duminică, 6 octombrie 2013

Roses de Chloe


Trandafirul  inima expresivitații brandului Chloe.
Incepand cu lansarea apei de parfum Chloe in 2008 si pana la l’Eau de Chloe lansat in 2012, trandafirul si-a dezvaluit numeroasele valente.
Roses de Chloe poarta amprenta apei de parfum aducand in plus un strop de trandafir .
Roses de Chloé este un parfum floral lemnos, un nou trandafir în grădină de trandafiri Chloé
El evocă un buchet de trandafiri proaspeti. Parfumul a fost creat de către celebrul creator de al apei de parfum Chloé Michel Almairac și Mylene Alran (de la Casa Robertet).


In nota de varf percepem o incredibila senzatie de prospețime, derivata din bergamota, care se uneste treptat in nota de mijloc cu Trandafirul de Damasc, imbogatit cu acorduri de magnolie. Parfumul se aseaza pe piele in nota de baza dezvaluind de moscul alb si chihlimbarul, semnături ale Casei Chloe.
Latura lemnoasa a lui
Roses de Chloe este evidentiata in inima parfumului prin esenta de lemn de Cedru.ADN-ul lui Chloe este despre feminitate, modernitate, har, efort și spirit liber.
După ce a aratat o femeie de spirit liber cu l'Eau de Chloe, Roses de Chloé vrea să sublinieze un alt aspect al Chloé: femeile gratioase într-un moment de complicitate.
Imaginea este inspirata de campaniile publicitare de moda Chloe, trei fete cu o frumusete naturala deosebita, intocmai ca a trandafirilor.     
 

2 comentarii:

Da si mie mi-a placut tare mult, de aceea l-am ales, mai erau si altele dar acesta este remarcabil. :)

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More