miercuri, 15 mai 2013

Lee Stafford Flat Iron Protection Shine Mist


Despre Lee Stafford v-am mai scris pe Blog, ador produsele au o calitate superioara, mirosul este fascinant și se menține în timp pe par, ai toate detaliile necesare menționate pe produse și aspectul final al parului este la fel ca la salon.





                                    `` Have fun, look wicked, smell Beautiful`` Lee Stafford


Astăzi am ales un produs pe care îl folosesc mai des în ultima vreme și anume Flat Iron Protection Shine Mist din gama Poker Straight.

Este un spray pentru protecție termica care oferă strălucire și protecție parului.
Sfaturi utile de la Lee pentru folosirea produsului:
Pulverizați de la o distanta de aproximativ 30 cm asupra parului uscat cu ajutorul prosopului, iar apoi uscați în totalitate.
Pe fiecare secțiune de par uscat, înainte de folosirea plăcii de îndreptat  pulverizați din nou, parul va avea un aspect final plăcut, va avea o strălucire naturala și va oferi protecție.

Antioxidanții din ceaiul verde ajuta la protecția parului reducând radicalii liberi cauzați de razele UV și de tratarea cu placa termica.
Este un produs cu multe calități și beneficii: este antistatic, oferă protecție termica, strălucire, parul se îndreaptă și se coafează mult mai ușor iar parfumul lăsat pe par ma încântă la fiecare folosire.

Disponibil la flacon spray 200 ml și flacon spray pentru călătorii la 50 ml.
Va recomand sa îl încercați și parul vostru va mirosi minunat pana la următoarea spălare, va fi protejat și nu va mai fi rebel.


2 comentarii:

Postări populare

Powered By Blogger