,multumim .

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai de bine de ea. :) O sa o incerc dupa ce imi termin pudra actuala, Accord Parfait de la L'Oreal. Am mai folosit pudra pulbere de la Rimmel, imi scapa numele si a fost foarte buna. Si am mai avut (si mai am una inca) pudrele de la Oriflame, Very Me (inainte parca era Visions). Si acelea au fost bune. In rest nu am mai incercat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Dana, merita măcar sa o testezi in magazine, este un produs excepțional. Îmi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iubesc această pudră, a devenit rapid preferata mea (i-am făcut și eu un scurt review: http://beauty-corner-for-women.blogspot.ro/2013/12/review-creme-puff-de-la-max-factor.html ). Și o iubesc și mai tare împreună cu fondul de ten Whipped Creme, tot de la Max Factor, fac o treabă foarte bună împreună :D

    RăspundețiȘtergere
  7. eu de obicei nu folosesc pudra :) dar imi place prezentarea ta :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc momentan o pudra Golden Rose, imi place cum au evoluat produsele lor, dar acesta de la Max Factor e pe wishlist-ul meu de ceva timp. :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger