miercuri, 8 mai 2013

Happy 10th Birthday Clarins Men!


Se împlinesc 10 ani de când soțul meu folosește produse de îngrijire Clarins Men, 10 ani de când tenul sau este îngrijit cu produse specifice nevoilor sale și iată ca se împlinesc 10 ani de când Clarins a lansat pe piață produse dedicate domnilor.


Profesionalism, receptivitate și respect: acestea sunt valorile unei familii care a pus pasiune în tot ceea ce a creat.
Clarins s-a născut din dragoste; dragoste și respectul pe care Jacques Courtin Clarins le-a avut pentru frumusețea femeilor. A inaugurat primul Institut de Frumusețe la Paris in 1954. Succesul a fost instant. Astăzi Clarins este liderul european al produselor de infrumuseţare si are milioane de clienţi in intreaga lume. Cheia succesului este determinarea fondatorului brand ului și a fiilor săi Christian și Olivier de a oferi femeilor cele mai bune produse și tratamente bazate pe trei valori cheie: profesionalism, receptivitate și respect.
Happy 10th Birthday Clarins Men!
2003-2013
10 de ani de pasiune, inovație și succes ... Ca lider în piața de lux, produse pentru îngrijirea pielii, acum zece ani, Clarins decis să înceapă să aibă grijă de pielea bărbaților la fel cum a făcut pentru femei. Astăzi, gama Clarins men deține 20 de produse, este vândut în mai mult de 50 de țări din întreaga lume. Fiecare produs este dedicat nevoilor specifice ale pielii bărbaților.
Misiunea Clarins men a fost întotdeauna de a oferi oamenilor produse dedicate, care sunt blânde, specifice tenului lor și satisface nevoile unice ale pielii lor. Trăiască pielea bărbaților!
Supereoi??? Nu Clarins Men
Măsuri specifice pentru fata și corp
Asculta la ceea ce oamenii au de spus atunci oferă produse adaptate nevoilor pielii lor ....Mai mult decât oricând, aceasta este prioritatea Clarins men, o gamă foarte completă de produse specifice destinate pielii bărbaților.
In spatele acestor produse se afla niște bărbați minunați.
O gamă de produse de îngrijire doar pentru bărbați!
Produsele din gama Clarins Men conțin următoarele extracte de plante ce purifică pielea
și intensifică energia: iarba bizonului, galangal chinezesc și flori de piatra. 
Cu toate că pielea bărbaților este mai puțin fină decât cea a femeilor, poate arăta totuși proaspătă și sănătoasă.
Respectarea biodiversității este un lucru esențial pentru Clarins.
Protejarea naturii este o prioritate pentru Clarins, o companie eco-minded. In procesul selectării extractelor de plante, Laboratoarele Clarins preferă să le folosească pe acelea obținute urmărind procedura de protecție a mediului și respectarea populațiilor locale.
Biodiversitatea înseamnă viață. Protejarea ei dă un scop vieții.” spune Christian Courtin-Clarins

Produse minunate, miros plăcut, metode simple de aplicare și dedicate nevoilor tenului bărbaților.
Va recomand sa le încercați și veți descoperi cât este de simplu sa aveți un ten îngrijit și sa folosiți produse care va aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.




2 comentarii:

  1. Ce bine ca mai scrii si despre produse pentru barbati. Am crezut ca in prima poza e sotul tau :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este Camille Lacourt campion european la natație și imaginea Clarins Men :)

      Ștergere

Postări populare

Powered By Blogger