duminică, 3 martie 2013

Indragosteste-te de viata etalandu-ti farmecul natural


Sunt îndrăgostită de viata, pasionata de frumusețe  ador îngrijirea, machiajul și moda.
Ador produsele naturale care îmi pot oferi hidratare, protecție și regenerare.
Întâmplator am primit cadou câteva produse cu Argan, Galbenele si Aloe Vera din gama  Farmec Natural asa am redescoperit produsele de la Farmec
Foto Sursa site www.farmecnatural.ro

Cum începe Povestea mea plina de Farmec?

Acum 12 ani  eram la mare, în Eforie și ma bucuram de frumusețea verii și sunetul valurilor care băteau în dig.
Era ultima seara petrecuta la mare și vroiam sa profit cât mai mult de ea.
Ne plimbam liniștiți când deodată am auzit o melodie plăcută  ritmata și vesela, ne-am apropiat de hotel și am descoperit cu emoție ca interpreta trupa Candy.
Un fior de bucurie mi-a inundat trupul și am realizat ca poate fi singura data când le-as putea spune cât de mult le apreciez.
Ce a urmat?
Bineînțeles le-am așteptat la ieșire și le-am rugat sa îmi permită sa fac o fotografie cu ele, cel mai mult m-a impresionat Giulia care avea un ten impecabil și o voce inconfundabila, am dorit sa o întreb de atunci ce produse de îngrijire folosește dar nu am îndrăznit, am rămas cu întrebarea pe buze și i-am urmărit evoluția pe parcursul anilor.
M-am bucurat când la un interviu am aflat ca face colecție de șepcuțe și pălării ca și mine, m-am bucurat când am văzut-o îmbrăcată în rochia de mireasa, m-am bucurat când a devenit mama și mai mult m-am bucurat când am aflat ca Giulia este Ambasadorul Gamei Farmec Natural, pentru ca în final întrebarea mea avea acum și răspuns.
Foto Sursa site www.farmecnatural.ro

Datorita ei acum iubesc și mai mult produsele din Gama Farmec Natural, datorita spiritului ei jovial urmăresc cu drag de fiecare data reclama Farmec și se pare ca acum 
destinul insista sa îmi reamintească ca nimic nu este întâmplător.


                                             Video Sursa You Tube: Spot TV Gama Farmec Natural

Orice aveți de făcut  fie ca este vorba de un proiect major la locul de munca sau de sarcini de făcut acasă simpla transformare a lor într-o joaca va va aduce resurse noi de energie și motivație pentru a depăși orice obstacol cu zâmbetul pe buze.
Îndrăgostește-te de viata, alege sa porți în fiecare zi Farmecul tău Natural, alege sa folosești produse de calitate la preturi accesibile, susține Romania și folosește branduri cu rădăcini Românești.
Pentru mine frumusețea înseamna atitudine și pornește din interior.
 O femeie frumoasa este aceea care este mereu ea însăși, nu este ipocrita, nu are măști pe care le poarta la diferite recepții, care se simte confortabil în corpul ei, se accepta asa cum este ea la prima ora a dimineții  optimista, mereu conștientă de calitățile pe care le are, care își pune în valoare Farmecul Natural.
Toate acestea cu un machiaj care sa evidențieze trăsăturile naturale, produse naturale de îngrijire, cu un parfum rafinat, cu o atitudine corecta, cu sclipirea din ochi și cu o urma de copilărie în suflet.
Suntem frumoase de dimineața când deschidem ochii lângă persoana iubita, suntem frumoase când mergem aranjate la birou, când mergem la cumpărături, când facem curat în casa sau gătim, suntem frumoase cu adevarat atunci când frumusețea interioara iese la suprafață și se reflecta în frumusețea exterioara.
 Totul este sa ne descoperim frumusețea și sa o acceptam, sa zâmbim mai mult și sa lăsam fericirea sa ne inunde sufletul, sa ne Îndrăgostim în fiecare zi de viata și sa-i molipsim și pe cei din jurul nostru cu pofta de viata.
Iubesc Farmec pentru ca este un brand care îmi oferă siguranță  și știu ca indiferent de orice el va fi mereu acolo la îndemână .

Îndrăgostește-te de viata, învață sa iți etalezi Farmecul Natural în fiecare zi.
In mod cert în acest articol nu v-am putut reda frumusețea unui Brand cu istorie de zeci de ani asa ca va invit sa descoperiți  Farmecul Online la un click distanta de voi pe site-urile și rețelele de socializare mai jos.

www.farmecnatural.ro
www.farmec.ro
http://www.facebook.com/farmec.company
https://twitter.com/farmec

Acest articol a fost creat pentru Spring SuperBlog 2013
Etapa 1. Indragosteste-te de viata cu Farmec!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Powered By Blogger