sâmbătă, 22 iunie 2013

Qiriness Le wrap Exfolys


Despre Qiriness v-am mai scris pe Blog, nu mai este un secret ca îmi place brandul și ca folosesc produsele cu mare plăcere și încântare.
Beneficiile unui moment Spa la tine acasă sunt multiple, este un program practic și facil de tratament spa la domiciliu care presupune implicarea personală în rutina zilnică pentru frumusețe.
Ritualul de frumusețe zilnic și săptămânal este esențial pentru sănătatea ta și pentru frumusețea pielii tale.
Pe lângă o alimentație echilibrata, multe lichide și sport produsele pentru îngrijire sunt o necesitate in zilele noastre și într-un mediu din ce în ce mai poluat.
Astăzi am ales sa va scriu despre o masca abraziva radianta Qiriness Le wrap Exfolys.
Este un scrub profesional care înlătură celulele moarte. Nu conține particule, pentru o exfoliere delicată, practic este o crema abraziva delicata cu o textura fina care iți oferă o senzație de răcoare la aplicare.
Este ideala pentru toate tipurile de ten, chiar pentru tenurile cele mai sensibile.
Un pas indispensabil pentru un aspect radiant şi un ten ferm, această mască-cremă exfoliată cu acțiune dublă netezeşte pielea pentru un aspect spectaculos al suprafeţei care optimizează eficienţa tratamentului. Acţiunea peeling-ului enzimatic înlătură celulele moarte, curăţă porii şi stimulează reînnoirea celulară, concomitent cu menţinerea filmului hidrolipidic al pielii. Acţiunea sa de masaj mecanic cu fulgi activează microcirculaţia şi înlătură impurităţile de la suprafaţă.
Se recomanda a se aplica un strat egal de crema pe tenul bine demachiat, pe fata si decolteu evitand conturul ochilor. Va recomand sa nu neglijați suprafața mâinilor și sa aplicați același strat de masca.
Se lasă 1 minut pana se usucă apoi o îndepărtați ușor cu mișcări circulare ample. 
Îndepărtați excesul cu apă caldă apoi aplicați loțiunea tonica.
Se poate folosi de 2-3 ori pe săptămână.
Rezultatul este evident încă de la primele aplicări, textura rafinată a pielii este netedă, excepțional de moale şi mată la atingere.

Formula Qiriness fără parabeni, hipoalergică, conține:
  • Extract de cheratolină din drojdie pentru exfoliere enzimatică
  • Crin alb pentru hidratare.
  • Amidon din orez pentru a oferi un aspect mat tenului.


Disponibila la tub 125 ml, valabilitate 12 luni de la prima folosire.
Va recomand sa încercați acest produs pentru a avea un ten luminos, radiant și ferm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger