joi, 19 septembrie 2013

Elie Saab Le Parfum


In aceasta Toamna Elie Saab lansează: New Eau de Parfum Intense

Elie Saab: Un vis al feminității
"Lumina este forța eterna." Elie Saab
A face femeia mai frumoasa a fost mereu obsesia lui Elie Saab.
Lumina este sursa sa de inspirație si materialul sau cel mai brut. Îndemânare desăvârșită, materiale somptuoase, cusături structurate cu mare grija.... Moda lui Elie Saab radiază o magie distinctiva care oferă o aura speciala femeilor care ii poarta creațiile.
Nimeni nu își alege creațiile din întâmplare
A alege ELIE SAAB înseamnă a îmbrățișa o viziune strălucitoare, un vis al feminității de neuitat pe care couturier-ul îl aduce la viata cu un talent de virtuoz.



Eau de Parfum Intense este cea de-a treia si cea mai noua versiune a universului parfumeriei Elie Saab. Inca o data Couturier-ul explorează tema luminii, pentru a exalta o feminitate radianta.
O aroma fermecătoare, o interpretare definitiva căreia nu ii este teama sa își arate senzualitatea.

Expresia Olfactiva

Eau de Parfum Intense capturează incandescenta unui cer senin chiar înainte de apus. 
Acel moment feeric, când lumina, încă strălucitoarecapătă o tenta arămie si o căldură moleșitoare
Francis Kurkdjian interpretează strălucirea acestui moment magic într-o noua expresie a plăcerii senzuale, cu noi acorduri pentru a defini conturul unei arome voluptoase oriental-florale.

"Ce iubesc cel mai tare la acest proiect pentru Elie Saab este acel aer pozitiv al feminității sigure pe sine" Francis Kurkdjian

semnătură a intensității 

Noul Eau de Parfum Intense se deschide printr-o explozie strălucitoare de flori de portocal. 
Nota de inima deschide calea către o aroma luxurianta de ylang-ylang aproape narcotica,temperata delicat de dulceață trandafirului de miere. 
Crează dependenta…
La nota de baza, patchouli si acordul de ambra au o tenta ușor dulce care exsuda o urma învăluitoare cu accente senzuale. 
De neuitat…


sărbătoare pentru simțuri 

Fațetată asemeni unei pietre prețioase, sticluța capturează lumina si o transmite înapoi în reflexii infinite. O execuție de maestru care întruchipează principiile de lux autentic. Grosimea sticluței  perfecțiunea liniilor, puritatea materialului: totul este conceput pentru a prezenta parfumul,a cărei tenta captivanta alternează intre nuanțe de cupru si văpaia roșie ca de opal.
Prin retușuri rafinate,un praf subtil de aur sporește strălucirea puternica a sticluței.
Colecția ELIE SAAB Le Parfum este impregnata cu o lumina calda si rafinata. 
O sursa infinita de inspirație, lumina va lua în curând o noua intensitate pentru a îmbogăți în continuare linia.
ELIE SAAB Le Parfum

O aroma, un moment plin de lumina, o viziune a feminității.
ELIE SAAB Le Parfum este expresia unei semnături olfactive exclusive. O evocare solara compusa din acorduri interconectate de floare de portocal si trandafir de miere. Asemeni unui brat plin cu petale încălzite de soarele mediteranean.
In jurul acestei semnături unice, Francis Kurkdjian a creat o colecție în care fiecare variație își are culoarea sa distinctiva si intensitatea sa olfactiva, în care fiecare variație cristalizează chintesența unui moment de lumina si întruchipează o viziune strălucitoare a feminității pentru femeile care își doresc sa își lase propria strălucire sa licărească.


Catifelarea rafinata a diminetii Eau de toalette

Lumina pala a dimineții  Promisiunea unei zile frumoase. Rochia ei de matase scoate în evidenta o silueta efemera. Exuberant,ca si cum ar pluti în aer, ea a ales aceasta aroma care sa-i sporească feminitatea. 
Fresh si floral, ELIE SAAB Eau de Toilette își eliberează notele sale feerice, accentele solare evocând exploziile delicate de lumina care ii oferă aura catifelata.
La nota de vârf  arome proaspete de floare de mandarin. La nota de inima, gardenia crocanta, conferă luminozitatea sa cristalina, rezonând cu notele vibrante si calde de vetiver de la nota senzuala de baza.

Stralucirea soarelui de amiaza Eau de parfum

Acel moment al zilei când soarele atinge apogeul. Lumina este năucitoare, aproape de un alb pur. 
Acesta este momentul în care si-a ales sa apară  O coincidenta sublima. O figura captivanta în rochia ei învăluitoare, ea atrage toate privirile si întoarce toate capetele. 
Lăsând în urma sa, accentele solar-lemnoase ale Eau de Parfum.
Absolutul somptuos al Iasomiei Egiptene emana de senzualitate bogata. Buchetul de flori albe ia o noua întruchipare. Acordurile de lemn de cedru devin captivante.

Magia amurgului The eau de parfum intense

Pe măsura ce soarele aluneca ușor sub linia orizontului, simțurile devin mai puternice. Ultra-senzual, ea pășește mai departe într-o rochie sclipitoare. 
Întruparea feminității supreme.
O aroma pentru regalități  un pas încrezător … Ea știe ca nu va fi uitata cu ușurință si aroma ii reflecta personalitatea, misterioasa si încântătoare.  Cu fiecare mișcare a ei, lasă în urma triluri floral orientale de Eau de Parfum Intense.O urma de neuitat, o reminiscență a aurei ei.
Într-o căutare a gloriei olfactive, ylang-ylang– ul descătușează senzualitatea, care crează dependenta a notelor de trandafir de miere. Notele de baza descoperă un acord excepțional de patchouli, ale cărei fațete sunt accentuate de căldura ambrei.

4 comentarii:

  1. Superb articol; minunat parfum; il ador!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ana, chiar este unul din parfumurile desosebite rafinate si elegante. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In timp ce citeam articolul imi doream ca acesta sa emana si parfumul :) atat de mult mi-a placut

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Nelida, ma bucur ca ti-a placut! :)

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger