joi, 8 august 2013

Ferrari Red Power


Condus de pasiune

Sufletul Ferrari materializat.
Expresia olfactiva finala a afirmării și a atracției animate de pasiunea pentru excelenta pana în cele mai mici detalii.
Noul parfum Ferrari confirma pasiunea pentru valorile atemporale pe care acest brand le împărtășește cu admiratorii și cunoscătorii săi.
Atitudinea magnifica, eleganta, înnăscută și puterea voinței unei inimi în fata căreia nu exista nici un obstacol ce nu poate fi  depășit sunt câteva dintre acestea.

Ferrari Red Power: noul parfum dedicat bărbatului Ferrari autentic.
Puternic. Pasionat. Complet. Cunoscător. Un carismatic înnăscut, el expira, prin toți porii săi, putere, independenta și curaj

Designul: linii și culori puternice, materiale sofisticate.


Noua sticla, creata de Thierry de Baschamkoff si de agenția Aesthete, incorporează pasiunea pentru perfecțiune și eleganta într-o forma pura, perfecta, care, prin materialele din componenta sa și prin simbolurile inscripționate, reflecta stilul exclusivist Italian al brandului.
Echipa de design a creat cu succes expresia grafica si estetica a tot ceea ce înseamnă brandul Ferrari pentru a conține acest parfum puternic și seducător.
Sticluța transparenta inscripționată cu simbolul armăsarului argintiu și cu logoul Ferrari este proporționată într-o maniera eleganta și puternica.
De-a lungul ei este trasata o linie lata de culoarea legendarului rosu Ferrari, având numele RED POWER inscripționat în argintiu. Tusa finala de eleganta este data de capacul metalic șlefuit pe care se afla faimosul armăsar pe argintiu.
Cutia, ca un bloc perfect de metal șlefuit, este o declarație foarte masculina reluând tematica emblemelor FERRARI RED POWER.

Parfumul pur- sange
Șarmant. Picant. Aromat.
Prima nota este o explozie de prospețime data de portocala amara calabriana și de portocala roșie siciliana, metamorfozându-se, treptat, în adieri de lavanda și piper rosu.
Ulterior, aroma își accelerează ritmul, prin intermediul notelor florale și condimentate meticulos, violeta și frunzele de muscata făcând loc notelor mediteraneene fierbinți de rozmarin și nucșoară.
Ușor, ușor, notele de baza își dezvolta energia într-o armonie lemnoasa și de ambra, amestecând, în compoziția sa, mușchi de pădure alb, tonka bean, lemn de cedru rosu și patchouli, lăsând în urma lor aroma senzuala și puternic masculina a seducției latine.

Imaginea pasiunii Ferrari
Bărbatul apare din umbre, scăldat în lumina roșiatică a misterului și a senzualității.
Privirea lui este directa, pătrunzătoare, dezvăluind o lume noua a pasiunii și a voinței, data de puterea câștigătorului. O personalitate puternica în ochii căreia mocnește pasiunea seducătoare
Ferrari.

FERRARI RED POWER CONDUS DE PASIUNE

Disponibil la 40 ml, 75 ml, 125 ml apa de toaleta, Loțiune după ras la 75 ml, deodorant stick 75 ml, Deodorant spray 150 ml și gel pentru dus 200 ml.
Va recomand sa va lăsați conduși de pasiune și sa încercați noua aroma Ferrari.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger