joi, 24 octombrie 2013

BREAKING NEWS : Assouline publishes book on ELIE SAAB

BREAKING NEWS

Dupa o prima carte , Elie Saab numita Memory of Fashion , lansata de către jurnalistul de moda francez Janie Samet , Elie Saab a anunțat publicarea unei ediții de Lux, a doua carte in  colaborare cu jurnalistul Janie Samet , produsa in exclusivitate de prestigioasa casa  Assouline.

Prima carte publicata povestea despre cariera Elie Saab , cu un accent special pe specialitatea, calitatea si viziunea designerului de a sublinia silueta femeii și clientela sa rafinata printre care si Aishwarya Rai și Regina Rania a Iordaniei . 
A doua carte va include momente recente din viata faimosului designer o ediție numita pur si simplu "Elie Saab", volumul supradimensionat conține fotografii de arhivă prețioase create de fotograful Laziz Hamani dezvăluie o fuziune de materiale luxuriante , broderii delicate manuale și alte detalii complicate .

În fiecare capitol , Janie Samet care este un jurnalist premiat de ``Le Figaro`` se referă la o altă etapa din evoluția brandului. Începând din timpurile când Libanul era afectat de război la începutul anilor 1980 , pana la apariția colecțiilor mondiale de haute couture and ready-to-wear create de Elie Saab.

Pentru a afla totul despre viata faimosului artist creator, trebuie sa citești aceasta carte captivanta care te va purta într-o lume fascinanta.
Cartea va fi vândută într-o caseta de lux si va fi disponibila spre vânzare începând cu luna Noiembrie in buticurile Elie Saab si la prestigioasa casa de editura Assouline.

1 comentarii:

As vrea sa citesc aceasta carte.Cred ca abunda de informatii pretioase privind creatiile Elie Saab si multe aspecte pe care nu le cunosteam.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More