sâmbătă, 15 iunie 2013

CINEMA Yves Saint Laurent

O femeie...

O femeie pentru care merita sa aștepți, este admirata de toți , este conștientă de puterea ei și ii place sa joace jocul seducției.
O femeie puternica dar sensibila care deține controlul...pentru ea, Yves Saint Laurent a creat:

               Cinema

Ador acest parfum și ador brandul și conceptul brandului.
Cinema este un tribut adus frumuseții, plăcerii și seducției, o aroma care dezvăluie starul din orice femeie.
Un buchet flamboaiant de glamour și feminitate strălucind în auriu și lumina.
Un parfum pentru femeia divina care își trăiește viata în lumina reflectoarelor, eleganta și sigura de sine, bulgari de lumina strălucesc în calea ei.
Parfumul a fost creat în colaborare cu parfumierul Jacques Cavallier care a reușit sa creeze o armonie senzual florala.
Parfumul se deschide cu o explozie de clementine corsicane, dezvăluind apoi o armonie ampla, dulce, senzual florala de migdal.
O adiere de cyclamen oferă o prospețime suava.
Floral, vivid și distins, caracterul parfumului este evocat de amaryllis, însorit și condimentat, catifelat de iasomia Sambac. O boare de bujori armonizează buchetul.
Cu o textura extrem de senzuala parfumul vibrează în ecouri de ambra cenușie. Compoziția se întregește cu o nota ușoară de de mosc alb. O infuzie de Bourbon vanilat evoca emoții calde însoțite de o aroma de neuitat.
Parfumul vibrează în tonuri voluptoase, accentuate de vanilie și benzoin. Concentrația sa intensifica puterea de seducție a parfumului Cinema.

Un trofeu pentru un Star


Sticla parfumului Cinema este un premiu oferit de Yves Saint Laurent eroinei sale.
Deopotriva sculptura, statueta și o bijuterie, designerul a fost inspirat de lucrarea lui Linne Vautrin, poeta metalului din anii 1950.
In metal prețios, sculptat, flaconul parfumului evoca densitatea, raritatea și prețiozitatea aurului. Logo-ul Yves Saint Laurent crează un ritm vizual, ca un leitmotiv.
Având proporții elegante și rafinate, este încoronată cu un capac auriu satinat. Semnătura Ysl este gravata delicat deasupra.

Disponibil la 35, 50 și 100 ml apa de parfum și apa de toaleta.
Va recomand sa îl încercați și va veți simți la fiecare folosire ca un star magnific, absolut, sigur de sine și seducător care trăiește într-o lume de vis și frumusețe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger