vineri, 27 septembrie 2013

Lois sapun natural Cafea si Anason


Cand am primit sapunul am fost incantata in primul rand de ambalaj, apoi de miros si design.
L-am folosit cu incantare, ador cafeaua si un sapun cu cafea este un rasfat total, face o spuma densa si cremoasa. 
Nu ramane miros pe piele dupa baie ceea ce ma incanta pentru ca am creme pentru corp suficiente care imi hidrateaza si parfumeaza pielea.
Este un sapun tare dragut, lucrat manual cu grija si atentie catre detalii, imi place ca nici o bucata nu seamana cu cealalta in sensul ca sunt taiate diferit si acest lucru este un plus adus conceptului de 100% natural, organic si creat manual.



Sapunul Lois este pur vegetal, fabricat manual din ingrediente naturale. Nu contine conservanti chimici, coloranti artificiali sau parfumuri sintetice. Reteta sa are la baza uleiuri vegetale, unt de shea, argile, uleiuri esentiale si flori uscate.
Il puteti achizitiona pe site-ul Shop Organic la un pret promotional.




Descrierea completa pe site-ul Shop Organic

``Recomandat tuturor tipurilor de ten, in special cel gras, obosit, devitalizat.

Ingrediente Sapun natural Lois:- Olea Europaea Oil (ULEI DE MASLINE)
- Cocos Nucifera Oil (ULEI DE COCOS)
- Elaeis Guineensis Oil (ULEI DE PALMIER)
- Ricinus Communis Seed Oil (ULEI DE RICIN)
- Butyrospermum Parkii Fruit (UNT DE SHEA)
- Aqua (APA)
- Sodium Hydroxide
- Coffea Arabica Oil (ULEI ESENTIAL DE CAFEA)
- Illicium Verum (Anise) Oil (ULEI ESENTIAL DE ANASON)
- Maris Limus (NAMOL DIN MAREA MOARTA)
- Coffea Arabica (CAFEA MACINATA).


Mineralele gasite in Marea Moarta ofera organismului si pielii noastre importante beneficii, ajutand la:

- stabilirea echilibrului si mentinerea nivelului apei si a hidratarii;
- vindecarea tesuturilor pielii;
- prevenirea si vindecarea alergiilor si ofera pielii o suprafata protejata de alergii;
- protejarea impotriva poluantilor externi;
- combaterea toxinelor interne;
- relaxare si calmare.

Multe alergii ale pielii pot fi tratate folosind mineralele de la Marea Moarta. Printre problemele medicale gasite a fi vindecate de aceste minerale sunt psoriazisul, eczemele si eruptiile purulente. Mai mult, tratamentul cu produse de la Marea Moarta, pe langa a vindeca aceste alergii, ofera si o imbunatatire a aspectului exterior si al elasticitatii pielii.

Aceste minerale ajuta foarte mult si pentru imbunatatirea circulatiei sangelui, metabolismului si la relaxarea sistemului nervos. Namolul de la Marea Moarta contine minerale care pot vindeca rani, “trezesc” radacinile parului si elimina dermatitele si matreata.

Acest namol este extras si ambalat, dupa ce s-au indepartat impuritatile. Mineralele din compozitia namolului sunt mineralele de care pielea are nevoie zilnic. Folosind namolul de Marea Moarta veti hrani pielea cu toate mineralele esentiale. Mineralele precum potasiu, magneziu, sodium, bromura si calciu sunt necesare pielii pentru a-si mentine nivelul potrivit de hidratare si catifelare.


Un alt efect puternic al namolului de la Marea Moarta este dat de faptul ca se usuca si extrage toate toxinele din celulele corpului, toxine provenite din alimentatie sau alte obiceiuri zilnice. Lasa pielea complet curata, improspatata si pura dupa infuzia cu minerale.

In acelasi timp ii confera fermitate, ii ofera un tratament anti-imbatranire, lasandu-i un aspect mult mai tanar. Datorita efectului multiplu de exfoliere, curatare si hranire cu minerale esentiale, namolul poate ajuta in tratarea multor afectiuni sau poate doar sa ajute in pastrarea aspectului tanar si sanatos pentru timp indelungat .

Produs testat dermatologic. Fiind fabricat fara conservanti, din uleiuri vegetale naturale, valabilitatea sapunurilor este de aproximativ 1 an. Pentru o aroma cat mai proaspata, recomandam folosirea acestora in primele 6-7 luni.`` Sursa text: 
 Shop Organic

Va recomand sa il incercati este natural, organic si  creat manual, respecta mediul si sanatatea.
Disponibil la 90 grame, valabilitate in jur de 6 luni de la data fabricatiei.



2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger