miercuri, 12 iunie 2013

Softcup


Astăzi vreau sa va vorbesc despre Softcup, o cupa menstruala reutilizabila usor de sterilizat.
Puteți afla detalii complete pe site-ul Softcup Romania AICI  si pe pagina de Facebook AICI.

Cred ca Softcup este o alternativa foarte mare pentru femeile ocupate și de ce sa nu recunoaștem ne încadrăm toate în aceasta categorie.
Primul beneficiu pe care îl ador este ca poate fi folosit pana la 12 ore, dupa acest interval orar cupa trebuie scoasa igienizata si reintrodusa, apoi, poate fi folosit în orice activitate intensa pe care o întreprinzi cum ar fi înot, sport și de ce nu  sex. Iți oferă libertate deplina și în afara de durerile normale menstruale care nu au legătură cu Softcup,  iți poți desfășura viata normal și în zilele mai delicate ale lunii. In plus poate fi folosit și pe parcursul nopții.


Asa cum spun și ei în broșura de utilizare, la început nu este foarte confortabil și ai o ușoară senzație de disconfort însă cu timpul poți uita de ea ceea ce este minunat. 
Cine nu vrea să nu își facă griji cu privire la produsul menstrual toată ziua? 


Pe cutia produsului este menționat faptul ca poate fi folosit pana la trei menstruații, acesta este încă un avantaj din punct de vedere financiar fata de absorbantele de unica folosință.
Fara aripioare, fără scurgeri, viata normala și libertate în fiecare zi a lunii.
 Softcup este alcătuit în principal dintr-un strat foarte subțire și  flexibil din material hopoalergenic fără latex, este foarte sigura, elimina mirosurile menstruale si daca este folosita corect nu se scurge nici o picatura de lichid.
Va recomand sa folosiți Softcup și veți simți diferența, va puteți desfășura activitățile zilnice fără întrerupere în toate zilele lunii.
                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger