miercuri, 10 iulie 2013

NOUL TAU LOOK PENTRU ACEASTA VARA COLECTIA DE MACHIAJ WILD DE LA MAX FACTOR


Max Factor lansează noua colecție de machiaj WILD, al cărei principal element îl constituie mascara Wild Mega Volume special pentru fetele imposibil de îmblânzit!




Uita-ți toate temerile, dezlanțuite-te, lasă-ți privirea sa te exprime! Ti-am pregătit pentru asta o noua colecție de machiaj al ochilor – cea mai vibranta și mai putin ‘cuminte’ de pana acum - WILD.

In acest sezon, provocarea Max Factor pentru rebelele glam din toată lumea este: jucați-va cu culorile, creați look-ul fabulos care sa va scoată din mulțime  nu exista limite! Pregătiți-va pentru gene maxi instant, pentru fardurile electrice care sa va sublinieze ținutele îndrăznețe! Max Factor WILD va pune la dispoziție cele mai bune unelte pentru a dezlănțui drama – aplicați mascara și fiți voi înșivă!

COLECȚIA WILD

NOU! Mascara Wild Mega Volume de la Max Factor


Uita limitele, acum poți obține mega-volum instant iar genele tale se vor rasfata cu un look extrem, la cu totul și cu totul alt nivel cu noua mascara Wild Mega Volume de la Max Factor! Max Factor vine cu o inovație care-ti va face ziua mult mai frumoasa: îndrăzneață perie Amplifier a noii mascara adaugă culoare și volum instant fiecărei gene în parte. Fibrele sale moi și forma specifica ajuta la încărcarea genelor cu tuș, ușor de reținut pe perie datorita adânciturii acesteia, care-i și conferă aspectul de clepsidra. Astfel, genele tale vor avea volum de la baza pana la vârf, instantaneu. Vârful rotunjit al periei a fost prevazut cu peri mai lungi pentru definirea genelor. Rezultatul – pana la de 3 ori mai mult volum pentru o privire dramatica, ce nu poate trece neobservata, zi sau noapte.

NOU! Farduri de pleoape Wild Shadow de la Max Factor

Dar nu putem vorbi de un look fabulos fără atingerea electrica a culorilor. Noile farduri de pleoape Wild Shadow de la Max Factor aduc exact ceea ce lipsea: explozia de energie, de îndrăzneala și vibrații pudrate, o expresie perfecta a trend-ului Hyper Tropicality. Aplica o singura nuanță dintr-o mișcare pentru intensitate imediata a culorii sau amesteca doua sau mai multe nuanțe pentru un look vibrant, electrizant. Daca vrei sa mergi la extrem, poți folosi o pensula umeda pentru aplicarea fardului, în acest fel intensitatea culorilor va fi și mai durabila.

NOU! Creioane de ochi Wild Shadow de la Max Factor

Elementul final al acestei noi colecții pregătite pentru tine de Max Factor este creionul de ochi. Disponibil în 9 nuanțe irezistibile, care pot fi combinate cu ușurință pentru definitivarea machiajului perfect. Doua produse profesionale de machiaj într-unul singur, aceste creioane emoliente pline de culoare sunt perfecte fie ca le folosești ca si creion-contur, dintr-o mișcare, pentru a adăuga o adiere de culoare pleoapei, fie ca fard de pleoape – tot ce trebuie sa faci este sa întinzi culoarea după cum dorești, pentru un efect de smoky eyes. Indiferent de alegere, creionul Wild Shadow este produsul perfect!

Pat McGrath, Directorul de Creatie Max Factor, spune: “Fetelor din ziua de astazi le plac cu adevarat culorile semn bun ca nu cunosc teama! Ideea este sa te joci, sa te distrezi cu ele!”
Liana Moraru, make-up artist Max Factor Romania, adaugă: “Sezonul primavara-vara 2013 in machiaj este caracterizat de culori vibrante, extreme, iar ochii sunt panza cea mai potrivita pentru toate aceste texturi si tehnici create pentru a-ti asigura un look unic, cu minim de efort. Mi-a placut dintotdeauna sa experimentez, sa redescopar culorile dintr-un unghi nou, sa gasesc acel machiaj care sa asigure unicitatea modelului. Iar aceste culori intense pentru machiajul ochilor, impreuna cu mascara Wild Mega Volume din noua colectie WILD de la Max Factor sunt ideale - te poti juca cu ele si poti experimenta in voie, indiferent de priceperea ta in ce priveste machiajul. Este simplu sa fii tu!”

Cu toții avem o latura sălbatică. Tu ești gata sa te dezlănțui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger