joi, 14 noiembrie 2013

Elie Saab The Man, The House, An Atypical Trajectory


Bine ați venit în lumea excepționala Elie Saab .

Elie Saab este un designer de origine libaneză, al cărui nume s-a consacrat în ceea ce privește prezentările de modă haute-couture.
Cunoscut pentru rafinamentul și eleganța la cel mai înalt nivel, colecțiile lui Elie Saab oferă în fiecare sezon o avanpremieră a ținutelor pe care urmează să le vedem pe covorul roșu al unor evenimente de notorietate cum ar fi decernarea premiilor Oscar, festivalul de film de la Cannes, Globul de Aur, MTV Music.
Născut in Beirut , Liban pe 04 iulie 1964, este un om cu o viziune clara si marcanta, cu o determinare neobosita in a-si îndeplini visele de a deveni o voce in lumea internațională a modei.
Un croitor desăvârșit si dornic sa învețe încă din adolescenta a început prin crearea de rochii pentru surorile sale , apoi cercul s-a extins, vecinii săi , femeile din regiune și întreaga țară a comandat rochii de la el . Acesta a fost începutul unei povesti de succes pe care l-ar avea, de unde a început si unde se afla astăzi : "dulapul oficial " al prințeselor, reginelor și staruri de peste tot în lume .
Toate aceste femei au un singur lucru în comun : își doresc sa fie `` cea mai frumoasa``.

Elie Saab Design Studio 

Elie Saab a înființat propria sa casa de moda , la vârsta de 18 ani și-a folosit toate economiile pentru a finanța primul show de moda.

Anul 2000 a fost pentru Elie Saab anul in care i-au fost recunoscute meritele si a devenit o voce in lumea modei internaționale, prezintă show-ul Haute Couture pentru prima dată la Paris.

Elie Saab Couture Colection  FW 2013 2014 LOOK 

În ultimii șase ani , el a fost membru corespondent al Chambre syndicale de la Haute Couture française” , un titlu prestigios , deținut pana atunci doar de Armani si Valentino .

Din 2005 , el a prezentat , de asemenea, colecțiile ready-to-wear în Paris săptămâna modei .

Elie Saab este designerul care vinde cel mai mare număr de rochii Haute Couture pe an din întreaga lume .
Mai mult de 1.000 de rochii părăsesc atelierul Haute Couture în fiecare an . Acest lucru este mult mai mult decât vânzările primelor case pariziene de couture . 
Elie Saab include, de asemenea si o linie de lux ready-to-wear și o linie de rochii de mireasa si accesorii .

Elie Saab Design Studio 

La începutul anului 2012 , Elie Saab a deschis un nou magazin în Asia, în Hong Kong , alături de cele deținute deja la Paris , Beirut , Londra și Dubai .
Brandul va continua să se extindă cu deschideri planificate în Elveția , Mexic și Brazilia , în cursul anului 2012 .
El prezintă patru spectacole pe an , două pentru Haute Couture și două de ready-to-wear ( o colecție de primăvară / vara și o colecție de toamna / iarna)

Elie Saab PARIS  BOUTIQUE 

Elie Saab DUBAI BOUTIQUE 

Elie Saab Beirut Boutique

His expertise: couture

Elie Saab Couture Colection FW 2013 2014 LOOK 

Aceasta este motivul de a exista al lui Elie Saab, ADN-ul casei .
Brandul este născut din Haute Couture , este nevoie de legitimitatea sa..
Elie Saab lucrează din instinct. El taie și crează modele cum nimeni nu o poate face. El nu crede în desene, este un arhitect al corpului : adora sa taie si sa croiască materialul direct pe corpul femeii.

Elie Saab Design Studio

Elie Saab este un real expert Couture, un " artist al sublimului " .
El este un creator de modă unic, un fenomen al croitoriei adevărate , el nu a învățat arta sa într -o școală de moda , dar s-a antrenat la locul de muncă , având încredere în talentul său înnăscut .
Semnătura lui este caracteristica prin croiala unica pe care o face, brodarea materialelor, strălucirea și croiala care evidențiază și onorează curbele corpului .

Elie Saab Design Studio

Manevrează cu lejeritate extravagantele si îmbină meticulos: firul de aur , perle și pietre prețioase care împodobesc rochiile sale oferindu-le un aspect modern si impecabil.

Elie Saab Design Studio

Elie Saab este adesea definit ca un couturier excepțional, deoarece în lumea de excepție haute couture , el a ales să facă numai rochii de seara .
Semnătura casei Elie Saab Couture este ceea ce noi numim " rochii de prințese " .

Elie Saab Couture Colection FW 2013 2014 LOOK 

Mai mult decât o rochie, Elie Saab oferă femeilor un sentiment extraordinar si anume acela de a fi o prințesă in rândul femeilor, de a fi eroina din viata sa, de a fi cea mai frumoasa si mai remarcata.
Pentru o femeie, a purta o rochie Elie Saab Haute Couture este un moment unic , o experiență de care își va aminti pentru tot restul vieții ei ...

Elie Saab Couture Colection FW 2013 2014 LOOK 

Astăzi , Elie Saab este considerat a fi couturierul " oficial " la starurilor internaționale .
Din 2002 , anul în care actrița Halle Berry a câștigat premiul Oscar pentru cea mai buna actriță si purtat o rochie Elie Saab pe covorul rosu – fotografia a făcut înconjurul lumii – si nu se poate vorbi despre Saab Elie fără a vorbi despre celebrități .
Elie Saab Couture Colection FW 2013 2014 LOOK 

Pentru că își doresc să fie cele mai frumoase și cele mai admirate, pentru că își doresc sa fie perfecte si elegante, fără a fi provocatoare - starurile internaționale aleg să poarte Elie Saab pe covorul roșu de la cele mai importante evenimente . Angelina Jolie , Mila Jovovich , Katie Holmes și Bérénice Bejo sunt doar câteva dintre numele de prestigioase loiale Brandului Elie Saab .
Spre deosebire de multe branduri de haute couture , Elie Saab nu semnează un contract cu celebritățile, astfel încât să poarte rochii sale . 
Starurile aleg marca pentru ca asta își doresc sa poarte.


Elie Saab, Le Parfum


Mai mult decât un nume, acesta este o promisiune :

Elie Saab , Le Parfum este expresia valorilor couture în arta parfumeriei.
Elie Saab , Le Parfum este un mod diferit de a purta Elie Saab , un nou mod de a purta excepționalul .

Parfumul : o odă adusa luminii

Elie Saab si-a dorit iasomie, trandafir si floare de portocal pentru parfumul sau ... dar cel mai important pentru el a fost să dea impresia de ingrediente fine , elegante , luminoase , rafinament și delicatețe .
Pentru primul său parfum ,couturierul si-a dorit o notă însorită , luminoasa și distinsa . O notă care-i amintește de copilăria pe malul Mediteran-ei.
După cum știți , fără îndoială , înainte de lansarea sa - și de-a lungul fazei de dezvoltare confidențiala - un parfum are un nume de cod. 
Pentru primul parfum Elie Saab, numele de cod a fost " Noor " , ceea ce înseamnă lumină în arabă . A fost un nume predestinat .

Parfumul a fost creat de Francis Kurkdjian , care este unul dintre primii cinci parfumieri din lume.
Francis Kurkdjian The Nose

La 25 de ani , el a creat Le Male pentru Jean - Paul Gaultier , și apoi mai târziu , în colaborare cu Christine Nagel , Narciso Rodriguez For Her ...
Iata ce spune ``Nasul``Francis despre viziunea sa pentru proiectul ... Elie Saab
Nas asa se spune parfumierilor in lumea distinsa a parfumeriei.
Francis Kurkdjian The Nose

Un parfum radiant, voluptos și captivant .

De-a lungul dezvoltării parfumului, Elie Saab si parfumierul au fost obsedat cu două lucruri : dependență și sillage .
De dependență , mă refer la sentimentul pe care îl ai când mirosi un parfum si tot ce vrei să faci este să-l miros din nou și din nou ... Este mierea de trandafir care dă acest sentiment .
Sillage a fost un alt element fundamental pentru acest parfum . 
Pentru un couturier ca Elie Saab, care creează rochii lungi, cu trene magnifice , primul său parfum a trebuit să ofere un traseu de neuitat . 
Sillage in arta parfumeriei înseamnă puterea unui parfum de a persista si de a rămâne in memoria olfactiva a purtătorului si a celor din jur.

O frază ce ilustrează perfect această impresie și face posibilă descrierea cât mai exacta a parfumului:
Elie Saab Le Parfum este un traseu învăluitor și elegant, cum ar fi trena unei rochii haute couture .
Parfumul chiar te învăluie și îți oferă o aură, ca și cum ai purta o rochie haute couture .

Prima impresie este întotdeauna memorabila si oferă tonul parfumului: absolu de floare de portocal însorită si luminoasa, ca o odă adusa luminii.
In inima: absolu de iasomie, o floare legendara in parfumerie , vine cu voluptate si eleganta . Acesta este combinat cu o inimă curată și moderna de patchouli , care adaugă profunzime și eleganță parfumului .
La baza, acordurile lemnoase de cedru oferă caracterul și persistenta (sillage) în timp ce mierea de trandafiri a crescut si învăluie compoziția într-o notă teribil de dependentă ...

Elie Saab Le Parfum este o apa de parfum floral, însorită și lemnoasa.


Jasmine (Iasomia) este una din reginele florilor în parfumerie. Numele său provine din limba araba yasamin, care dă primul nume Yasmine. Ea creste pe un arbust care creste la înălțime și produce flori deosebit de parfumat, care sunt utilizate în special pentru ceai aromat. Este originar din China , unde încă se cultiva și există peste 200 de soiuri.
Elie Saab Le Parfum este compus din cele mai prețioase soiuri de iasomie: iasomie grandiflorum absolu și absolu de iasomie de sambac .
Jasminum grandiflorum este o varietate care produce cele mai bune esențe. Ea este în continuare cultivata în iarba cu trandafiri si reprezinta unul dintre ingredientele cele mai costisitoare din paleta parfumierilor ( 10.000 flori pe 1 kg de absolu ) .
Iasomia de Sambac este a doua varietate recunoscuta de iasomie. Cultivate în India , floarea de iasomie de sambac este mai senzuala decât grandiflorum. Aceasta este foarte mult folosita zilnic în India, în special pentru coliere și ghirlande de flori .
Culturile sunt crescute în Tamil Nadu, unde câmpurile infloresc din aprilie până în octombrie.

Patchouli este un ingredient legendar în parfumerie, găsit în cele mai renumite arome .
În Elie Saab Le Parfum , acesta este un patchouli " modern" care este mai ușor și mai luminos decât prima forma de patchouli .

Mierea de Trandafir este ingredientul star în acest parfum , este ingredientul care face parfumul unic si te face sa îl folosești iar si iar. 
Acesta este un acord între un trandafir modern, elegant și diafan (luminos si fluid ca o rochie sifon ) și o atingere de miere . Combinația dintre aceste două ingrediente oferă parfumului o nota blânda, care crează dependență .

Pentru a întruchipa primul său parfum , Elie Saab si-a dorit o sticlă curată, atemporala, fără artificii . Un recipient de sticlă care se joacă cu lumina și transparența .
O sticla pe care o femeie ar strânge-o cu plăcere in mâini si si-ar dori sa o exploreze. 
Un obiect prețios , conceput ca o bijuterie .


Pentru ambalaj, Elie Saab a ales să folosească culorile emblematice ale casei lui de couture , o armonie bej și alb , iluminate cu ciocolată și atingeri aur. Un ambalaj elegant , sobru care adoptă codul produselor de parfumerie distinse.

Acest parfum este parfumul unei femei moderne . O prințesă urbana radianta și irezistibila .
O femeie 100 % reala , care lucrează , își asumă responsabilitatea și trăiește viața ei ca o femeie puternica, din plin, dar care, in adâncul sufletului, visează la o senzație excepțională .
O femeie sofisticata , ultra - feminina , care are grija de aspectul ei. 
O femeie care strălucește prin feminitate și prezența.


Fotografiile campaniei publicitare au fost create de Mert & Marcus , un duo foarte talentat de fotografi.
Mert și Marcus sunt, respectiv, Mert Alas si Marcus Piggott , fotografi de moda . 
Unul este originar din Turcia, celălalt din Țara Galilor .
După mulți ani de experiență ca asistenți fotografi în domeniul modei, au decis să își unească forțele . 
Astăzi acest duo remarcabil lucrează pentru reviste, cum ar fi Vogue USA si Italia, W magazine, etc. Lucrează pentru branduri de prestigiu.
Top modelul campaniei publicitare Anja Rubik, o frumusețe originara din Polonia, este unul dintre cele mai renumite si importante modele în prezent . Văzută pe podiumurile și pe coperțile de top ale revistelor internaționale de moda, ea a luat de asemenea parte la numeroase campanii publicitare pentru case de prestigiu . Ea a mers pe podium de mai multe ori pentru domnul Saab, care a vrut ca ea să devină muza pentru primul său parfum .


Elie Saab un om cu un suflet mare


Elie Saab o afacere de succes și de brand renumit, considera necesar sa răsplătească comunitatea care a sprijinit eforturile sale de aceea este dedicat si susține cauzele femeilor si copiilor.
În fiecare an, el alocă un buget semnificativ pentru a sprijini o organizație și susține gale cu rochiile lui disponibile pentru spectacole de podium în timpul meselor de gală, în scopul de a strânge fonduri, pentru cauzele femeilor si copiilor. În primul rând este un om de afaceri, Elie Saab este, de asemenea, pasionat sa ajute oamenii talentați tineri pentru a dezvolta inițiativele personale.

Elie Saab is, and always has been, close to women. And when asked what the keys are to his success, Saab simply answers, “It’s the desire for women who want to wear my dresses.”




5 comentarii:

  1. Articolul acesta ma face sa imi doresc ceva creat de el. Foarte reusit! Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,

    te invit la un concurs simplu pe blogul meu. Cu 2 distriburi pe facebook poti castiga unul din cele doua pandantive gravate dupa placul inimii tale, cu foto sau text. Unul este placat cu aur, altul cu rodiu.

    Concursul se afla pe prima pagina a blogului meu, sper ca vei participa.

    Numai daca vrei, scuze de off-topic. :)

    Te pup si multumesc!


    P.S. Ce artist, ce barbat bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost predestinat pentru ceea ce face. Rochiile imi plac la nebunie. Multumim pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac materialele(asa la prima vedere), si modelele sunt dragute rau! Presupun ca si parfumul are un ton interesant,,,

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger