luni, 10 iunie 2013

SPARITUAL

SPARITUAL este un brand VEGAN, SPA, DE LUX & ECO



“SpaRitual este un brand de lux, vegan, un stil de viata eco-conștient, compus din produse eficiente multifuncționale și ritualuri de înfrumusețare pentru mâini  corp, picioare și unghii.
Devotamentul nostru pentru mediul înconjurător este piatra de temelie a brandului, și  susținând SpaRitual , susțineți de fapt întregul curent de frumusețe holistica. Produsele și tratamentele noastre destinate mâinilor  unghiilor, picioarelor și corpului sunt dezvoltate într-un mediu ecologic și spiritual inteligent. Practicam frumusețea inteligenta.” -  Shel Pink Fondator&Vice Președinte SpaRitual Worldwide

Filozofia brandului SPARITUAL este atât de interesanta și Zen:  `` Frumusețea este expresia spontana a unei armonii intre corp minte și spirit.``


Produsele Sparitual sunt produse 100% Vegane ce conțin ingrediente de origine vegetala, certificate organic.
Ingrediente sunt vegane provenite din surse cu credibilitate, certificare organica, ingredientele sunt crescute și procesate în conformitate cu  reglementările internaționale și au fost certificate organic de către o agenție de certificare acreditata.
Reglementările organice cer ca plantele sa fi fost crescute fără pesticide, ierbicide și interzic folosirea organismelor modificate genetic. Ele sunt prelucrate prin sublinierea importantei refolosirii resurselor și a conservării apei și solului.

Produse SPA multifuncționale pentru mâini picioare și corp.
Produse Vegane, biodegradabile, fără coloranți sintetici, fără parabeni, fără ingrediente petrochimice

In conformitate cu Programul National Organic USDA, produsele Sparitual au mențiunea “realizat cu ingrediente organice” pe ambalaj atunci când produsul conține în formula sa 70% sau mai multe de 70% din ingrediente certificate organic. Ingredientele organice folosite în produsele SpaRitual  sunt certificate USDA.

Sparitual este un Brand Eco pe care îl susțin pentru ca protejează mediul și are grija sa ne ofere produse care ne respecta sănătatea.
Ambalajele produselor Sparitual sunt realizate din ambalaje Eco, au fost tăiați doar acei copaci care au ajuns la maturitate, mai mult cerneala cu care sunt printate toate broșurile, postere, pungi, ambalaje, este obținută din SOIA.

Sparitual este prezent și în lumea Social Media, gasiti  AICI  pagina lor de Facebook si pe site AICI, produsele sunt disponibile in magazinele B&B Collection si Kendra beauty cosmetics iar luna aceasta au si o promotie super interesanta  1 lac mini 5 ml cadou la un lac 15 ml achiziționat.

Va recomand sa încercați produsele SPARITUAL, sunt de calitate, respecta sănătatea, protejează mediul, filozofia și conceptul brandului sunt în conformitate cu ideea mea despre o viata sănătoasă si responsabilitatea de a trai intr-o lume mai curata.

2 comentarii:

  1. Foarte interesant, nu am folosit asemenea produse dar mi-ai trezit curiozitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da sunt produse tare interesante Eco, la preturi rezonabile. :)

      Ștergere

Postări populare

Powered By Blogger