marți, 8 octombrie 2013

DECLÉOR povestea unui Brand rafinat

Astazi vreau sa va povestesc despre un alt Brand uimitor de care m-am indragostit prin 2003, un Brand care inseamna natura pura, dar unde este vorba de mai mult decat un simplu cules al unei flori, este vorba de stiinta, de pasiunea a patru oameni minunati care au creat o noua arta a frumusetii bazata pe aromoterapie.
Aromoterapia este o stiinta ce utilizeaza cele mai active extracte din plantele aromatice, uleiurile esentiale, esenta insasi a plantelor. Uleiurile esentiale tonifica, purifica, catifeleaza si vindeca pielea. Mai mult ele va relaxeaza gandurile, mintea datorita propietatilor olfactive cu puteri magice.

Povestea DECLÉOR a inceput acum mai bine de 3 decenii, prin imbinarea pasiunii si a energiei. 
La acea vreme era cunoscut sub numele de CLEOR (“La Cle en Or” sau Cheia de aur care deschide Templul frumusetii),  iar filosofia sa a fost "Be more than skin-deep“. 
Fiecare initiativa a fost conceputa pentru bunastarea  corpului, a pielii si a spiritului, reprezentand o abordare holistica si uimitoare.
Aceasta fabuloasa aventura a fost initiată de o echipa pasionala si indrazneata formata dintr-un cosmetician, un medic, un profesor shiatsu si o fantastica aromaterapeuta si fizioterapeuta, aceasta din urma fiind un pionier în domeniul ei. 
Combinarea cunostintelor lor, abordarea holistica a corpului si expertiza in puncte de energie i-a determinat  sa creeze fabuloase tratamente pe baza de plante utilizate in saloanele de frumusete.
Aceasta echipa a initiat o serie de tratamente noi asociate cu o linie de produse unice, care erau 100% pure, 100% naturale, fara coloranti sau conservanti.
Cunoscute sub numele de Aromessence, aceste seruri ultra-active de zi cu zi, se aplicau inainte de o crema hidratanta si s-au bucurat de un succes imediat.
Gama s-a extins rapid cu produse inovatoare de Fata, Corp, Soare si pentru Barbati, disponibile sub forma de seruri fin texturate, balsamuri si creme.
Dupa un deceniu in afaceri, CLEOR devine DECLÉOR, marcand un punct important in istoria sa.
      
In 1990, beneficiile  aromaterapiei au fost recunoscute la nivel international si acest lucru a consolidat statutul gamei de produse Aromessence ca fiind reprezentative pentru marca.
Popularitatea tratamentelor profesionale a continuat sa creasca rapid intr-o retea de saloane de infrumusetare si SPA-uri infloritoare. 
Tratamentele şi produsele de ingrijire a pielii continua sa fie principalii 2 piloni de sustinere Decleor, sustinandu-se reciproc si dand nastere la noi  evolutii. 
În anul 2000, o data cu sosirea Grupului Shiseido, Decleor-ul are posibilitatea sa aprofundeze cercetarea si dezvoltarea de baza. De asemenea, apar noi piete de vanzare, in special in Asia.
Astazi, Decleor este cea mai mare marca de cosmetice aromaterapeutice. 
Prin cerintele sale exigente, calitatea produselor sale si a tratamentelor, precum si accesibilitatea, Decleor a unit femeile de toate varstele, din toate mediile, care doresc o abordare holistica a frumusetii pe baza de ingrediente naturale.

Acest concept avangardist este reflectat nu numai in diversitatea retelelor sale de distributie  si a accentului pus pe cercetare si formare, ci si in instrumentele sale de productie si a angajamentelor sale. 
Descoperiti Decleor si in orasul vostru: in farmaciile Catena, in Bucuresti se gaseste in urmatoarele zone: Pipera - Glare beauty salon, Drogherie Pipera, Prosper - Top Lady, Obor - Magazinul Obor - Zimiki  si in Ploiesti - Chic Salon deasemenea si in parfumerii independente de prin tara ( Galati, Calarasi, Oltenita, Oradea ).



3 comentarii:

  1. Ce ma bucur ca ai scris despre ei, eu ador acest brand, cred ca e singurul brand de cosmetice care accepta ideea de viziune holistica asupra frumusetii si care creeaza produse pentru toate simturile. Tot ce am avut de la ei este de maxima calitate, si textura, si ambalaj, tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, gama este disponibila acum si in farmaciil Help Net :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am cumparat un produs Decleor de pe Strawberrynet. E excelent!!! Relaxant si delicat! Elvira

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger