vineri, 13 septembrie 2013

Thierry Mugler noutăți Toamna 2013


Accente metalice ce transmit viziunea luxului, culori strălucitoare care dezvăluie lichiorul prețios al sticluțelor de care te îndrăgostești la prima vedere.

Angel Liqueur de Parfum 2013


Descoperiți fuziunea dintre Angel și lumea mistică multumită unei metode unice inspirată de tehnicile 
tradiționale utilizate pentru a produce cele mai bune coniacuri. Angel Liqueur de Parfum 2013 este păstrat în
 butoaie de lemn de cireș afumat având accente delicioase și subtile, dulci ca fructele confiate si mierea, 
învăluite de notele senzuale ambrate.

Alien Liqueur de Parfum 2013

Descoperiți fuziunea dintre Alien și lumea mistică mulțumită unei metode unice inspirată de tehnicile tradiționale utilizate pentru a produce cel mai fin Rom. Liqueur de Parfum 2013 este păstrat în butoaie de lemn de stejar afumat pentru a descoperi un parfum bogat și senzual cu note ambrat lemnoase ușor amărui.

Womanity Liqueur de Parfum 2013


Descoperiți fuziunea dintre Womanity și lumea mistică mulțumită unei metode unice inspirată de tehnicile tradiționale utilizate pentru a produce cea mai fină Vodka. Womanity Liqueur de Parfum 2013 este păstrat în butoaie de lemn de stejar afumat pentru a descoperi un parfum senzual și apetisant cu accente de fructe uscate și alune învăluite de note intense lemnoase ușor condimentate.



Angel apa de parfum 50 ml with JEWLERY 


Pentru acestă nouă ediție limitată , Angel deschide orizonturile lumii sale fermecătoare și oferă ocazia să purtați o bijuterie asemeni unei manșete argintii ce poartă semnătura brandului. Forma sa turbionară (ușor răsucită) îmbracă delicat încheietura mâinii dezvăluind diva din tine.

Alien apa de parfum 60 ml with JEWLERY


Pentru acestă nouă ediție limitată , Alien deschide orizonturile lumii sale fermecătoare şi oferă ocazia să purtați o bijuterie asemeni unei manete aurii ce poartă semnătura brandului. Forma sa turbionară îmbracă delicat încheietura mâinii învăluindu-vă în toată căldura și lumina specifică parfumului Alien.

A*Men Pure Malt Creation 2013 apa de toaleta

Descoperiți fuziunea dintre A*Men și lumea spiritelor mulțumită unei metode unice inspirată de tehnicile tradiționale utilizate pentru a produce cele mai fine Whisky-uri. Pure Malt Creation 2013 este păstrat în butoaie de lemn de stejar afumat pentru a dezvălui un parfum plin de eleganță, cu note intense si persistente, în același timp subtil și nobil.

A*MEN Pure Energy apa de toaleta

Toată energia unui erou concentrată într-un flacon. 
Încă de la prima pulverizare, menta înghețată dezvăluie efectele sale revigorate cu note explozive combinate cu boabe de ienupăr, un acord cu adevărat puternic și stimulant. Apoi eroul își extinde energia la maxim…. Accentele condimentate şi notele intense de piper roz determină creşterea adrenalinei. 
La final eroul A*Men se autodepășește mergând dincolo de limite… Puterea lemnului de sequoia şi paciuli amplifică senzațiile și dezvăluie o nouă împlinire.
Ingrediente cheie: mentă îngheţată si boabe de ienupăr, piper alb, lemn de sequoia şi paciuli
Familia olfactivă lemnos proaspăt condimentat


2 comentarii:

  1. ce dragute sunt sticlutele :)
    Multumim de articol! :-*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da ai dreptate sunt superbe sticluțele, Thierry Mugler a creat mereu sticlute superbe.
    Mulțumesc si eu pentru comentariu, Lucia. :*

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger