vineri, 27 septembrie 2013

Omnia Crystalline Eau de Parfum


 Bvlgari lanseaza Omnia Crystalline Eau de Parfum, o aroma noua care ne va incanta cu aroma sa infinita.

Apa de parfum Omnia Crystalline a luat nastere ca o somptuoasa interpretare a apei de toaleta, prin contopirea celor mai rare ingrediente naturale cu cele mediteraneene, pastrand in inima sa emblematica floare de nufar.
Creatorul acestei minunate simfonii olfactive, Alberto Morillas declara: ‘’ am ramas credincios florii de nufar cand am creat acest parfum, dar i-am reinnoit semnatura olfactiva, subliniind efectul luminos al petalelor albe. Pentru a imbraca aceasta nota modern florala am decis sa folosesc cele mai voluptuoase si pretioase ingrediente, precum irisul. Rezultatul este acest parfum sofisticat, bogat in senzatii pur tactile. Imi place sa aseman mirosul acestui parfum cu senzatia calda si senzuala pe care numai un sal din casmir o poate oferi.’’


Notele de varf se deschid cu acorduri de mandarina italiana si floare de nufar oferind o senzatie proaspat delicata, ca de atingere de petale.
In inima catifelata si pudrata a parfumului se disting floarea de nufar, irisul, unul dintre mai scumpe ingrediente naturale utilizate in parfumerie, si heliotropul pentru a crea un acord feminin si nobil.
Doua ingrediente inovative, bezoinul din Siam si moscul dau nota finala, de lunga durata, in timp ce lemnul de santal alb ofera o senzatie de confort si finete dezvaluind aspectele cremoase ale parfumului.
Liniile delicate ale sticlei evoca simbolismul grecesc si originile casei Bvlgari.
Simbolul ∞ (infinit) este expresia aerului, unul dintre cele patru elemente fundamentale ale universului, asociat cu libertatea si innobilarea spirituala.
Culoarea roz - auriu, este o nuanta pudrata ce reflecta luminozitatea, puritatea, naturaletea, tandretea si modernitatea femeii ce poarta parfumul Omnia Crystalline.

Disponibil la 40 si 65 ml apa de parfum.



2 comentarii:

  1. Nu am încercat niciun parfum de la Bvlgari, dar îmi place descrierea lui. Crezi că am şansa să găsesc o mostră de-a lui în Sephora? :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Testerul il gasesti cu siguranta in toate parfumeriile, il poti pulveriza pe piele in magazin si poti vedea daca ti se potriveste.

    Daca iti doresti esantioane nu stiu sa iti spun nu detin aceste informatii :), insa iti recomand sa incerci in toate magazinele unde este listat Brandul si la Marionnaud unde consultantii de frumusete sunt foarte amabili si bine instruiti, la Douglas, Kendra, B&B si Sephora.
    Chiar este un parfum rafinat, daca ti-a placut deschierea merita sa il testezi.
    Multumesc pentru comentariu! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger