marți, 28 mai 2013

Qiriness Caresse Temps Sublime


Cremă regenerată împotriva îmbătrânirii ideala pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul matur, uscat, slăbit și fără fermitate, cu pigmentare neregulată și pete de bătrânețe.
De ce am ales sa o folosesc?
 Pentru tenul își recapătă densitatea, fermitatea și elasticitatea, este mult mai neted, are aspect proaspăt și ferm, este mai elastic, radiant și uniform.
Chiar dacă ma mulțumesc cu un ten fără riduri vizibile încă, o voi folosi pentru ca specialiștii spun ca este permis ca după 25-30 de ani sa folosești în cura, un flacon de crema intens anti-rid.

Un remediu împotriva timpului, această cremă anti-îmbătrânire îmbogăţită multiplu conferă pielii un confort neegalat şi furnizează un răspuns complet la toate efectele pielii mature. 
Textura sa este densa, catifelata, de culoarea piersicii, foarte ușor de aplicat, se întinde perfect pe ten și pătrunde foarte repede în piele.
Mirosul este unul curat, proaspăt și chiar simți ca ai parte de un moment Spa în intimitatea casei tale.
Ambalajul este masiv, luxos, capacul cu click îl strângi pana auzi sunetul, în acest mod eviți sa se altereze crema în contact permanent cu aerul.


Ingrediente principale:

Mirt (regenerare)sursă de calciu şi aminoacizi (fermitate); soia (reface densitatea); drojdie de bere, ulei de argan şi unt de shea (pentru refacerea lipidelor); cocktail depigmentant (împotriva petelor închise la culoare); acid hialuronic, compus triplu din ser de măr, lupin şi alga Chlorella Vulgaris (hidratare); complexul detensionant EOS. Fără parabeni, hipoalergică.

Disponibila la 50ml, valabilitate12 Luni de la prima folosire.
Qiriness Brand exclusiv în parfumeriile Marionnaud.
Va recomand sa o folosiți pentru ca acţiunea sa cu eficientă ridicată, cu performanţe în regenerare, antirid şi fermitate, ajută la compensarea deficiențelor datorate îmbătrânirii pielii, pentru o rezistenţă îmbunătăţită împotriva efectelor timpului.

2 comentarii:

  1. Dupa un eveniment Marionnaud unde am fost tratata cu produse Qiriness am ramas placut impresionata de calitatea cremelor, mai ales a cremei de ochi ( sau ser de ochi, nu mai retin bine). Acum imi planific bugetul, sa vedem cum imi iau ceva de la Qiriness, dar o sa ma duc sa ma sfatuiasca Cristina de la Marionnaud Mario Plaza, mi-a dat si data trecuta niste sfaturi foarte bune, asa ca vreau sa fac o achizitie inteleapta.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare

Powered By Blogger