luni, 9 decembrie 2013

Concurs BeautySenses & Beauty by Coco- Concurs Incheiat



Despre Swiss line v-am mai scris pe Blog, este importat in Romania de BeautySenses si puteți citi articolele complete Aici, Aici si Aici
Descrierea completa a produsului oferit ca premiu si recomandările specialiștilor BeautySenses:

Loțiune tonica purifianta: Aceasta activa, dar blânda, loțiune tonica astringenta, fără alcool, susține propria flora bacteriana benefica pielii si lupta împotriva imperfecțiunilor și aspectului lucios , fără sa producă iritații.  Este potrivit pentru tenul mixt si gras . Tonicul conține extract de urzica alba , care este un astringent și anti - iritant , și Bioecolia, un ingredient dovedit clinic că stimulează creșterea florei benefice pentru eliminarea coșurilor si a altor imperfecțiuni ale pielii . Gramaj: 160 ml
Se recomandaRecomandat pentru tenul mixt si gras.
Beneficii:

Susține flora bacteriana benefica pielii si lupta împotriva imperfecțiunilor si aspectului lucios, fără sa producă iritații .Curăță și decongestioneaza pielea în timp ce regleaza nivelul de umiditate al acesteia.
Mod de aplicare
Utilizați acest tonic ca ultimul pas în ritualul de curățare atât dimineața și seara . 
Umeziți tamponul demachiant și ștergeți cu mișcări blânde întreaga fata si gatul . Evitați zona ochilor . Pentru a finaliza programul de îngrijire a pielii , folosiți produsele adecvate tenului din gama Swiss Line .
Ingrediente vedeta:
Apa sălbatică” Alpina: această apă prietenoasa cu pielea conține minerale prețioase, cum ar fi calciu și magneziu, care consolidează și stimulează metabolismul pielii,  detoxifiind in același timp. Aceasta apa pura, curata este ideala pentru toate tipurile de piele.
Extract de Macris: bogat în Sulforaphane, extract de Macris ajută la detoxifierea pielii în timp ce echilibrează balanța de hidratare a ei conferind un ten sănătos purificat, strălucitor.
Bioecolia ®: acest ingredient dovedite clinic , înregistrate de către laboratoare Solabia , stimulează creșterea florei rezidente benefice pentru eliminarea coșurilor si a altor imperfecțiuni ale pielii .
Extractul de urzica alba: aceasta planta european creste in padurile mediteraneene . Ea are frunze verzi , care seamănă cu cele din urzica , dar acestea nu înțeapă  și sunt comestibile.
 Planta este utilizată în terapia pe bază de plante ca un agent natural antibiotic și anti - fungic , cu proprietăți remarcabile astringente si anti - iritare .

Concurs:
Perioada de participare 09-22 Decembrie 2013

Premiu oferit:  Swiss line WATER SOCK PURIFYING TONER

Condiții de participare:
  • Sa ne răspunzi la întrebarea: Ce tip de ten ai si care sunt afecțiunile principale pe care îți dorești sa le tratezi?
  • Like paginii de Facebook a sponsorului BeautySenses Aici
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasa un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • Dupa primirea premiului te invitam sa ne spui părerea ta despre produsul Swiss line câștigat
Detalii Concurs:
  • Câștigătoarea va fi aleasa prin Random.org in data de 23 Decembrie 2013
  • Premiul va fi expediat de către sponsor

Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!

Câștigătoarea este Bianca Roxana Anitei! Felicitări!






38 de comentarii:

  1. fb: ana-maria ignat
    link:https://www.facebook.com/profile.php?id=100004058989707&ref=tn_tnmn
    Pana acum ceva timp am avut tenul mixt..recent am facut un test si a devenit uscat,ceea ce am si simtit.Inafara de faptul ca stau cu crema hidratanta dupa mine nu am probleme majore cu tenul.Nu ma deranjeaza decat vreo 2 pistrui care vare sunt putin mai vizibili ,dar nu am ce sa le fac ,plus ca reprezinta o parte din farmecul meu:))deci tot ai mei sunt:)

    RăspundețiȘtergere
  2. fb Constantin Aurora
    https://www.facebook.com/constantin.aurora
    share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/687631481270941
    am tenul gras si doresc sa-mi tratez excesul de sebum

    RăspundețiȘtergere
  3. fb-Barcer Mihaela
    https://www.facebook.com/mihaelabmihaela?ref=tn_tnmn
    am tenul foarte uscat, folosesc produse pt acest tip de ten.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/nicoleta.agache
    Nicoleta Agache
    Am tenul mixt si as dori sa scap de luciu si punctele negre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tenul normal,singurele imperfectiuni sunt punctele negre :)
    https://www.facebook.com/daria.darry.7

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Coco!
    Eu sunt mandra posesoare a unui ten mixt care imi face cate un cadou la fiecare 2-3 zile sub forma unei noi minunatii de cos. Desigur, recolta de puncte negre este si ea generoasa si nelipsita pe nas si nu pot sa nu o remarc si de-a lungul mandibulei. In afara de asta imi apar si cateva puncte albe in zona centrala a fetei. Multumim pentru oportunitate, sper sa nu ma lase norocul pentru ca deja, la 25 de ani ar trebui sa am si eu niste foloase de tras de pe urma varstei, pana nu imi apar ridurile. In ritmul acesta insa cred ca as putea sa trec in continuare drept eleva de liceu cu problemele mele!
    Fb: Craciun Elena
    Link: https://www.facebook.com/elena.alina.3990

    RăspundețiȘtergere
  7. fb: Aghinitei Maria
    link https://www.facebook.com/aghinitei.maria?ref=tn_tnmn
    Am tenul uscat si pete maronii de care as vrea sa scap.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Inca un concurs??? Ne rasfeti, Coco! Eu am tenul sensibil in primul rand si simt asta si vara si iarna, cand la fiecare iesire tenul meu capata o roseata care ma deranjeaza in primul rand ca aspect. Asadar, rozacee scrie pe obrajii mei! Din pacate. In rest, tenul a fost normal pana la un punct (pana pe la 20 de ani), dupa care, ba gras in primii ani ai tineretii :) ba uscat, in ultima vreme. Cel putin asa il simt eu daca nu aplic la prima ora o crema hidratanta! de vina poate fi si apa din zona noastra de munte, poate ar trebui sa incerc o cura de curatare cu apa plata, acum mi-a venit ideea!
    multumesc,
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna din nou! Ma incanta mult produsul pus in concurs, prin urmare ma inscriu si eu.
    Nume FB: Mere Verzi, link cont: https://www.facebook.com/merreverzi?ref=tn_tnmn.
    Eu am tenul mixt-gras si produsul cred ca ar fi tocmai bun pentru tipul meu de ten. Imi doresc sa elimin sau macar sa se micsoreze cantitatea de sebum secretata de porii tenului meu, am si ten sesibil si se inroseste repede la actiunea factorilor externi(frig, prea cald) sau interni(emotii) si mi-as dori sa tratez aceste problemute. Multumim mult pentru concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. fb: Carmen Dumitrescu
    https://www.facebook.com/d.carmen89
    Eu am un ten mixt. Mi-as dori tare mult sa reusesc sa scap de cosuri, puncte negre si excesul de sebum.
    Multumim pentru acest nou concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!
    fb-https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei
    Am tenul mixt si cred ca ar fi un prilej minunat sa pot teste si eu acest produs ,cine stie poate imi dispar si mie petele de pe fata ,mereu am o problema cu ele .

    RăspundețiȘtergere
  12. FB:Janeta Janet
    https://www.facebook.com/janeta.janet.9
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/271146396343269
    Offf de cand ma stiu am fost stresata cu tenul meu mixt-gras si cred ca mi-ar fi de ajutor acest produs pentru ca am mai mereu pete rosi pe fata si gat tenul este mai mereu gras si cu imperfectiuni tenul este mai mereu lucios si cu puncte negre .

    RăspundețiȘtergere
  13. fb adina radu
    https://www.facebook.com/radu.adina.3
    Am tenul gras si as dori sa scap de cosuri ,de punctele negre, de aspectul lucios si lista problemelor tenului continua.

    RăspundețiȘtergere
  14. fb bianca roxana anitei
    profil fb https://www.facebook.com/bianca.roxana
    Tipul meu de ten este mixt, partial acneic. Acest aspect as dori sa il corectez in mod special, impreuna cu roseata inestetica ce apare la temperaturi prea ridicate sau scazute, matifierea zonei T si acumularea de toxine pe care fac tot posibilul sa le elimin de la suprafata pielii de cel putin 2 ori pe saptamana prin gomaj, incercand sa elimin acumularea punctelor negre si a iritatiilor care apar inevitabil daca nu fac acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cont Facebook: https://www.facebook.com/sibel.sibi.39
    Nume Facebook: Sibel Badici
    Tenul meu este mixt/gras si este foarte dificil de ingrijit si de tinut sub control diversele afectiuni care nu se opresc sa apara constant..ma confrunt cu clasicul luciu inestetic in zona T(excesul de sebum),pori dilatati,puncte negre si acnee(de cele mai multe ori,pe sub piele)..insa o alta problema pe care as dori sa o tratez sau macar sa o pot tine sub control,este dermatita atopica cu care ma confrunt in anumite perioade..pur si simplu tenul meu dar si organismul parca scapa de sub control si isi fac de cap,lasandu-mi tenul iritat intr-un mod dureros si foarte inestetic(oricat as incerca sa imi hidratez tenul dar si sa imi acopar imperfectiunile si mai ales bubitele rosii/pielea deshidratata cu fond de ten&co)..Imi este foarte greu sa imi pot ajuta tenul sa respire si sa fie ingrijit corect din cauza acestei dermatite care apare inevitabil,desi am fost si la dermatolog(uneori am observat ca se extinde si pe scalp) si apare chiar si pe sistem nervos si cred ca ma voi confrunta toata viata cu problema asta pentru ca nu pot face nimic mai mult de atat,decat sa o pot tine sub control cu un produs care sa imi priasca de la cap la coada si sa nu imi ofere decat puncte pozitive.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.facebook.com/smarandache.daniella

    RăspundețiȘtergere
  17. fb gina whim
    https://www.facebook.com/ginawhim/posts/580329132020661
    Tipul meu de ten este mixt, partial acneic...si binenteles ca mi-as dori un ten perfect

    RăspundețiȘtergere
  18. nicoleta simona luca
    https://www.facebook.com/nicoletasimona.luca?ref=tn_tnmn
    tipul de ten este uscat ,ma deranjeaza in exces acneea ,mi as dori un ten perfect

    RăspundețiȘtergere
  19. Veronica Picioroaga10 decembrie 2013 la 09:54

    cont:https://www.facebook.com/veronica.picioroaga
    fb: Veronica Picioroaga
    Am ten sensibil mixt si mi-ar placea sa scap de luciu si de punctele negre printr-o curatare blanda care sa nu-mi agreseze tenul si sa nu mi-l irite .

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna,
    FB: Cristina Popescu
    https://www.facebook.com/popescu.cristina.167
    Share concurs: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201311151600333
    Tenul meu este mixt cu tendinte acneice. Acneea as vrea foarte mult sa o tratez.

    RăspundețiȘtergere
  21. fb:Anton Mary
    https://www.facebook.com/anton.mary.1
    share:https://www.facebook.com/anton.mary.1/posts/321659444643209
    Am tenul gras si imi doresc sa nu mai fie asa lucios si cu mici imperfectiuni, imi doresc sa arate putin mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  22. FB: crystyna nichita https://www.facebook.com/crystina.nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/476377799137593
    Imi doresc sa tratez punctele negre.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tenul meu este mixt cu zona T mai grasa si cu portiuni unde pielea se usuca, pe pometi, de exemplu.Iarna am zone unde pielea este mai sensibila si se inroseste, iar acest lucru imi da batai de cap.
    FB: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi
    Adina Gavriloi

    RăspundețiȘtergere
  24. fb.pop aurelia,like,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5,mail.popaurelia_50@yahoo.com,imi doresc sa arate putin mai bine,find la o varsta inaintata si doresc sa o testez.

    RăspundețiȘtergere
  25. fb cristi andreea
    link https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/182914841902210
    share https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/182914841902210

    RăspundețiȘtergere
  26. Fb: Laura L. Myrvold
    link cont fb: https://www.facebook.com/laura.myrvold
    link share: http://www.facebook.com/laura.myrvold/posts/10202129266009036
    Se stie ca odata cu trecerea anilor, producerea elastinei din piele se diminueaza, si recunosc ca timpul nu m-a ocolit nici pe mine..observ ca, din pacate, tenul meu e mai uscat, mai tern, iar ridurile nu intarzie sa-si faca aparitia. Tenul meu e mixt, dar curios, e mai gras in zona T a fetei... Mi-ar place sa incerc acest produs !

    RăspundețiȘtergere
  27. https://www.facebook.com/emilia.sedlach
    sedlach emilia

    RăspundețiȘtergere
  28. fb: Calin Andreea Daniela
    https://www.facebook.com/calin.andreeadaniela
    share concurs: https://www.facebook.com/calin.andreeadaniela/posts/545465232205531
    Tenul meu este mixt si vreau sa trataez punctele negre si unele iritatii ale tenului...

    RăspundețiȘtergere
  29. Am un ten normal spre uscat. Principalele afectiuni, sa zic asa, ar fi punctele negre insa acord un timp special pentru ingriijrea tenului si rezultatele sunt vizibile.
    https://www.facebook.com/amalya55 – nume Amalia Radulescu

    RăspundețiȘtergere
  30. Ten mixt, mi-ar placea sa-l folosesc pentru tratarea imperfectiunilor, in special a petelor rosii.
    fb: Ana-Maria Gurgu http://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve?ref=tn_tnmn

    RăspundețiȘtergere
  31. fb: Camelia Covaci
    https://www.facebook.com/rcameliab

    Tenul meu este unul mixt; problemele cu care ma confrunt sunt punctele negre si uneori am niste eruptii de cosuri exact in zona mandibulelor care se lasa cu urme dupa ce se vindeca.

    RăspundețiȘtergere
  32. fb:Mary Lena
    cont : https://www.facebook.com/Mary.Lena32
    Tenul meu este mixt , cu pete care uneori se fac rosii daca stau la soare, puncte negre si uneori cosuri.As dori sa tratez aceste afectiuni:pete, cosuri si puncte negre

    RăspundețiȘtergere
  33. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  34. Cont Facebook: Alexandra Gavrilă - https://www.facebook.com/gavrila.alexandra.nicoleta
    Tipul meu de ten este mixt-gras, pe alocuri cu imperfectiuni [uneori chiar usor acneic]. Ce-as vrea sa tratez ?! Pffff ... Lista-i luuuuuuuuuunga! :)) Intai de toate as vrea sa diminuez cantitatea de sebum, daca nu pot scapa de el; este destul de abundent ... Uneori ma simt de parca mi-am turnat oala cu untura/sticla de ulei pe fata ... Lucesc ca un bec. E frustrant. Si apoi cosurile si punctele negre. Ar fi ideal sa scap, cumva, si de petele de pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  35. FB: Bleotu Macrina
    share:https://www.facebook.com/bleotu.macrina
    Am un ten mixt si as dori sa elimin sebumul in exces.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna!
    Eu am tenul mixt, iar afectiunile principale sunt acneea usora - care isi mai face de cap cand nu respect intocmai pasii de ingrijire a tenului - si sebumul in exces in zona T, pe care il tin sub control cu pudra.
    FB Alexantza's Wonderland - https://www.facebook.com/BijuteriiHandMadeAlexantzA

    RăspundețiȘtergere
  37. Am un ten mixt și aș vrea să scap de punctele negre, dar și de coșuri. :) Aș fi încântată să folosesc produsul, cred că m-ar surprinde într-un mod plăcut!
    FB: Gabi Gabriela
    Link: https://www.facebook.com/gabrielamajestiq

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger