vineri, 29 noiembrie 2013

ARTDECO gama unica de culoare


Inca din 1985 Artdeco transforma dorințele femeilor in produse de înfrumusețare de ultima generație. De aceea Artdeco, in doar câțiva ani, a urcat in topul produselor cosmetice din Germania fiind cel mai celebru brand de machiaj.

Gama unica de culoare

Artdeco oferă o gama extrem de larga de culori pentru farduri de pleoape, farduri de obraz, rujuri, lacuri de unghii, etc. De doua ori pe an Artdeco introduce un fascinant spectru a noilor culori in trend – întotdeauna in conformitate cu ultimele tendințe in moda.


Raport calitate - preț
Artdeco oferă cea mai buna calitate la cele mai corecte preturi. Sistemul sau reincarcabil nu numai ca ajuta la economisirea banilor dar salvează si mediul înconjurător.

Système Mosaïque




Artdeco este brand-ul recunoscut pentru Sistemul Mozaic pe care il dezvolta:

Système Mosaïque
Toate fardurile de pleoape si de obraz sunt echipate cu magnețiușurând combinarea, schimbarea si înlocuirea culorilor preferate in beauty box-urile de diferite mărimi
Schimbarea constanta a designului acestor casete magnetice le transforma din simple cosmetice in veritabile piese de colecție.

Produse speciale si de nișă

Numeroasele produse speciale ARTDECO, cum ar fi Camouflage, lipstick sealer sau baza pentru fardul de pleoape sunt concepute astfel încât sa îndeplinească nevoile individuale, oferind rezultate profesionale si de lunga durata – fără efort.
Inovații

Artdeco se dezvolta in mod constant. Deseori aceste inovații devin adevărate produse clasice, ca in cazul Système Mosaïque, Camouflage sau Eye Designer.

Sortimentul Skincare

Artdeco oferă, de asemenea, soluții individuale in afara liniei decorative: pornind de la un sistem cuprinzător pentru îngrijirea unghiilor pana la produse anti îmbătrânire pentru îngrijirea pielii cu prețiosul extract de caviar, gama Artdeco nu lasă nimic de dorit.



Lasa-te inspirata de gama larga de culori si produse Artdeco!



4 comentarii:

  1. Ce design frumos au,se vede cu adevarat calitatea produselor.Imi place ideea cu sistemul reincarcabil,trebuie sa protejam si mediul inconjurator,unde mai pui ca se pot schimba si combina culorile datorita magnetilor.Super!

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar, desigul cutiutelor este atragator, iar culorile super etxxra mega faine!< 3

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu oja de la final m-ai dat gata, COCO! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Trusele de farduri sunt excelent gandite. Nuantele din imagini par extrem de pigmentate si posibilitatea de a schimba de la o zi la alta culorile din paleta garanteaza ca nu o sa te plictiesti usor de produsele lor. Sticluta de oja este dragalasa. Imi place faptul ca partea de jos a sticlei pare ca si cum zambeste :).

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger