marți, 9 iulie 2013

Elmiplant Ulei Spray Protector


Bucura-te de protecție eficienta și bronz natural cu Uleiul spray protector SPF 15 Elmiplant!

Elmiplant Ulei Spray Protector a plecat la mare, cred ca i-a plăcut tare mult sa ma însoțească în vacanta pentru ca a fost foarte protector și i-a plăcut la mini ședința foto de pe plaja.
Mi-a făcut plăcere sa îl folosesc, mirosul este plăcut nu foarte puternic, se întinde ușor rapid și uniform.
Ambalajul este ușor de ținut în mana, nu este casant, spray-ul pulverizează foarte bine și uniform pana la ultima picătură, ai toate informațiile necesare prezentate în detaliu pe fata și pe verso.


A avut chef de viata și a rezistat ca un erou la băile în mare, apa sărată nu l-a speriat și a rămas pe pielea mea sa îmi ofere protecție eficienta.
L-am reaplicat iar și iar fără sa îmi simt pielea încărcată, se îndepărtează ușor la dus cu gel sau săpun fără probleme, nu lasă urme pe haine și nu curge.
Nu se simte uleios chiar dacă este ulei, mi-a plăcut ca oferă pielii o strălucire naturala.
Am ales protecție medie SPF 15 pentru ca eram ușor bronzata și asa cum știți pentru o protecție cât mai eficienta trebuie sa avem protecție graduala în funcție de tipul și nuanța pielii noastre.
Conține ulei de Macadamia 100% organic, fără parabeni, testat dermatologic.




Descrierea oficiala pe site-ul Elmiplant

Formula sa avansata este imbogatita cu Ulei de Macadamia 100% Organic, care ajuta la regenerarea pielii si la protejarea acesteia impotriva imbatranirii premature. Bogat in acizi grasi esentiali, Complexul Omegahidrateaza eficient, ajutand la mentinerea barierei naturale de protectie a pielii.

Formula non-grasa, ce fixeaza bronzul si ofera pielii stralucire naturala.
Utilizare: Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa steregerea cu prosopul sau daca ati transpirat. Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiatiile UV. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara. Evitati expunerea excesiva la soare în timpul pranzului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare. Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare.

Disponibil la flacon spray 150 ml, valabilitate 12 luni de la prima folosire.
Va recomand sa îl încercați și tenul vostru va arata perfect bronzat.

3 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger