marți, 22 octombrie 2013

Concurs Decleor & Beauty by Coco - Concurs Incheiat


Hydra – Floral

Crème hydratante “nectar de  fleurs”, relaxează, protejează si catifelează, se folosește cu serul Aromessence Neroli, indicat pentru toate tipurile de piele.
Despre Brandul Decleor puteți citi articole complete pe Blog: Aici, Aici si Aici.

Concurs

Perioada de participare: 22.10 - 05.11.2013.

Premiu:
Locul 1: o crema Hydra Floral 50ml
Locul 2: 10 esantioane de ulei esential
Locul 3: 10 esantioane de crema Hydra Floral.

Detalii Concurs:

  • Câștigătoarele vor fi alese prin Random.org, apreciem si comentariul cât mai argumentat.
  • Premiul va fi expediat de către sponsor prin curier rapid
Condiții de participare:

  • Argumentează de ce îți dorești sa testezi un produs Decleor, cum ai auzit despre Brand, cât de importanta este pentru tine filozofia Decleor "Be more than skin-deep“.
  • Like paginii de Facebook Beauty by Coco AICI
  • Lasă un comentariu cu Link către contul tău de Facebook si numele contului de Facebook sa putem verifica dacă au fost respectate condițiile de participare.
  • După primirea premiului așteptăm sa ne spui părerea ta despre produsele Decleor.


Mulțumim pentru participare si va uram mult succes!


Felicitări câștigătoarelor! Va rog sa îmi trimiteți mesaj privat cu datele voastre de contact.


Locul 1: o crema Hydra Floral 50ml-  Lilishor Tzitzishor 
Locul 2: 10 esantioane de ulei esential- Craciun Elena  
Locul 3: 10 esantioane de crema Hydra Floral.- Aghinitei Maria( Anulat nu am primit datele) Noua Castigatoare extrasa -  Camelia Covaci





24 de comentarii:

  1. FB:TENDER CARMEN MARILENA,SHARE:https://www.facebook.com/tender.carmenmarilena/posts/769346753082531.Sincera sa fiu nu am auzit de produsele Decleor,de la tine am auzit prima data si cand am citit cateva informatii mi-am dat seama ca reprezinta calitate,ingrediente naturale si grija pentru tenul meu.Mi-as dori sa incerc aceste creme,efectele lor se vor vedea intr-un timp scurt.

    RăspundețiȘtergere
  2. FB: Ana Maria Tatucu, share https://www.facebook.com/anamaria.tatucu/posts/423686064421378 Am folosit produsele Decleor cam de cand am descoperit comertul online, mai vazusem produsele inainte in Franta si mi se pareau ceva de un lux extrem, un pic si din cauza preturilor. Insa pe online am reusit sa gasesc preturi mai acceptabile si am inceput sa cumpar produsele lor pe care le declar ca o armonie perfecta pentru toate simturile. Produsele Decleor miros frumos, dar intr-un mod delicat si natural, au texturi placute, iti face placere sa le folosesti, arata frumos, au un efect de elixir asupra pielii. Cand am citit cata documentare exista la baza lor am inteles de ce sunt atat de speciale. Am inclusiv o lumanare de la ei care miroase incredibil de placut si a sosit insotita de un CD cu muzica de relaxare. Cred ca Decleor incearca sa aduca acel spirit holistic in frumusete si pentru asta va avea mereu admiratia mea. Consuela, chiar apreciez acest concurs pentru ca vei da sansa acestui brand sa se faca mai cunoscut si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. fb:Nicoleta Agache
    https://www.facebook.com/nicoleta.agache
    Acum am descoperit aceste produse,prin intermediu tau.Am citit cate ceva despre ele si mi-au lasat o impresie foarte buna.Contin ingrediente naturale si pretioase si m-as bucura tare mult daca as avea ocazia sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/611126042277715
    Nu am folosit inca aceste produse, insa am tot citit despre ele in blogosfera, lucru care m-a facut sa imi doresc si eu sa le incerc, mai ales deoarece nu imi sunt chiar la indemana si stiu ca sunt produse de calitate, din ingrediente naturale, prietenoase cu tenul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata
    fb: Aghinitei Maria
    link fb;
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=294544173937535&set=a.279597648765521.69349.100001458641819&type=1&source=11
    share:https://www.facebook.com/aghinitei.maria/posts/608385205886762
    Am aflat despre Decleor de pe blogul tau si m-am documentat ; am citit multe si am aflat ca produsele sunt de calitate, au un miros placut, sunt naturale , un elixir pt. tenul meu si as fi f. incantata sa le pot incerca.pot

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna
    FB: Popescu Cristina
    Link cont FB:
    Am auzit despre brand-ul Declor de la tine, cu ocazia acestui concurs. Mi-ar placea sa incerc aceste produse pentru ca sunt naturale si de calitate. Pielea hidtratanta si catifelata este foarte importanta pentru mine. Aspectul tenului este ca si o carte de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  7. FB - Monica Daliu
    Am auzit prima data de acest brand acum 3 ani, in timpul unei excursii la Paris, cautam un serum extrem de bun si am primit o recomandare pentru un produs Decleor. Sunt pur si simplu minunate si rezulcatele utilizarii lor se vad imediat. Din punctul meu de vedere nu sloganul este impoartant, ci calitatea foarte buna a acestor produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara!
    Ma bucur foarte mult sa particip la acest concurs. Despre aceste produse minunate am mai auzit in trecut, insa au existat si atunci motive financiare care m-au impiedicat sa le achizitionez. As dori sa le testez calitatea renumita deoarece simt nevoia unei schimbari. De ceva timp am ajuns la concluzia ca o persoana este rezultanta mai multor elemente, unele dintre ele putand fi modificate, altele nu. Felul in care ne respectam trupul si in care ne conservam frumusetea naturala pot fi considerabil influentate de produsele de ingrijire pe care le folosim. De fel sunt o persoana optimista, poate chiar naiva, dar consider ca fiecare om are ceva frumos si fiecaruia ii lipseste ceva pentru ca frumusetea sa iasa la iveala. Nu de putine ori am observat trecerea la bunadispozitie printr-o simpla rutina matinala de ingrijire a tenului. Poate ca produsele de la Declor sunt ceea ce imi lipseste sa imi incep mereu diminetile cu un zambet pe buze.

    Nume FB: Craciun Elena
    Link share: https://www.facebook.com/elena.alina.3990/posts/754107237939937

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna.
    Am cautat mult timp un demachiant care sa nu-mi irite ochii si am gasit unul de la Decleor, acum cativa ani, cu care m-am impacat foarte bine. Nu am incercat inca aceasta crema si m-ai facut curioasa.
    FB: Lilishor Tzitzishor
    Share: https://www.facebook.com/lilishor.tzitzishor

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna,
    am folosit de la decleor uleiurile esentiale pentru fata si am fost tare multumita, pe langa mirosul foarte placut hidrateaza foarte bine si mi-au lasat o piele catifelata si mult mai curata. Am nevoie de hidratare iar crema aceasta m-ar putea ajuta.
    FB: Claudia Popa
    Link share:https://www.facebook.com/profile.php?id=100006155618101

    RăspundețiȘtergere
  12. fb: ana-maria ignat
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100004058989707&ref=tn_tnmn
    share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=357926541019309&id=100004058989707
    nu am folosi inca produse Decelor dar mi-ar place sa la incerc...mai ales ca am auzit numai opinii pozitive...plus ca poate deveni produsul meu preferat:)

    RăspundețiȘtergere
  13. FB. Lucica Lazar
    https://www.facebook.com/lucica.lazar
    Share concurs. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/446696822117230
    De la tine am auzit pentru prima data de acest Brand
    N-am folosit aceste produse pana acum dar mi-as dori....am un ten uscat-sensibil si pigmentat,poate aceaste vor face minuni :)
    Multumim pentru concurs! :-*

    RăspundețiȘtergere
  14. fb Constantin Aurora
    https://www.facebook.com/constantin.aurora
    share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/663897563644333
    DE la tine (facbook)am auzit ptr prima data de acest brand.Nu le-am folosit pana acum ,dar mi-as dori sa le incerc ,am citit despre ele la tine pe blog si cred ca sunt de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  15. FB Radu Adina
    https://www.facebook.com/radu.adina.3
    https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/534070436670360
    Sincer acum aud prima data despre acest brand. Cred ca ar fi de folos tenului meu. Intotdeauna mi-am dorit sa am ocazia sa testez produse si sa imi pot exprima parerea despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga COCO, iti multumesc pentru ocazia de a ma inscrie la concurs! Un asemenea premiu nu poate fi trecut cu vederea! Eu am aflat despre produsele Decleor de la tine, din postarile de pe blog si iti multumesc si pentru acest lucru! Am citit ca sunt cosmetice profesionale, skin friendly daca imi permiti sa ma exprim asa, si acest aspect conteaza pentru mine foarte mult, atata vreme cat, in general, nu pot aplica orice fel de crema pe fata, pentru ca ma trezesc a doua zi dimineata...cu pete, cosuri , care evident imi strica buna dispozitie de la prima ora. Am un ten sensibil, uscat cel mai adesea, si ma confrunt si cu rozaceea, mai ales vara. Ma inscriu cu mare interes la concursul tau pentru ca bugetul de mamica full time nu o sa imi permita foarte curand sa achizitionez macar un singur produs Decleor cu care sa ma rasfat. Am auzit ca sunt destul de costisitoare, dar tot din proprie experienta, sunt convinsa de adevarul zicalei: "Obrazul subtire, cu cheltuiala se tine! " Cheia de aur a frumusetii, cum se traducea initial denumirea acestor produse, este la un click distanta de mine, asa ca nu mai zabovesc si inchei inscrierea, cu speranta ca am doua sanse in concurs: fie sa ma iubeasca Random, fie sa iti placa tie argumentarea mea!
    fb: nadia alina candrea
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/693976120622400
    Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  17. Am citit multe review-uri si recomandari pozitive pentru aceste produse, imi doresc mult sa le incerc. In ceea ce priveste sloganul nu este cel care ma convinge sa cumpar si sa incerc aceste produse, review-urile pozitive au cea mai mare putere de convingere.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am uitat datele de Facebook: Milita Petre
    https://www.facebook.com/milita.petre/posts/272493949569099

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.facebook.com/matei.elena.39
    NUME:Matei Elena
    doar acum am aflat de aceste produse dar promit sa ma documentez si sa aflu de ce le-as folosi :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am folosit multi ani Decleor, imi placeau balsamurile de noapte si cremele de albire, apoi nu le-am mai gasit o perioada si am trecut la alta marca. Datorita tie am aflat acum ca au revenit in Romania si ca le gasesc usor, am citit toate postarile tale si acum stiu ce mi se potriveste. Multumesc pentru Concurs si informatii.

    FB: Mery Radu https://www.facebook.com/mariana.radu.967

    RăspundețiȘtergere
  21. Aceste produse acu le-am descoperit,si doresc mult sa le incerc,multumesc pentru acest concurs ,aceasta sansa de a le descoperi.
    FB: Rotaru Gabriela Tatiana
    Share: https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/474821069303015
    FB:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana

    RăspundețiȘtergere
  22. fb:Nelyda Nelly
    share:https://www.facebook.com/Nelyda.Nelly/posts/759846240707557
    cont de facebook:
    https://www.facebook.com/Nelyda.Nelly

    Nu am avut ocazia sa folosesc produse Decleor insa am citit cate ceva despre ele si mi-a atras atentia ca au ingrediente care nu afecteaza tenul si dupa parerea mea acesta este un aspect destul de important in alegerea unor produse cosmetice.Mi-as dori sa le testez

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.facebook.com/rcameliab?fref=ts
    FB: Camelia Covaci

    Pana sa vad postul tau, trebuie sa recunosc ca nu auzisem de produsele Decleor, asa ca pentru mine e un brand total nou. Dar se pare ca efectele acestor produse sunt mai mult decat pozitive, deci am toata deschiderea, as fi curioasa sa le incerc. So, fingers crossed for me :-)

    RăspundețiȘtergere
  24. Am aflat despre brand acum,nu stiam de el dar cred ca merita incercat.Teoria este cat se poate de adevarata,tenul trebuie rasfatat si afectiunile trebuie tratate in adancime nu doar la suprafata. Vreau sa incerc un produs Decleor pentru curiozitatea de a incerca produse noi pentru mine.
    nume FB: crystina nichita
    link FB: http://www.facebook.com/crystina.nichita
    share: http://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/461359933972713

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger